Annemize ne alacağız?

asıl benn ne alacağım annem çok zor beğenen bir kadındır... birrdekayınvalidem:41: ve eşimin büyükannesi var. benim 3 hediye almam gerekk kayınvalidemde ne alırsam alayım memnun olmaz..

canım annem pike takımı almak istiyordu bende onu aldım kargoyla göndercem inşallah...

Son düzenleme:
kaynanama su ısıtıcı aldım burda komşu ablamada taşılı 3lü bitişik şık bir çerezlik aldım

asıl benn ne alacağım annem çok zor beğenen bir kadındır... birrdekayınvalidem:41: ve eşimin büyükannesi var. benim 3 hediye almam gerekk kayınvalidemde ne alırsam alayım memnun olmaz..

Bence hediye alırken en çok ihtiyaç duyulan bir eşya kıyafet vs. almanız iyi olacaktır. siz hediyenizi alırsınız sonuçta düşünüp almışsınız kayınvalideniz de beğenmiyorsa hiç önemli değil bence.

kızlar ben anneme çok şık topuklu ayakkabı aldım kaldı kayınvalidem annem bir newresim takımı al diyo hala karar weremedim ya kayınvalidem de yaşlı yani allah uzun ömürler wersin

ben anneme takı seti aldım indirimdeymiş çok hoşuma gitti kendime alacaktım anneme aldım bana sonraki aylarda inşallah. kayınvalideme de blender aldım

ben kayınvalideme de anneme de ketil almayı düşünüyorum arzumdan, birinin ketili ötü diğerinin yok:Den güzel bunlar diye düşündüm şu an,en azından ihtiyaçları var:):66:

anneme de kayınvalideme de ellerimde çiçekle ve suyla gideceğim. en azından topraklarına bunu hediye edeyim...

Son düzenleme:
hepiniz sağolun..arkadaslar kusura bakmayın.. ben özel günleri sevmiyorum artık canım acıyor belki sizide üzdüm farkında olmadan ama elimde değil reklamlar bile çıktığında dayanamıyorum ..
hepinizden özür dilerim..

Son düzenleme:
anneme ne alacağım bilmiyorum zaten şehir dışında evliyim yanına gidemicem yine sınav ayı mayıs ve bir yere kıpırdayamam mayıs sonu finallerim var ama işyerine çiçek gönderebilirim dedim bir kere öle demiştimama onu yapana kadar ihtiyacı olan birşey alayım dedim. Güzel bir babet tarzı ayakkabı olabilir, ya da güzel bir bluz. Kayınvalideme de almam lazım ama ne alayım bilmiyorum haftaiçi bir ara dolancaz eşimle onun içinde.

off ben komşu anneme ne alıcam ya fikir verir misiniz 21 senedir almadığım şey kalmadı geçen sene tektaş yüzük aldım busenede altın kolyemi alsam :44:

benim annemle kaınvalidem rahmetli oldu kızlar hem annemlede hiç sevgi paylaşımında bulunamadık doğru düzgün babam evde hep huzursuzluk çıkarırdı:2:

Back
X