- 3 Ağustos 2024
- 955
- 2.617
- 28
- 32
- Konu Sahibi Thepatriot
-
Geçen hafta evlerine gelmiş nişanlısıyla. Artık gercekden saldım. Ben zaten teyzemlerle telefon disinda muhabbetim yoktu. Olaylar çıkınca çok iyi anlastigom başka kuzenimlede konusmayacaksin birbirinize gitmeyeceksiniz kızı var benim kızlarla yaşıt 10 senedir birtek o kuzenimle arkadaş dosttuk. Böyle diye emri vaki konuşması beni gerdi. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne diyim annemle annen küs oyuzden senle konuşamam.Kuzenlerin anneni arayip davet etmis mi peki her seye ragmen?
Ay kafam karıştı ambale oldumKüçük Dayim , büyük dayım ve annemin vakaletini kötüye kullandİginda , teyzemler yanında oldular . Savundular dava sureci 4 yıl sürdü . Bu surecde 2 payı teyzemlerde oldugundan evi sattirmamasini sağladılar. Ayrıca vakaleti kötüye kullandığından onunlada konusmayip savundular. Teyzemlerle kardesimin meselelerinden konuşmamaya basladi aslında hiç diologlari yok kavgalari yok kardeşim tartıştığı için cephe aldı.1 senedir ondan konusmuyordu . Bende konusmam olmadı telefon disinda. Sonra bu evi üstlerine aldı 1 haftadır olyalar patladi Off kısacasi tam yılan hikayesi. Bu hikayede yanan benim.
Evet o da var. Bazı durumlarda anlaşmazlıkları, maddi konuları rafa kaldırıp , toplanabilmek gerekir. Annenize davet veya telefon gelmediyse yanında olun gitmeyin.Kuzenler annenizi düşünmüyorsa siz de onları düşünmeyin.Kuzenlerin anneni arayip davet etmis mi peki her seye ragmen?
Erkek Kardesiyle vakaleti kötüye kullanip babasindan kalan 4 ortaklı evi üstüne gecirmesinden ve dava sürecinden küstü .
annemi (dolayli olarak beni) dolandiracak dayi cehenneme direk olsun. asla yüzüne bakmam sizdeki de ne dayi merakiymis sastim kaldim. kendi dayımla bile sunu yaşamadığım halde konusmayi kestim. biraz sınırınız olsun.Benim kimseyle sorunum yok ama 2 teyzem dayim ve kuzenlerimle konusmam yasaklandı
Anneni cagirmislar mi anlamadim o kismi ama onlar ayni durumda olsa annelerini babalarini tutar diye dusunuyorum.Geçen hafta evlerine gelmiş nişanlısıyla. Artık gercekden saldım. Ben zaten teyzemlerle telefon disinda muhabbetim yoktu. Olaylar çıkınca çok iyi anlastigom başka kuzenimlede konusmayacaksin birbirinize gitmeyeceksiniz kızı var benim kızlarla yaşıt 10 senedir birtek o kuzenimle arkadaş dosttuk. Böyle diye emri vaki konuşması beni gerdi. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne diyim annemle annen küs oyuzden senle konuşamam.
Neyse akşam sitem ettim kardeşime. Ağzımı aramaya çalışıyorlar işte aradılar ettiler mi diye. Teyzemler dayimlar kuzenlerimle kimseyle konuşmuyorum. Hatta teyzem kına yapacakmış davet etti ,kibarca geri çevirdim. Varsa bu surecde konusmadiginiz tartistiginiz biri yanlışlıkla aramayayim dedim.
Kötülük yapan küçük Dayim. Onunla hiç konuşmadım olaylardan sonra hatta çocuklarında olaya karisti onlarlada konuşmuyorum. İki tane dayım var .annemi (dolayli olarak beni) dolandiracak dayi cehenneme direk olsun. asla yüzüne bakmam sizdeki de ne dayi merakiymis sastim kaldim. kendi dayımla bile sunu yaşamadığım halde konusmayi kestim. biraz sınırınız olsun.
