Annemin yanındaki o adam.

pasa07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2006
140
2
Çok küçüktüm yaşımı bile hatırlamıyorum.anneme meleğim dediğini duyar gibi oluyorum.Ama bana ne diye hitap ettiğini hiç hatırlamıyorum.Benden 4 yaş küçük kızkardeşim birde yeni doğan bir kızkardeşim var.Annem adı gibi melek çok güzel bir kadın.Ama o meleği her fırsatta aldatan bir adam.Ben büyüyorum ve onun kadınlara davranışlarından utanıyorum.Anneme ayrıl diyorum istemiyorum ben onu.yazları anneannemin yanına Antalyaya tatile geliyoruz. çocukluğumun en güzel günleri yaz tatilleri çünkü bizi utandıran o adam yok yanımızda.Ama o yaz 4 yaş küçük kardeşimin sonu oldu.trafik kazasında kaybettik.kardeşimi kaybetmemizdede hep onu suçluyorum. Çünkü yaptığı şeylerde yalan yere çocuklarının üzerine yemin ederdi.annem boşanmaya karar veriyor.hatırladığım annemin elinde küçük kardeşime ördüğü yelek ve babamın kamyona eşyaları taşırken bu buzdolap benim bu masa senin.Bu koltuklar benim bu tahta divan senin demesiydi.Canım anneciğim kafası önünde örgüsünü örüyor o adam eşyaları paylaştırıken.Antalyada anneannemin yanında geçen yıllar.Annemin bizi doyurmak için terziliğe başlaması.Eşyamız yok paramız yok ama çok mutluyuz .o adamı canım annemin ölümü için antalyaya geldiğinde cenazede gördüm.Yanında 2.eşinden kızı vardı.Ben sadece babam yıllar önce ölmüştü şimdide annem öldü niye geldin dediğimi hatırlıyorum.Birdaha görmedim aramadı sormadı.Baba sevgisi ne demek bilmediğim için o sevginin yokluğunuda hissetmiyorum.Ben sadece hep şunu merak ediyorum birgün öldüğünü duyarsam acaba gözümden 1 damla yaş akarmı onun için.Ben sanmıyorum benim için değeri yokki değerli gözyaşımı ona akıtayım.O çok uzaklarda eskiden annemin yanında gördüğüm bir adam.

Bu yazıyı yazmamın sebebi;Yeşilimin madamını okuduktan sonra içimde bir volkan patladı.Ben o adam için parmaklarımı yormazdım değmez ama sizlerle paylaşmak istedim.İçimden geldi.
 
Paşacım yaşadıklarına çok üzüldüm .Her insan bir dünya ve bu dünyada neler yaşanıyor kimse bilemez canım .Yinede babanın ölüm haberine ağlarsın çünkü sen hassas bir İNSANSIN.
 
Lerenim inan bende bilmiyorum.onun için 1 damla gözyaşım varmı?
 
paşa canım benim ablasının gülü,güzeli.bak ağlattın beni,bilmeme rağmen duygularını.
neler atlattık biz.seni üzüp hatırlattıysam özür dilerim.
geçiyor,ne izler bırakarak ama geçiyor bir yol bulup...
 
inan gözlerim doldu senin yanında olup sarılmak istedim biran. gözlerin ne kadar anlamlıdır bilirim şimdi çakmak çakmak olduğunu tahmin ediyorum. sen çok güçlü bir kadınsın. Gücünün, geçmişteki acı hatıralarla beslendiğini düşünüyorum. aynı sezen aksu'nun şarkı sözlerinde ki gibi acının sana kattığı değeri bilirim, küsemem ve canım teyzem senden hiç bir zaman GİDEMEM...
 
Yeşilim gülşah teşekkür ederim size.yeşilim özür dileme o an patlama noktasıymış demek.
 
PAŞA CANIM ÇOK DUYGULANDIRDIN BENİİ, İNAN SİLDİYSEN BİR KERE TEKRAR BARIŞSAN BİLE O KİŞİ NE YAPARSA YAPSIN HİÇ BİR DEĞERİ KALMIYOR, BOŞVER SEN ONU, DUA ET ALLAH ONU SANA MUHTAÇ ETMESİN, SENİDE ONA MUHTAÇ ETMESİN, SENİ ÇOK ÖPÜYORUM CANIM KENDİNE İYİ BAK...
 
İnsanların bazı konularda diğer şeylere nazaran daha çok canı acır ve baba konusu işte benim içinde böyle hassas bir konudur benim hayatımda baba modeli çocukluğumda sahip olduğum babadır yani annem kadar üstümüze titreyen hatta benim üstümde annemden daha çok emeği olan babam,birde ben belli bir yaşa geldikten sonra aklım başıma gelipte babamın başka bir kadın uğruna anneme ve gözünden bile sakındığı bizlere kızlarına karşı değişen tavırlarını gördüğüm,bizi her hareketiyle kendinden uzaklaştırmaya çalışan babam,işte benim hayatımda da böyle iki baba vardır ve ben hep o çocukluğumdaki babamı özlerim çok özlerim.
 
