ANNEMİZ BİZİ SÜREKLİ TEHDİT EDİYOR

buseylz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
15
-2
1
23
Merhabalar, babamdan kalan belli bi miras var şu an için yaşadığımız ev de dahil, annemizle anlaşamıyoruz o da bizi sürekli evden atmakla tehdit ediyor, hepimizin mirasta payı var onunki bir tık fazla diye böyle düşünüyor araştırdığım kadarıyla atamıyor. Mülkiyet ve intifa hakkı diye bir şey varmış merak ettiğim şey babam öldükten hemen sonra bu haklar anneme otomatik olarak geçiyor mu yoksa dilekçe tarzı bir şey mi vermesi gerek ve annemin mulkiyet hakkı varsa bile herhangi birimizi evden attırabilir mi sonuç olarak her ne kadar hak sahibi olsa da bizde mirasçıyız. Bıktık artık gerçekten en küçük şeyde bile bizi tehdit ediyor lütfen bilgisi olan biri veya bi avukat yardımcı olabilir mi

Edit; Arkadaşlar çok basit bir şey sormama rağmen olayı farklı yere çeken insanlar olmuş siz şaka mısınız, terimleri bilmediğimden anlayamadığımdan daha açıklanabilir olsun diye forumlara yazdım. Tek sorduğum şey oturma hakkı olması bizi evden atabileceği anlamına gelir mi? Bunu nasıl farklı yerlere çekip hayatım hakkında bilmeden yorumlar yapabiliyorsunuz. Tamam en mükemmel anne sizinki evet aynen ama maalesef kendi annem için bunu söyleyemem. Neden, kötü babalar oluyor da kötü anneler olamıyor mu? Bir babadan bahsetsem kimse sorgulamazdı bile, komik. Olayı saçma sapan şeylere bağlayan insanlar için konuşuyorum ve evet beddua etmekten de çekinmiyorum çünkü bilmeden bu kadar kesin konuşmakta iftiraya girer ve siz tanımadığınız bir insana iftira atmış oluyorsunuz madem öyle umarım aynı şey başınıza gelir. Bir de ben olayı niye farklı yansıtayım elime ne geçecek? Soruma cevap bulabilecek miyim? Niye farklı yansıtıp sizi yansıttığım duruma inandirmaya çalışayım ki siz kimsiniz acaba? Hatta sizi geçtim kendimi kandırmış olmaz mıyım neyse sabır sizi mantığa davet ediyorum

Son düzenleme:
Hakaret etmeseydin iyiydi konu sahibi. Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim bütün anneler kutsal falan değildir. Sırf konudaki anne diye kesin haklı Bi nedeni vardır Bi anne durup dururken böyle şey yapmaz diye konu sahibinin farklı anlattığına neredeyse emin gibi yorum yapmışsınız ama sokağa atan çocuğunu öldüren anneler bile var yani bütün anneler haklı mükemmel çocuğunu çok seven kadınlar olmuyor.

Ya dayanamadım sabrım taştı yaptığım yorumu okumadan gelmiş direkt suçlayıcı konuşuyor böyle insanlar her şeyi hakediyor benim gözümde, bir oku bir anla değil mi açıklamışım zaten. Beni anladığınız ve olaylara kalıpların dışında baktığınız için teşekkür ederim. Farklı anlattığım bir şey de yok açtığım konuda, tek sorduğum şey bizi evden atabilir mi buna yanıt aradım ama insanlar sanki evin peşine düşmüşüm gibi yorumlar yapıyor, hiçbir bok bilmeyip bu kadar emin konuşan birine de madem öyle başına gelir umarım dediğim için bunun üzerinden yine aynı bokun laciverti olan bi bakış açısıyla yine emin yargılayıcı konusuluyor.

Belki de gerçekte annenizin böyle bir niyeti hiç yok tamamen blörf yapıyor.Ben öyle inanıyorum anne sonuçta gönlü el verip sizi nasıl atacak. Ama bence siz de yapın blörfünüzü. Annenizle konuşun ya malların tamamı satılıp hakkı olan 4te 1 lik kısım annenize verilsin ki onunla gönlüne göre bir ev bulamilecek mi hatırlatın ya da sizi sürekli tehditle huzursuz etmesin.

Annenizin iyi bir anne olmadığı terbiyenizden belli oluyor

Kendini ezdirme koru ama bu yolla değil insanlara hakaret edersen mahkemede bulursun kendini anonim olabilirsin ama isteyen ayakkabı numarana kadar bulur yavaş gel

Foseptik Çukuru gibi ağız

Kadın kocasından korkuyormuş kocası ölünce gemi azıya almış

Yaşayamadıgı hayatı yaşıyor ama saçma sapan şekilde ne demek 42 lik kadının kendini 17 diye tanıtması hayır sanki buluşmada belli olmayacak

Veya konu sahibi annesini kovacak kendine yol arıyor bilemeyiz gerçek nedir ama bir anne böyle olmamalı

Eşinden çektiğini insan çocuklarından çıkarmamalı ya kendini koruyacaksın ezdirmiceksin küfürle değil tabiki küfür zayıf insanların silahı güçlü insan hayatını eline alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…