- 23 Eylül 2024
- 333
- 241
- 23
- 34
- Konu Sahibi Turkish Delight
Allah sabır versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basiniz sag olsun bende annemi 3 sene once kanserden kaybettim 52 yasindaydi son 7 senesi hastalikla zehir olarak gecmisti insan gozunun onunde olup bisi yapamayinca o kadar kotu hissediyor ki aniden bir hafta icinde kotulesip oldu annem ilk duydugumda bende kendimi oldurmek istedim bu sekilde yasayamam dedim sonra kizim aklima geldi bebekti bensiz ne yapar dedim Allah cok buyuk zaman her seyin ilaci agla bagir cagir acini yasa bir sekilde geciyor icinde bir sizi olarak kalmaya devam edicek ama gecicek21 gün oldu annemi kaybedeli bir insan hem annesini hem de babasını ayna anda kaybeder mi? Ben babasız büyüdüğüm için aynı anda kaybettim ikisini. Bacakları kesilecekti, Ya da belki de bu yüzden ölecekti. Kilosu var diye bacaklarının kesilme riskini düşünerek bakım evine başvurmuştum. Burda annemden kurtulmak istediğimi düşünenler oldu.8 ay süründükne teyzem ne dayım kimse ufacık bir destekte bulunmadı bla bla dışında .Kardeşim de yoktu ,Dehşete kapıldım ,8 ay boyunca her gün agladı
gördüğü tedavi bacakları kurtarmak isterken iç organları mahvetti ,ve elimde durdu kalbi :'( unutamıyorummmm nasıl geçecek bu acı
Zaman canim zaman hem aci zamanla arsa cikacak sonra da kalbin de bir hasret olarak son mum hep yanacak21 gün oldu annemi kaybedeli bir insan hem annesini hem de babasını ayna anda kaybeder mi? Ben babasız büyüdüğüm için aynı anda kaybettim ikisini. Bacakları kesilecekti, Ya da belki de bu yüzden ölecekti. Kilosu var diye bacaklarının kesilme riskini düşünerek bakım evine başvurmuştum. Burda annemden kurtulmak istediğimi düşünenler oldu.8 ay süründükne teyzem ne dayım kimse ufacık bir destekte bulunmadı bla bla dışında .Kardeşim de yoktu ,Dehşete kapıldım ,8 ay boyunca her gün agladı
gördüğü tedavi bacakları kurtarmak isterken iç organları mahvetti ,ve elimde durdu kalbi :'( unutamıyorummmm nasıl geçecek bu acı
Sizin de başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin annenize.Basiniz sag olsun bende annemi 3 sene once kanserden kaybettim 52 yasindaydi son 7 senesi hastalikla zehir olarak gecmisti insan gozunun onunde olup bisi yapamayinca o kadar kotu hissediyor ki aniden bir hafta icinde kotulesip oldu annem ilk duydugumda bende kendimi oldurmek istedim bu sekilde yasayamam dedim sonra kizim aklima geldi bebekti bensiz ne yapar dedim Allah cok buyuk zaman her seyin ilaci agla bagir cagir acini yasa bir sekilde geciyor icinde bir sizi olarak kalmaya devam edicek ama gecicek
Allah rahmet eylesin21 gün oldu annemi kaybedeli bir insan hem annesini hem de babasını ayna anda kaybeder mi? Ben babasız büyüdüğüm için aynı anda kaybettim ikisini. Bacakları kesilecekti, Ya da belki de bu yüzden ölecekti. Kilosu var diye bacaklarının kesilme riskini düşünerek bakım evine başvurmuştum. Burda annemden kurtulmak istediğimi düşünenler oldu.8 ay süründükne teyzem ne dayım kimse ufacık bir destekte bulunmadı bla bla dışında .Kardeşim de yoktu ,Dehşete kapıldım ,8 ay boyunca her gün agladı
