Annemin yapt ey iin yardm

offffffffff daha kötüsü olamazdı....

annenin bu yoldan dönmesi gerek.....

çok kötü bi durum sizler için.....

umarım annen en yakın zamanda yaptığı yanlışı farkeder.....

çok zor bir durum...
mümkünse annenizden ayrılın...
yanlış anlamayın ama size sadece sıkıntı getiri...her açıdan...

yok bence adamı muhattap kabul etmesinler...
ne münasebet...
sonuçta evliyken başka bir ilişki yaşayan yani ahlaksız bir adam...derdi belli, istediği de...
iki genç kızın ne işi var o adamın karşısında...
yok yok yapmayın...

gözü kararmışş
herşey boşanma vs vs plan dahilinde tek tek işlenmiş canım
yapabileceğin hiç bir şey yok
annen bu adamla evlenecek her ne kadar kardeşin ve sen engel olmaya çalışsanızda gerektiğinde babanın yanına gönderileceksiniz ama bu evlilik olacak :1no2:
yanlız erkek vazgeçer eşi baskın çıkarsa o tarafı bilemem:1no2:
aynını bizzzat kendi akrabamda yaşadım yalvarmalar yakarmalar hiç bir işe yaramadı :1no2:
inan birşey diyemiyorum sana :1no2:

cok zor bi durum öncelikle allah yarcımnız olsun.. ama bence annen o adamla evlenecektir boşandıktan sonra.. ama sen ve kardeşin asla o evde kalmamalısınız ya babanın yanına gidin yada kardeşinle ayrı bir eve cıkın.. ki bide adamında evlenecegini düşünmüyorum çünkü karısı boşanmayacakmış annenizi kullanacak annenizi o adamdan uzaklastırmak zorundasınız yada o evden cıkmak zorundasınız.. annenizle ilişkiyi kesemezsiniz ama mesefa olunca sizi özler belkide vazgecer adamdan..

Allah yardımcın olsun canım, gerçekten zor bir durum,okuyunca okadar iyi anlatmışsın ki derdini ,kendimi senin yerine koydum ve gerçekten çok üzüldüm.
Ama yine anlattıklarından anladığım kadarı ile annenin ne yaparsan yap bu işten vazgeçmeyeceği izlenimini edindim canım maleseff. Allah ıslah etsin ne diyelim, umarım ki tezelden vazgeçer, Bence o adamla falan görüşmeye kalkışma bu senin işin değil ,bunu aile büyüklerinin halletmesi gerekir bencede sen sadece annenle konuşursun ,ki ikna olcağını sanmıyorum ama ,sana getirecği zararlardan bahsedersin ,( kusura bakma canım ama iki genç kızsınız mahallede anneniz hakkında kötü dedikodular olursa illaki bundan sizde etkilerinirsiniz )
Bende çoğu arkadaş gibi evlenirlerse onlarla birlikte oturmaman gerektiğini düşünüyorum.. Kardeşinin yaşıda 16 imiş,sen hayatını kendi başına kurabilirsen 18 yaşından sonra sonra oda seninle yaşayalbilir birbirinize destek olursunuz ,bu arada hiç babandan bahsetmemişsin canım onunla aran nasıl

her ne olursa olsun babanın yanına dönün yada annaneye sığının.annenizi bu şekilde anlatarak değil de başka bi adamın yanında rahat edemiceğiniz için olduğunu da söyleyin mutlaka.
bir kadının yapacağı en adice şeydir aldatma.en çok da anneliğe yakışmıyor.çok yanlış ama sonuçta annen.tartışamyı bırakıp ondan uzak bi yol çizin hayatınıza.Allah yardımcınız olsun

adamın eşinden boşanmak istediğini zahter arkadaş söyledi.. eğer gerçekten boşanmak istiyorsa ve arkadaşın annesini cidden seviyorsa, yani ilişkileri hakikaten su götürürse neden olmasın?

belkide böle bir konuşmadan sonra adamın niyeti daha da belli olacak.. dayılardan felan korkup kaçacak belkide? yada cidden boşanıp arkadaşın annesiyle evlenecek..

burda başka çözüm yolu nedir?

annenin gözünü aşk bürümüş.. kadın daha duygusal olduğu için ne kadar konuşulursa konuşulsun vazgeçmesi zor.. ama erkekler bu durumlarda kolay kaçabilir vazgeçebilir..

yada arkadaş önlemlerini alarak, yanına bir büyüğünü alır, öyle gider.. bir cafede çay bahçesinde oturulurak konuşulabilir.. bu teori geliştirilebilir..

olan olmuş.. kalıcı ve net çözümler bulunmalı bence..

anne konuşmaktan anlasaydı arkadaş buraya konu açmazdı..

ve kilit nokta erkek bence..

hepiniz destek oluyorsunuz bana çok teşekkür ederim. annemle teyzem zaten konuştu bir süre hiç görüşmüyormuş ayrılmış bitirmiş gibi davrandı ama nafile. artık teyzemlerde annemle uğraşmaktan bunaldı. babamla aramız iyi ama onun yanına gitmek yada onu yanımıza almak zor. çünkü babamda çok sorumsuz. onunla bir eve çıkıp bütün yükü üzerime aldığımda birgün baba ben evleneceğim kendi hayatımı kuracağım sen git diyemem.bir tek benim maaşımlada kardeşimi okutup babamada bakamam. ayrıca onada söylemek çok zor annem seni evliyken aldattı demek. şimdilik sabır diliyorum. allah banada inşallah bir kapı açar zararsız atlatırım.

