- 17 Mart 2022
- 2.660
- 2.241
- 83
- 40
- Konu Sahibi Thepatriot
-
Evliyim ben 3 çocuğum var evim ayrı fakat gidemezsin konuşmazsın edemezsin . Tam takıntı anlatamiyotum. Annem benim ne diyeyim herkesle kavga ediyor ben haklıyım diyor. Ben yokum beni saymiyorlar benim olmadığım yerde ne işin var diyor. Yüzümü düşürme yere diyor. Bana bunları diyorlar böyle yapıyorlar abla saymiyorlar bayramda gelmiyorlar senin ne işin var nikahda diyor. Hatta kuzenimin benim kızlarla yaşıt kızı var ,onlara bile demiş aramayın gorusmeyin onunla diye .Siz evli değil misiniz eviniz yolunuz ayrı değil mi ?
Siz annenizin baskından gitme gelme arama yapmıyorsunuz peki karşı taraflar sizi arıyor soruyor mu evinize misafir oluyor mu ? Eğer onlar size karşı ters yapıyorlarsa ona göre davranın ama Kimsenın sizle bi problemi yoksa kardeşler para yüzünden birbirine girdi die siz kimseniz yok gibi yaşamak zorunda değilsiniz .Evliyim ben 3 çocuğum var evim ayrı fakat gidemezsin konuşmazsın edemezsin . Tam takıntı anlatamiyotum. Annem benim ne diyeyim herkesle kavga ediyor ben haklıyım diyor. Ben yokum beni saymiyorlar benim olmadığım yerde ne işin var diyor. Yüzümü düşürme yere diyor. Bana bunları diyorlar böyle yapıyorlar abla saymiyorlar bayramda gelmiyorlar senin ne işin var nikahda diyor. Hatta kuzenimin benim kızlarla yaşıt kızı var 16-13 yasinda onlara bile demiş aramayın gorusmeyin onunla diye .
Ben annemi bu kadar üzen insanlarla görüşmek istemezdim. Eğer annemin hakkı yeniyorsa da o hakkı söke söke alır kimsenin annemin hakkını yemesine izin vermezdim. Ha, annenizin haksız olduğunu düşünüyorsanız orasını bilemem...Evliyim ben 3 çocuğum var evim ayrı fakat gidemezsin konuşmazsın edemezsin . Tam takıntı anlatamiyotum. Annem benim ne diyeyim herkesle kavga ediyor ben haklıyım diyor. Ben yokum beni saymiyorlar benim olmadığım yerde ne işin var diyor. Yüzümü düşürme yere diyor. Bana bunları diyorlar böyle yapıyorlar abla saymiyorlar bayramda gelmiyorlar senin ne işin var nikahda diyor. Hatta kuzenimin benim kızlarla yaşıt kızı var ,onlara bile demiş aramayın gorusmeyin onunla diye .
Telefondan davet etti teyzem . Okadar gidip gelme yok . mesajla davetiye attı. Fakat onlardan bana karsi bir tepkisi yok aksine beni sanki ayrı tutuyorlar.
Bir tanesi gerçekten hakkını yedi vekaleti kötüye kullanıp onunla konuşmadım biseyde demedim. Fakat şuanda durum 4 ortaklı evin 3 u satmak istiyor annem diretiyor ve bu yüzden konuşma diyor . Bu konuda diğer kardeslerinde evi satmak hakkı degilmi ? Ben bunda bir haksızlık görmüyorum. Ama böyle sürekli tartism akavga hali benim ruhumu sıkıyor. Annemin size gelmem konuşmam defresif hali sürekli bu konu hakkında bağırıp çağırması dönüp dolaşıp konunun sürekli buna gelip bağırması beni geriyor. Ve ben gerginliği sevmeyen sessiz dingin bir insanım.Ben annemi bu kadar üzen insanlarla görüşmek istemezdim. Eğer annemin hakkı yeniyorsa da o hakkı söke söke alır kimsenin annemin hakkını yemesine izin vermezdim. Ha, annenizin haksız olduğunu düşünüyorsanız orasını bilemem...