Başım sağolsun Rabbim sabır versin21 gün oldu annemi kaybedeli bir insan hem annesini hem de babasını ayna anda kaybeder mi? Ben babasız büyüdüğüm için aynı anda kaybettim ikisini. Bacakları kesilecekti, Ya da belki de bu yüzden ölecekti. Kilosu var diye bacaklarının kesilme riskini düşünerek bakım evine başvurmuştum. Burda annemden kurtulmak istediğimi düşünenler oldu.8 ay süründükne teyzem ne dayım kimse ufacık bir destekte bulunmadı bla bla dışında .Kardeşim de yoktu ,Dehşete kapıldım ,8 ay boyunca her gün agladı
Zamanla21 gün oldu annemi kaybedeli bir insan hem annesini hem de babasını ayna anda kaybeder mi? Ben babasız büyüdüğüm için aynı anda kaybettim ikisini. Bacakları kesilecekti, Ya da belki de bu yüzden ölecekti. Kilosu var diye bacaklarının kesilme riskini düşünerek bakım evine başvurmuştum. Burda annemden kurtulmak istediğimi düşünenler oldu.8 ay süründükne teyzem ne dayım kimse ufacık bir destekte bulunmadı bla bla dışında .Kardeşim de yoktu ,Dehşete kapıldım ,8 ay boyunca her gün agladı
21 gün oldu annemi kaybedeli bir insan hem annesini hem de babasını ayna anda kaybeder mi? Ben babasız büyüdüğüm için aynı anda kaybettim ikisini. Bacakları kesilecekti, Ya da belki de bu yüzden ölecekti. Kilosu var diye bacaklarının kesilme riskini düşünerek bakım evine başvurmuştum. Burda annemden kurtulmak istediğimi düşünenler oldu.8 ay süründükne teyzem ne dayım kimse ufacık bir destekte bulunmadı bla bla dışında .Kardeşim de yoktu ,Dehşete kapıldım ,8 ay boyunca her gün agladı
Siz anneniz için kapanmayan amel defterisiniz Hayır olarak ne yaparsanız onun ruhuna ulaşır inşallah. Allah sabırlar versin21 gün oldu annemi kaybedeli bir insan hem annesini hem de babasını ayna anda kaybeder mi? Ben babasız büyüdüğüm için aynı anda kaybettim ikisini. Bacakları kesilecekti, Ya da belki de bu yüzden ölecekti. Kilosu var diye bacaklarının kesilme riskini düşünerek bakım evine başvurmuştum. Burda annemden kurtulmak istediğimi düşünenler oldu.8 ay süründükne teyzem ne dayım kimse ufacık bir destekte bulunmadı bla bla dışında .Kardeşim de yoktu ,Dehşete kapıldım ,8 ay boyunca her gün agladı
Klbim attıkça onun için hayr işleyeceğim tesekkur ederimSiz anneniz için kapanmayan amel defterisiniz Hayır olarak ne yaparsanız onun ruhuna ulaşır inşallah. Allah sabırlar versin
Sizin de ölenlerinize rahmet diliyorum.Ölümün yüzü soğuk olsa da yaşamak zorundayızAllah gani gani rahmet eylesin. Insanin ailesinden birini kaybetmesi o kadar zor ki. Ben erkek kardesimi kaybedeli 12 sene oldu. 24 yasina yeni girmisti. En kucugumuzdu. 7 gun beyin kanamasi kaynakli yogun bakimda yatti. Olmeden once kavgaliydik tartismistik. Hic kendisine gelmedi, gozlerini acmadi. Hakkini helal et diyemedim. Hala daha vicdanimin cok agir geldigi zamanlar var. Cok pismanliklarim var. Insanoglu bilmiyor ki kim son anini en son ne zaman yasayacak. Hayata tekrar tutunmak cok zor oldu. Icimde yeri asla dolmayacak bir bosluk var. Ama elden de birsey gelmiyor. Ben kalben kardesimin beni affettigini umuyorum, ummak istiyorum. Her zaman dualarimda, her cuma gecesi ozellikle dua ediyorum.
Bende sizin gibi kendimi ise vermistim, baska turlu cildiracak gibi oluyor insan.. Ama ölüm de hayatin bir gercegi..Allah tekrar yardimciniz olsun, mekani cennet olsun.