• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin yokluğuna alışamadım,canımın yarısı gitti

Nurlarda yatsın annelerimiz, çok büyük bir acı
Benim Nisan'da 4 yıl olacak, kimsesiz sahipsizim o gittiğinden beri. Çok hasta zamanlarında bile günde en az on sefer arar, onu yaptın mı bunu yaptın mı sorardı rahmetli, beni gerçekten merak eden sesine hasret kaldım. Annesizlik büyük bir ıssızlık, zamanla hafifliyor ama o kimsesizlik duygusunu yenemedim bir türlü. Ne bayramın ne seyranın tadı kaldı, ne günaydın demenin. Sabredeceğiz, dua edeceğiz yok başka çaremiz. Daha çok taze acın bir müddet böyle geçiyor ama sonra biraz daha dayanılır oluyor. Allah tüm ailenize sabır versin

Başın sağolsun, mekanı cennet olsun. Zaten evlatlarına iyi bakan tüm annelerin mekanı cennettir. Seni çok iyi anlıyorum 5,5 yıl oldu annemi kaybedeli. Daha bekardım o zaman. Sabah yanına gittim, üstümü ört biraz üşüdüm dedi. Üstünü örttüm bir öpücük kondurdum yanağına ve işe gittim. Eve döndüğümde artık o yoktu. Çok zor geliyor ama acıyı veren Allah sabrını da veriyor. Hep aklında hiç aklından çıkmıyor ama insan yaşamaya da devam ediyor. Bak ben evlendim bir de bebeğim oldu. Zaman öyle bir geçiyor ki. Sen şimdi babana ve çocuklarına sarıl. Bir de bakmışsın içindeki sızı yavaş yavaş azalmış ve kaybolmuş. geriye sadece gülümseyerek hatırlayacağın güzel günler kalacak inan bana.

saol canım,allah senin annede de cennetin en güzel bahçesini nasip etsin.rahmet eylesin..
anneleri yaşayan arkadaşlar her fırsatta annenize sarılın koklayın öpün onu,
kuşak farklılığı olsada herşeyini hoşgörün
ben şimdi allah dualar ediyorum rüyalarımda göreyim de öpüp sarılayım diye
şimdi mezarına gidecem yine,kabrine gidip konuşuyorum onunla
biraz rahatlıyorum

Başınız sağolsun
Allahım mekanını cennet eylesin
Yazdıklarınızı okurken kendini tutamadım
Allahim sabir versin;
Babanıza, kardeslerinize, esinize ,evlatlarınıza uzun bi ömür bahşetsin

Yaşamayan bilemez,kaybettiğin ilk günler dünya başına yıkılır,için cayır cayır yanar çokkk zor bende babamı kaybedeli7 yıl oldu,peşinden annem demans oldu hayat anneyle ,babayla anlamlı ,bayramlar onlarla güzel ,allah annenize ve tüm ölmşlere cennet bahçelerini nasip etsin,ama zamanla acın azalacak inan arkadaşım 6 ay ağladım ama şimdi içim burkuluyor güzel günleri hatırlıyorum,anneciğimin bakmını yapıyorum,sende babcığına sarıl onu boş bırakmayın...

Back
X