Anladım ama sanırım anneniz onlarla gorustugunuzu duysa daha büyük kavga çıkarır, şuan kendisini tamamen haklı görüyordur siz ne derseniz deyin fikri pek değişecek gibi durmuyor. Pek sağlıklı düşünemiyor gibi şuanda, ya görüşmeyin yada görüştüğünüzden annenizin asla haberi olmamalıBir tanesi gerçekten hakkını yedi vekaleti kötüye kullanıp onunla konuşmadım biseyde demedim. Fakat şuanda durum 4 ortaklı evin 3 u satmak istiyor annem diretiyor ve bu yüzden konuşma diyor . Bu konuda diğer kardeslerinde evi satmak hakkı degilmi ? Ben bunda bir haksızlık görmüyorum. Ama böyle sürekli tartism akavga hali benim ruhumu sıkıyor. Annemin size gelmem konuşmam defresif hali sürekli bu konu hakkında bağırıp çağırması dönüp dolaşıp konunun sürekli buna gelip bağırması beni geriyor. Ve ben gerginliği sevmeyen sessiz dingin bir insanım.
Haklı.Evliyim ben 3 çocuğum var evim ayrı fakat gidemezsin konuşmazsın edemezsin . Tam takıntı anlatamiyotum. Annem benim ne diyeyim herkesle kavga ediyor ben haklıyım diyor. Ben yokum beni saymiyorlar benim olmadığım yerde ne işin var diyor. Yüzümü düşürme yere diyor. Bana bunları diyorlar böyle yapıyorlar abla saymiyorlar bayramda gelmiyorlar senin ne işin var nikahda diyor. Hatta kuzenimin benim kızlarla yaşıt kızı var ,onlara bile demiş aramayın gorusmeyin onunla diye .
Muhtemelen dava uzun yıllar sürdü. Konu sahibinin annesi dava süreci ile tek başına ilgilenmiş. Cidden kolay değil. Şimdi hazıra konup hemen satalım demeleri bana biraz haksızlık gibi geldi açıkçası. Hukuken haklı değil tabi isteyen satar..ama ne bileyim tarlada izi olmayanın Batman'da yüzü olmaz hesabıDayı konusunda anneniz haklı, ben de görüşmezdim. Diğer konuda da anneniz evin satılmasını istemiyorsa parasını verip kardeşlerinden almalı evi. Belki onlara da para lazım. Orada anneniz haksız konumda, bu nedenle teyzelerinizle konuşmayı kesmenize gerek yok. Hak yeme gibi bir durum olmadığı sürece benlik bir şey yok, aranızda halledin, bunun için kimseyle küsecek değilim anne deyin. Çok uzatırsa aramayı kesin, yalnız kalırsa belki baskıyı keser.
Küçük Dayim , büyük dayım ve annemin vakaletini kötüye kullandİginda , teyzemler yanında oldular . Savundular dava sureci 4 yıl sürdü . Bu surecde 2 payı teyzemlerde oldugundan evi sattirmamasini sağladılar. Ayrıca vakaleti kötüye kullandığından onunlada konusmayip savundular. Teyzemlerle kardesimin meselelerinden konuşmamaya basladi aslında hiç diologlari yok kavgalari yok kardeşim tartıştığı için cephe aldı.1 senedir ondan konusmuyordu . Bende konusmam olmadı telefon disinda. Sonra bu evi üstlerine aldı 1 haftadır olyalar patladi Off kısacasi tam yılan hikayesi. Bu hikayede yanan benim.Dayınız kardeşlerinin hakkını yerken onlar ne yapıyordu? Onlar da dayınızla mücadele etti mi? Annenizin yanında durdular mı? Destek oldular mı birbirlerine? Bunlar önemli detaylar. Ben annemi üzen, ona haksızlık yapan insanlarla (annem; sen konuş bu konulara karışma aranı bozma dese bile) eskisi gibi konuşamazdım yani bilmiyorum içim almazdı.Ayrıca annemin hakkını da her şekilde savunur aram bozulmasın diye bir köşeye çekilip susmazdım.
Sorması ayıp kardeşinizle ne oldu kim haklı?Küçük Dayim , büyük dayım ve annemin vakaletini kötüye kullandİginda , teyzemler yanında oldular . Savundular dava sureci 4 yıl sürdü . Bu surecde 2 payı teyzemlerde oldugundan evi sattirmamasini sağladılar. Ayrıca vakaleti kötüye kullandığından onunlada konusmayip savundular. Teyzemlerle kardesimin meselelerinden konuşmamaya basladi aslında hiç diologlari yok kavgalari yok kardeşim tartıştığı için cephe aldı.1 senedir ondan konusmuyordu . Bende konusmam olmadı telefon disinda. Sonra bu evi üstlerine aldı 1 haftadır olyalar patladi Off kısacasi tam yılan hikayesi. Bu hikayede yanan benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?