- Konu Sahibi Esmanur7816
benim abim bu tip bir gereksiz, o yüzden görüşmüyorum kendisiyle. bunun gibilerden uzak durmak gerek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdiğiniz için yüz buluyorlar işte. Hele kayınbabanızın size yüksek yüksek miktarlar para verdiğini ailenize söylemişseniz ordan cesaret alıyorladır. Kayınpederiniz zengin miÇok haklısınız arkadaşlar eşimin durumu iyi çok şükür kp bana iş yapmam için 250 bin TL para verdi daha yeni ne zaman bişey olsa kırmaz asla verir ve yapar ne gerekirse kendi babamın yapmadigi herşeyi yaptı. Arkadaşlar ben üzülüyorum böyle bir duruma ailem beni hiç düşünmüyor eşimde kızıyor bunlarla ilişkini kes at bunlar kan emici diye üstelik ben abime daha yeni 6 bin TL para gonderdim kredisi varmış kapatsın diye ben daha ne yapayım Allah aşkına elimde olanı verdim ama hep daha fazlasını istediler artık bunaldım bunlardan
Çok haklısınız arkadaşlar eşimin durumu iyi çok şükür kp bana iş yapmam için 250 bin TL para verdi daha yeni ne zaman bişey olsa kırmaz asla verir ve yapar ne gerekirse kendi babamın yapmadigi herşeyi yaptı. Arkadaşlar ben üzülüyorum böyle bir duruma ailem beni hiç düşünmüyor eşimde kızıyor bunlarla ilişkini kes at bunlar kan emici diye üstelik ben abime daha yeni 6 bin TL para gonderdim kredisi varmış kapatsın diye ben daha ne yapayım Allah aşkına elimde olanı verdim ama hep daha fazlasını istediler artık bunaldım bunlardan
Abin ve annen ile görüşme muhatap bile olma yoksa evliliğinin biter ve dönüşü olmaz kocan bile ima etmiş bunu daha ne yapsın.Merhaba kizlwr
Konuya direk gireyim
Abim kayinpederimden 100 bin TL istiyor Almanya'ya gidelbilmej için
Eşim de babamdan istemeyin sonra bana eksiyor vermez boşuna demeyin dedi
Abimle annem bozuldu
Şimdi abim gece olmuş 11 herkes yatıyor ben yoldayim size geliyorum abi dedim herkes yatıyor ben Kp KV aynı evde yaşıyorum gecenin 11 de Cat kapi gelinmesine kızdım annem bana sen nasıl evlwtsin sen kardeşini sokakta bırakırsın haddini asiyosun gibisinden laflar etti annem zora gelince kaçan sarti surtu olmayan ve bizede hiç bişey öğretmemis biri tek yaptigi benden para istemek kendini qcindirmak elimde olanı veriyoeum gidiyor saçını brezilya fonu yapıyor cebinde parası yok hala neyin pesinde ben bunlardan çok bıktım
Merhaba evet kayinpederimin durumu epey iyi biz müstaki bir evde 3 katlı her katı ayrı alt katta biz üstte onlar oturuyor burası bahçeli oldugu ve orman deniz doğa ile iç içe olduğu için cociklqr için burada oturmayı tercih ettimVerdiğiniz için yüz buluyorlar işte. Hele kayınbabanızın size yüksek yüksek miktarlar para verdiğini ailenize söylemişseniz ordan cesaret alıyorladır. Kayınpederiniz zengin mi
Merhaba oturduğumuz ev müstakil 3 katlı epey büyük alt katı bize ait üst onlarda ben çocuklar için burayı tercih ettim deniz orman temiz hava bahçe herşey mevcut çocuklarım için burayı tercih ettimneden beraber oturuyorsunuz , durumunuzda iyiymiş
Ailenızın piskinlıgı yalnız?Kardesin kpderinden 100 bın istiyor adam.Ve normal karsılanıyor.Merhaba kizlwr
Konuya direk gireyim
Abim kayinpederimden 100 bin TL istiyor Almanya'ya gidelbilmej için
Eşim de babamdan istemeyin sonra bana eksiyor vermez boşuna demeyin dedi
Abimle annem bozuldu
