Merhabalar, babamdan kalan belli bi miras var şu an için yaşadığımız ev de dahil, annemizle anlaşamıyoruz o da bizi sürekli evden atmakla tehdit ediyor, hepimizin mirasta payı var onunki bir tık fazla diye böyle düşünüyor araştırdığım kadarıyla atamıyor. Mülkiyet ve intifa hakkı diye bir şey varmış merak ettiğim şey babam öldükten hemen sonra bu haklar anneme otomatik olarak geçiyor mu yoksa dilekçe tarzı bir şey mi vermesi gerek ve annemin mulkiyet hakkı varsa bile herhangi birimizi evden attırabilir mi sonuç olarak her ne kadar hak sahibi olsa da bizde mirasçıyız. Bıktık artık gerçekten en küçük şeyde bile bizi tehdit ediyor lütfen bilgisi olan biri veya bi avukat yardımcı olabilir mi
Edit; Arkadaşlar çok basit bir şey sormama rağmen olayı farklı yere çeken insanlar olmuş siz şaka mısınız, terimleri bilmediğimden anlayamadığımdan daha açıklanabilir olsun diye forumlara yazdım. Tek sorduğum şey oturma hakkı olması bizi evden atabileceği anlamına gelir mi? Bunu nasıl farklı yerlere çekip hayatım hakkında bilmeden yorumlar yapabiliyorsunuz. Tamam en mükemmel anne sizinki evet aynen ama maalesef kendi annem için bunu söyleyemem. Neden, kötü babalar oluyor da kötü anneler olamıyor mu? Bir babadan bahsetsem kimse sorgulamazdı bile, komik. Olayı saçma sapan şeylere bağlayan insanlar için konuşuyorum ve evet beddua etmekten de çekinmiyorum çünkü bilmeden bu kadar kesin konuşmakta iftiraya girer ve siz tanımadığınız bir insana iftira atmış oluyorsunuz
madem öyle umarım aynı şey başınıza gelir. Bir de ben olayı niye farklı yansıtayım elime ne geçecek? Soruma cevap bulabilecek miyim? Niye farklı yansıtıp sizi yansıttığım duruma inandirmaya çalışayım ki siz kimsiniz acaba? Hatta sizi geçtim kendimi kandırmış olmaz mıyım neyse sabır sizi mantığa davet ediyorum
Edit; Arkadaşlar çok basit bir şey sormama rağmen olayı farklı yere çeken insanlar olmuş siz şaka mısınız, terimleri bilmediğimden anlayamadığımdan daha açıklanabilir olsun diye forumlara yazdım. Tek sorduğum şey oturma hakkı olması bizi evden atabileceği anlamına gelir mi? Bunu nasıl farklı yerlere çekip hayatım hakkında bilmeden yorumlar yapabiliyorsunuz. Tamam en mükemmel anne sizinki evet aynen ama maalesef kendi annem için bunu söyleyemem. Neden, kötü babalar oluyor da kötü anneler olamıyor mu? Bir babadan bahsetsem kimse sorgulamazdı bile, komik. Olayı saçma sapan şeylere bağlayan insanlar için konuşuyorum ve evet beddua etmekten de çekinmiyorum çünkü bilmeden bu kadar kesin konuşmakta iftiraya girer ve siz tanımadığınız bir insana iftira atmış oluyorsunuz

Son düzenleme: