Annemin yalanlarından çok sıkıldım artık

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Annemin bize örnek olması gerekirken bize ufak yalanlar atıp duruyor işine geldiginde sürekli yalan söylüyor eskiden inanırdım ama alıştım artık büyük yalanlarında biraz abartıyorsun desem bagırıp duruyor yalanı otaya çıktıgında ise hala sıyırmaya çalışıyor tartıştıgımızda Babama sürekli benim hakkımda yalanlar söylüyor kendini haklı çıkarmaya çalışıyor Annemi çok seviyorum ama bu tür davranışlarından çok sıkıldım artık

Babam ıda çok seviyorum ama beni sevmiyor gibi geliyor sadece Babalık görevini yapmak istiyor eksik bırakmıyor konuşuyor falan ama maalesef biraz çapkın bazen düşünüyorumda Annemle boşansalar ( Allah korusun)bir kızla tanışsa bizi Anneme bırakır evlenirdi bunuda bazen şakayla karışık söylüyor ben fazla birşey istemiyorum ki sadece bize örnek olmalarını istiyorum çok mu?

Son düzenleme:

Maalesef bu bir kişilik bozukluğu.
Ben değil uzmanlar diyor bunu.
Benim kayınvalidem de aynı annen gibi.
Her anlattığı konuya "acaba?" diye yaklaşıyoruz.
"Allah Bİr" dediği hariç hiç bir şeye kayıtsız şartsız inandığımızı bilmem.
Ona inanmamızın sebebi de bizim bilmemiz.
Allah yardımcınız olsun...

Bilmiyorum .. bende annemle iyi anlaşan bir insan değilim , bazen en iyisi konuşmamak oluyor konuşmayınca yalanda söylemiş olmuıyor sana ee konuşmayınca babanada yalan söylemezki...

eşimin teyzesi böyle sürekli yalan ve konuyu abartarak konuşur.herkes bilir huyunu ama böyle bir annem olsaydı ne yapardım bilmiyorum:44:zor bir durum
bir arkadaş demiş kişilik bozukluğu diye bencede öyledir.bir uzmana gitmeye ikna etsen anneni
belki faydası olur

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Yok öyle çok agır yalanları , abartmaları vs. yoktur ama azda olsa var sonuçta uzman fikri iyi ama annemin bunları değiştirmesi kendi elinde alışkanlık falan değil ama işine geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…