ben 23 yaşındayım kardeşim 16
benim söylemem artık bir işe yaramıyor ki annem de iyi biliyor eğer dayım öğrenirse annemi o adamıda vurur ve şakası yoktur. anneannem öğrenirse kalbi var zaten kesin kaybederiz onu.
ben 23 yaşındayım kardeşim 16
benim söylemem artık bir işe yaramıyor ki annem de iyi biliyor eğer dayım öğrenirse annemi o adamıda vurur ve şakası yoktur. anneannem öğrenirse kalbi var zaten kesin kaybederiz onu.
canım yaşın büyükmüş umarım işin vardır yoksada en kısa zamanda bulusun inşallah KPSS sınavlarına iyi hazırlan
annen hata yapmış olabilir evliyken bu ilişki başlamış olabilir bana görede yanlış ama herşey insanlar için, ne kadar kötü olursa olsun anne baba silinmez, dünyanın en iyi adamı bile çıksa karşına, anne babanın yokluğunu hissettirirsen, yada annen baban hakkında kötü konuşursan, öylesine bi laf çakması bile canını çok acıdır. O yüzden anneni silmeyi düşünme. Gölgesi yetecek varlıklardır bana göre
Sonuçta hayat annenin hayatı, tabii ki adımlarını atarken sizide düşünmeliydi ama yapmış bir hata, olan olmuş, şuan öfkeyle kalkarsan zararla oturacağın bi pozisyondasın, bence olanları uzaktan izlemekle yetin ve bir an önce sağlam bi şekilde maddi özgürlüğüne kavuş, o zaman söz söyleme hakkın, rest çekme hakkın daha çok olur, gidişata göre bunlarıda yaparsın belki.
Eğer ikişkisi olduğu adam boşanırda annenle evlenirse bu olayı unut gitsin derim, neden derim en çok senin iyiliğin için derim, nefret, küslük inan en çok sana zarar verecektir.
enerjini sağlam bi iş bulabilmeye harca, memurluk gibi
allaha şükür çalışıyorum iyi bir işim var dayıma gelince bir adama verdiği borcu alamadı diye onu dövüp içeri giren bir insan emin olun öğrenirse en kötüsünü yapar o yüzden zaten aylardır sakinim susuyorumama galiba annemle o adamı hazmedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?