Şimdi abim gece olmuş 11 herkes yatıyor ben yoldayim size geliyorum abi dedim herkes yatıyor ben Kp KV aynı evde yaşıyorum gecenin 11 de Cat kapi gelinmesine kızdım annem bana sen nasıl evlwtsin sen kardeşini sokakta bırakırsın haddini asiyosun gibisinden laflar etti annem zora gelince kaçan sarti surtu olmayan ve bizede hiç bişey öğretmemis biri tek yaptigi benden para istemek kendini qcindirmak elimde olanı veriyoeum gidiyor saçını brezilya fonu yapıyor cebinde parası yok hala neyin pesinde ben bunlardan çok bıktım
e kendiniz müstakil bahçeli evde otursaydınız o zaman ?Merhaba oturduğumuz ev müstakil 3 katlı epey büyük alt katı bize ait üst onlarda ben çocuklar için burayı tercih ettim deniz orman temiz hava bahçe herşey mevcut çocuklarım için burayı tercih ettim
KV kp yaşlı biri 78 biri 73 dinç degiller kp kalp hastalığı var KV ise tansiyon hastalığı var devamlı yükseliyor ve baygınlık geçiriyor açıkçası onları bırakmak bu koca evde pek gönlüm el vermedi benim için sorun değil iki kap yemek fazldan pişiriyorum görümcem çalışıyor şuan çok iyi bir kariyer planı var onun önünü kesip anana babana otur bak demek istemem onlarda yanlarına bakıcı istemiyorlar e benimde içim rahat etmez bana kendi ailemden çok daha anne babalare kendiniz müstakil bahçeli evde otursaydınız o zaman ?
eşiniz mi ısrar etti birlikte yaşamayı
siz bahçeli ev çocuklar rahat eder ondan birlikte oturuyoruz dediğiniz için dedim ben ...şimdide bambaşka oldu, :)KV kp yaşlı biri 78 biri 73 dinç degiller kp kalp hastalığı var KV ise tansiyon hastalığı var devamlı yükseliyor ve baygınlık geçiriyor açıkçası onları bırakmak bu koca evde pek gönlüm el vermedi benim için sorun değil iki kap yemek fazldan pişiriyorum görümcem çalışıyor şuan çok iyi bir kariyer planı var onun önünü kesip anana babana otur bak demek istemem onlarda yanlarına bakıcı istemiyorlar e benimde içim rahat etmez bana kendi ailemden çok daha anne babalar
Evet pek aciklayamadim kusura bakmayın hem çocuklar için hem gönlüm el vermedi inanın ev çok büyük onları bu evde bırakmak gönlüm el vermez bana anne babamin yapmadığı iyilikleri yaptılar kp çok severim deli adamdır ama bana her konuda destek olur KV elindeb geldiğince cocuklara bakamasada bir bakma isteği var mesela benim anneme versem eline telefon verir bakmaz bir gün gelse ertesi günü zor edip gidiyor dediğiniz gibi yapacağım onlarla görüşmek evliliğimi tehlikeye atacak herkes başının çaresine baksın çok teşekkür ederim size ve diğer herkese değerli yorumlarınız içinsiz bahçeli ev çocuklar rahat eder ondan birlikte oturuyoruz dediğiniz için dedim ben ...şimdide bambaşka oldu, :)
abiniz yüzünden eşinizle aranız bozulmasın abinizle görüşmezseniz birşey kaybetmezsiniz anneniz ne derse desin bu konuda
Bende olsam ederdim vallaMerhaba evet kayinpederimin durumu epey iyi biz müstaki bir evde 3 katlı her katı ayrı alt katta biz üstte onlar oturuyor burası bahçeli oldugu ve orman deniz doğa ile iç içe olduğu için cociklqr için burada oturmayı tercih ettim
KV kp yaşlı biri 78 biri 73 dinç degiller kp kalp hastalığı var KV ise tansiyon hastalığı var devamlı yükseliyor ve baygınlık geçiriyor açıkçası onları bırakmak bu koca evde pek gönlüm el vermedi benim için sorun değil iki kap yemek fazldan pişiriyorum görümcem çalışıyor şuan çok iyi bir kariyer planı var onun önünü kesip anana babana otur bak demek istemem onlarda yanlarına bakıcı istemiyorlar e benimde içim rahat etmez bana kendi ailemden çok daha anne babalar