konusmama meselesine gelince bu anneni hakki olan bir konu degil. yillar once cook sevdigim bir kuzenim khk ile ihraç edildi. annem fişledi cocugu "terorist o konusma etme" diye, tabii ki konustum çünkü yargılanmadan edilmeden iki insanin ağzından cikan iftirayla birine terorist demek cok agir birsey. ustelik yillarca iyiliğini gördüğüm kuzenim yani. Hatta bir donem silivriye girdi, apar topar girince kedisini bana emanet etmis, kardesleri aradilar evine cilingirle girdim aldim. sonuc olarak bir delil olmadigi icin suçu kanitlanmadi (ki sucsuz) ilk durusmada cikti. Ben hala konuşuyorum, annem hala "teroristle konusma" diye beni tembihliyor.
sonra bir miras isi oldu babamlarin tarafiyla aralari bozuldu. birsuru tatsizliklar yasandi. beni yine tembihledi sunla sunla konusma diye ama "sen konus dedi diye konusmadim ki sen konusma dedin diye konusmayayim. herkesle bagimi kendim yillar icinde kurdum" dedim, simdi babalarımız davalik kuzenlerimle iliskim devam ediyor. hatta nedimem olacak birkaçi
annem istedigini desin, ben o konus dediginde konusacak konusma dediginde konusmayacak biri degilim.
siz de olmayin. itiraz edin kapatin gitsin.
ama annenize goz gore gore kötülük yapani da silin yani o kötü insandir. illa size birsey yapmasi gerekmez.
ayrica teyzeleriniz mahkemeye gitsin, hisseler acikarttirmaya sunulur. anneniz cok istiyorsa o evi herkesin hissesini alsin, yasal olarak sahibi olsun
Davet etmişler işte gelinle gelmiş nikakaha bekleriz demişler. Annem, annen evime gelirse davet ederse ozaman gelirim.Anneni cagirmislar mi anlamadim o kismi ama onlar ayni durumda olsa annelerini babalarini tutar diye dusunuyorum.
annende o parayi alacak ev yoksa yapacak birsey yok. teyzenler açar davayi devlet satisa sunar hisseleri, alabilen alir alamayan da satar yani. baba mali ama "ben istemiyorum satilmasin" deme luksune sahip degil.Kötülük yapan küçük Dayim. Onunla hiç konuşmadım olaylardan sonra hatta çocuklarında olaya karisti onlarlada konuşmuyorum. İki tane dayım var .
Yani şöyle dedemden 3 ev kalıyor ikisini küçük Dayim. Birinide 4 kardeş bolusecekti . Dedeme ve annaneme baktigindan . Annem ve b dayım vakalet vermislerdi git gel olmasın diye şehir dışına o vekaletle paylarını üstüne almış . Annemde okadar para yok ev sıfır .
Bu kısmı anneme anlatamiyoruz işte . Satamazlar edemezler beddualar sanki biz onun kötülüğünü düşünüyoruz. Haklı olduklarini satmak isterlerse haklarını satabilirler hatta aynı kişiye satarlarsa oturur eve evin büyük payı onda olur , sanada satma der ben oturuyorum zaten diye . Sadece hissen kalır alicida oturur evin üstüne diye . Ama biz kötü soyluyoruz sanki . Yok yok diye . Hani madem konuşmak istemiyorsun sat kurtul. Zaten tansiyonu var çıkıp duruyor. Boşuna stres yapıyorsun diye. Hergun birileriyle konuşuyor olayları uzun uzun telefonda sürekli gergin.annende o parayi alacak ev yoksa yapacak birsey yok. teyzenler açar davayi devlet satisa sunar hisseleri, alabilen alir alamayan da satar yani. baba mali ama "ben istemiyorum satilmasin" deme luksune sahip degil.
annene he de gecBu kısmı anneme anlatamiyoruz işte . Satamazlar edemezler beddualar sanki biz onun kötülüğünü düşünüyoruz. Haklı olduklarini satmak isterlerse haklarını satabilirler hatta aynı kişiye satarlarsa oturur eve evin büyük payı onda olur , sanada satma der ben oturuyorum zaten diye . Sadece hissen kalır alicida oturur evin üstüne diye . Ama biz kötü soyluyoruz sanki . Yok yok diye . Hani madem konuşmak istemiyorsun sat kurtul. Zaten tansiyonu var çıkıp duruyor. Boşuna stres yapıyorsun diye. Hergun birileriyle konuşuyor olayları uzun uzun telefonda sürekli gergin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?