[QUOTE=pasa07;.O çok uzaklarda eskiden annemin yanında gördüğüm bir adam.

Ne kadar güzel söylemişsin.Seninle aynı olayları belki biraz farklı yaşamışız.Benimde babamla ilgili tek hatırladığım bir akşam evde elimi avuçlarının arasına alıp yanımda oturduğu ve buz patanini seyrettiğimiz kısacık bir zaman dilimi.Hep babam dense bunu hatırlarım.Ve içimde hep dolduramadığım bir sevgi eksikliği var.Eşim oğlum beni çok seviyorlar ama o baba sevgisinin eksikliğini hiç bir şey dolduramıyor.Bende dolmuşum galiba bu konuda ne yazı okusam mutlaka bişiler yazıyorum.En güzeli sanırım yine unutmak bu konuda biraz kalbim taşlaştı.
 
Paşa yaşadıklarına çok üzüldüm..öncelikle vefat eden kızkardeşin ve annen için Allah rahmet eylesin demek istiyorum..Mekanları cennet olsun.. Duygularını o kadar güzel ifade etmişsin ki..Ne kadar duygusal bir insan olduğunu anlamamak elde değil..Hani demişsin ya 1 damla gözyaşım olur mu diye..bence olur..Amam baban için mi olur yoksa bu dünyadan bir insan gitmiş onun için mi olur bilemem..Eğer olursa da duygusallığından olur..Nolursa olsun merhametinden olur..
 
canım benim çok duygulandım bende okurken hayatta herşey bizim için hepimiz farklı şeyler yaşıyoruz ve yaşayacağız güçlü ol arkadaşım kendin için ve ailen için
 
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!


Giderken

Bir yara bandı bırak
Çekip giderken hiç değilse, senden hatıra olarak
Yapıştırayım kalbimin üstüne


paşam seni resminden birde yeşilimden tanıdım, ne güzel ikiniz birbirinizi bulmuşunuz, ikinizde yara almışınız ama o yarayı o kadar güzel kapatmışınız ki insanlığınızla kalbinizle, diliniz acı şeyler anlatsada, tuhaf ama beni farklı etkiliyor su gibi içimi yıkıyor, düşündürüyor, ne güzel insanlarsınız acılar karşısında dimdik ayakta ...
sevgiler...
 
paşa seni anlıyorum ben. bende bir babanın varken yokluğunu çekerek büyüdüm. gerçi bizde durum biraz daha farklı idi ama şimdi anlatmama gerek yok. daha halen çocukluğumda hissettiğim duygulardan kurtulamadım. çok acı günlerdi, bende derdim ölse acaba gözümden yaş gelirmi. geliyor! yaşanmamış olan günler için geliyor. keşkeler için geliyor.
 
Paşacım ben seni ilk tanıdığımda cıvıl,cıvıl neşeli bir hanım olarak tanıdım.Gözümde hep öyle canlandırmak istiyorum.Ogün sizden ve diğer cici arkadaşlarımdan ben çok şeyaldım .Aslında ben hepinizden siz farkında olmadan bir şeyler aldım.Örneğin ,İlk başta cesaret aldım sevinç aldım huzur aldım .Bütün olumsuzluklara karşı ayakta dimdik durmayı öğrendim.Dahası sizi tanımaktan çok büyük bir keyif aldım. Ama inan hepimizin içinde mutlaka senin hikayene yakın neler var insan bazen anlatıp rahatlamak ister.Dilerim bundan sonraki yaşantın sevdiklerinle birlikte ve dilediğin gibi geçsin iyiki seni tanıdım CESUR bayan.
 
Hepinizin paylaşımlarına çok teşekkür ederim.Biliyorum hepimiz farklı farklı ne olaylar yaşadık ama ayakta kalmalıydık.Ben hiç arkama dönüp bakmadan hep ileriye bakarak yaşamayı öğrendim.yoksa ayakta kalıp böyle güçlü olamazdım.Aslında burda birbirimizi görmeden neler paylaşıyoruz.Bir sihirli değnek olsada 1 saatliğine hepimiz biraraya gelebilsek ne güzel olurdu.
 
Canim Benim Yaşadiklarin Için çok üzüldüm Umarim şuan çok Mutlusundur Ve Zamanla Dahada Mutlu Olursun Canim Benim. Hayat Sana Bol şans, Mutluluk Ve Sağlik Versin......
 
Pamukelf şimdi çok mutluyum.Daha doğrusu mutluluğu hep aradım ve 2.eşimde yakaladım.
 
Pasam canim benim yasadiklarina cok uzuldum, oncelikle kardesin ve annen icin basinsagolsun demek istiyorum, insanlar neler yasiyor neler yasayacak bilinmiyor ama yasadiklarin zor seyler, neyseki simdi mutlulugu bulmussun buna cok sevindim, daimi olsun, yuzunde huzun, o iyilik dolu yureginde keder olmasin insallah, zamanla herseyi sindirmeye calisiyoruz, her yeni dogan gun sana ve sevdiklerine mutluluk getirsin, yeni actigin hayat sayfalarini hep mutluluk dolu satirlar doldursun, sevgilerimle
 
X