annen seninde söylediğin gibi babanla severek evlenmemiş şuan yaşadıkları onun ne kadar yanlışta olsa ayakları yerden kesiyor gözü kör kulağı sağır olmuş durumda ne yapsan bu yoldan sizin çabanızla dönmez ancak kendi bir darbe alacak öyle vazgeçer..annenin senin ve kardeşinin sevgilileriyle uğraşması gerekirken ne zor bir durumdasin ki sen annenin ilişkisiyle uğraşıyorsun.adam evli olmasa tamam diyeceğim bırak ne yaparsa yapsın ama durum orada düğümleniyor işte.baban içinde acayip yıkım olacak aman sakın duyurmayın bu olayı hiç kimseye..olaylar büyümesin.belki duyulmadan biter gider..uzarsa mecbur dayınada gider mevzuu adamın eşine de, babanada..o zman çıkar kavga gürültü ama annen bu kadar karşıtlığa rağmen bunu yaşamayı göze aldıysa kıyamet koptuğundada olayları yatıştıracak bir çözüm bulur elbet..evden başka bir yere taşınmayın annene gün doğar ortamını rahatlatmış olursunuz her an tepesinde durunda kısıtlayın hayatını..böyle böyle nereye kadar desin , adamdan da ses çıkmayınca belki kendiliğinden biter bekle bakalım biraz..zor ama kulağının üzerine yat canım bu aralar gözün üstünde olsun ama..

bence bu ilişkinin varlığından eminsen diğer bayana durumu anlatıp annenizi uyarmasını isteyebilirsiniz.
çok zor bir durum olacak elbette ama eminm çok etkili olacaktır.

sonuçta bu annenin seçimi, sizi gözden çıkarmış gibi gözüküyor bu durumda yapıalcak en mantıklı şey kardeşini de alıp annenden ayrı başka biryerde (teyzenlere yakın biyerde örneğin) yaşaman gibi gelid... belki annen birgün pişman olur belki de olmaz ama o size karşı bir sorumluluğu olduğunu hisstemiyorsa onun yanında yaşamanız pek doğru gözükmüyor:1no2:

kardeşinin velayeti annende olabilir ama o konuyu bir avukata danışabilirsin..yol gösterirler..

babasını ınsan paylasır ama annesını hayatta dusunemıyo ve konduramıyo..
bunu yaymakla tehdıt etmek vs vs..bunları sakın yapmayuın
annenısınz sıze guvenı kalmaz..
neden yapıyo dıye hıc dusundunuzmu..
sevmeyerek evlenmıs demıssınız neler cekmıs kım bılır suan yaptıgnın hata oldugnu fark edemıyo olabılır..ama bı sure sonra emınım hatasını anlıycakdır..ve ne olursa olsun annenızle sert sekılde konusmayınız cunku donup dolasıp sız etten tırnakdansınız cansınız unutmayın herkes gıder o adamda gıder ama sız bı basınzıa devam edersınız hayatınıza..

canım yaa
üzücü bir durum annenle babanın boşanmasına üzüleceksin böyle bir duruma şahit olduğunamı
zor ama hayat devam ediyor evden gitsen gidemezsin ancak annen bu rezilliği göze aldığıuna göre
sen bin laf söylesende dinlemeyecek belliki
bence teyzenle durumu tekrar paylaş, bu senin tek başına çözeceğin bir mevzu olmaktan çıkmış canım..

Vallahi ne diyecegimi bilemiyorum.Akli basinda bir kiz,tehlikeli sularda yüzen,yanlis yollarda giden bir anne.....

kızlar durum artık kontrolden çıktı.
teyzemler annemin laf dinlemediğini söylüyorlar. ben tamamen yalnız kaldım.
bu hafta çok fena kavga ettik.artık sıra benim ilişkime geldi. bana yanlış yaptığımı söylüyorsun ama aynı yanlışı sende yapıyorsun senden bir farkımız kalmadı dedi annem.
sebepte erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyor olmamız. birlikte çekildiğimiz resmimizi görmüş. güya sağda solda sarmaş dolaş uygunsuz durumlarda görmüşler bizi. hatta ben en ahlaksızını yapıp parmağıma yüzük takmışım. karı kocadan farkımız kalmamış.
delirmek üzereyim. bunları bir anne kızına nasıl söyler. tamam dedim eğer erkek arkadaşı sıfatından memnun değilseniz yanlış geliyorsa gelip isterler sizde adabıyla söz nişan yaparsınız dedim. biz eğlence için birlikte değiliz. evlenmeyi istiyoruz dedim. en baştada anneme teyzeme dayıma büyük saydığım herkese sevgilim olduğunu ve evlenme niyetiyle görüştüğümüzü söylemiştim. kimseden birşey saklamadım. asla kabul etmiyor. ben o adamı kabul etmiyorum diye benim evlenmemide kabul etmiyor.
allahım hiçmi bitmeyecek bu derdim benim.

canım işin çok zor bir süre teyzende veya dayında kalsanız biraz evden ayrılın aynı evde anne kız çatışması çok kötü biraz yalnız bırak anneni belki iyice bir düşünür yaptığının yanlış olduğunu yani elin adamı için evlatlarına rest çekilmez belki bunu anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…