Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha evvel cicek,bluz,tencere,tava alirdim ama artik birkac yildirdir sunu yapiyorum bu jeste sevindiklerini de fark ediyorum.Kayinvalideme ve Anneme birer ceyrek altin takarim:)) Malum altin kiymetli yastik altina atarlar.Mutlular bende mutlu oluyorum.Anneler günü yaklaştı annenize ne aldınız veya ne alacaksınız? Fikirlerimizi paylaşalım eminim güzel fikirler vardır.
bir demet kırmızı karanfil ve fatiha :![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın
benim annemle kaınvalidem rahmetli oldu kızlar hem annemlede hiç sevgi paylaşımında bulunamadık doğru düzgün babam evde hep huzursuzluk çıkarırdı:2:
Daha evvel cicek,bluz,tencere,tava alirdim ama artik birkac yildirdir sunu yapiyorum bu jeste sevindiklerini de fark ediyorum.Kayinvalideme ve Anneme birer ceyrek altin takarim:)) Malum altin kiymetli yastik altina atarlar.Mutlular bende mutlu oluyorum.
ben yüzsüzlük yaptım kızlarımdan yani eşimden malum kızlar küçük olunca aslında hediyeleri o almış olacakparfüm ve ayakkabı istedim:82:
üç kızım var aslında bir hediye hakkım daha var ama neyse bu kadar yeter
anneme ne alacağıma karar veremedim daha:44:
ben anneme 10 ggün önce yazlık ayakkabı aldım dün eşarp aldım geçen ay da etek almıştım
sanırım anneler gününe 1 etek daha alırım ve şöyle bir ssat almayı düşünüyorum
ama çok pahalı yaa:18::18::18:
Eki Görüntüle 187847
sehpa takımları ne kadardır ki epilasyonla birlikte baya bir maliyet gerektirecek
Saate bayıldım ne kadar fiyatı?