Annemle abimin bana düşman olmasi

Huzurunu sana huzursuzluk verenler için kaçırırsan ortada kalırsın haberin olsun. Aile insana destek olur sizin aile dediğiniz anneli oğullu sizi sömürme derdindeler. Allah korusun bugün yuvanız dağılsa, senin akraba dediğin akrepler eşinden alacağın parayada çöküp seni ortada bırakırlar. O yüzden hazır kocan kayınpederin gibi arkanda güçlü kişiler varken, restini çek bağlantını kopar, eşinin kayınpederinin verdikleride onların keyfine gideceğine biriktirirsin sana çocuklarına güvence olsun. Ayrıca hiç mi içiniz sızlamıyor kendiniz beş kuruş kazanmazken eşinizin ve babasının emeğini annenizin kuaför parasına , yetişkin evinizin borcuna gönderirken. Bu kafa ile giderseniz ve eşiniz biraz mantıklı bir adamsa çok yakında sizide hayatından çıkartır ve çocuklarınızı o akraba denilen sülüklerden uzakta yetiştirir. Zira abiniz anneniz gibi kafalar para için yeğen falan dinlemeden herkesin huzurunu kaçırabilecek tipler anlattığınız kadarı ile. Sizde aklınızı başınıza alın, yuvanızın dibine dinamiti koymaya başlamışsınız, çok yakında patlar, insanlar huzur için hayatı paylaşmak için evlenir. Sizin gibi bir eşim olsa ve eline geçen tüm emeğimi annesine abisine gönderse , oturur düşünürüm bu insan beni sömürmek için mi evlenmiş diye ki emin olun eşinizin kafasında o soru işaretleri çoktan oluşmaya başlamıştır.

👏👏 bu devirde kimse 1 kap fazladan yaparim demiyor.. insanlar kendi ana babalarina yardim etmiyor.. hele gorumcenle ilgili soylediklerin.. bravo
Yalnız burada herşey iki taraflı.Kimsede evde oturan gelinine iş kursun diye çıkartıp 250.000 TL saymıyor, ne kadar zengin olursa olsun tek seferde abisine annesine 6 000 TL göndermesine ses etmeyip, o vampir aileye katlanıyor. Bunu gelinlerinin yüzüne vurmayıp iyi davranıyorlarmış.Üstelik yaşadıkları ev üç katlı villa gibi herkesin ayrı yaşam alanı ve mahremiyeti olan denizi bahçesi olan lüks bir bina. Ailenin bir muhtaçlığı yok, şimdi imkanları olmasına rağmen istememişler, belkide torunlarının büyüdüklerine şahit olmak istemişlerdir. Mecbur kalsalar bakıcıda alırlar. Zengine birşey olmaz.Bu tür şeyler iki taraflıdır. Konu sahibi burada diretse huzursuzluk çıkarsa, kendi ailesinin tavrıda göz önüne alınırsa gene kendine eder, kocası zaten ailesine bileniyormuş birde kadın onun ailesine böyle huzursuzluklar çıkarırsa durumu bu kadar iyi adam katlanmaz gerçekçi olmak lazım. Ayrıca kadının acil bir sağlık ihtiyacı gibi birşey yoksa ve üstüne üstlük kendine ait bir geliride yoksa ortak bütçeden ailesine sürekli böyle paralar göndermeside boşanma davalarında kusur kabul edilebilecek bir durum.
Not: uzun süre kendi gelirim ve imkanım olmasına rağmen kayınvalidemle yaşıyorum, evladım doğunca kimseye emanet edemedim, o biraz büyüdüğünde de ben bırakmak istemedim ama bu sadece benim iyiliğimle ilgili bişey değil, benim kadar onlarında bana iyi olmasından kaynaklıydı. Bilmeden konuşmuyorum yani. Bu tür şeyler kişilerin iyiliğinden çok; tarafların anlayışları ve maddi imkanlarla ilgilidir. Kıt kanaat 2+1 evde şirret bir kaynana veya sorumsuz bir kayınpederi çekmeyen kadınada kötü kalpli denilmez

Son düzenleme:
Yalnız burada herşey iki taraflı.Kimsede evde oturan gelinine iş kursun diye çıkartıp 250.000 TL saymıyor, ne kadar zengin olursa olsun tek seferde abisine annesine 6 000 TL göndermesine ses etmeyip, o vampir aileye katlanıyor. Bunu gelinlerinin yüzüne vurmayıp üstelik iyi davranıyorlarmış.Üstelik yaşadıkları ev üç katlı villa gibi herkesin ayrı yaşam alanı ve mahremiyeti olan denizi bahçesi olan lüks bir bina. Üstelik ailenin bir muhtaçlığı yok, şimdi imkanları olmasına rağmen istememişler, belkide torunlarınıj büyüdüklerine şahit olmak istemişlerdir. Mecbur kalsalar bakıcıda alırlar. Zengine birşey olmaz.Bu tür şeyler iki taraflıdır. Konu sahibi burada diretse huzursuzluk çıkarsa, kendi ailesinin tavrıda göz önüne alınırsa gene kendine eder, kocası zaten ailesine bileniyormuş birde kadın onun ailesine böyle huzursuzluklar çıkarırsa durumu bu kadar iyi adam katlanmaz gerçekçi olmak lazım. Ayrıca kadının acil bir sağlık ihtiyacı gibi birşey yoksa ve üstüne üstlük kendine ait bir geliride yoksa ortak bütçeden ailesine sürekli böyle paralar göndermeside boşanma davalarında kusur kabul edilebilecek bir durum.
Not: uzun süre kendi gelirim ve imkanım olmasına rağmen kayınvalidemle yaşıyorum, evladım doğunca kimseye emanet edemedim, o biraz büyüdüğünde de ben bırakmak istemedim ama bu sadece benim iyiliğimle ilgili bişey değil, benim kadar onlarında bana iyi olmasından kaynaklıydı. Bilmeden konuşmuyorum yani. Bu tür şeyler kişilerin iyiliğinden çok; tarafların anlayışları ve maddi imkanlarla ilgilidir. Kıt kanaat 2+1 evde şirret bir kaynana veya sorumsuz bir kayınpederi çekmeyen kadınada kötü kalpli denilmez
Tabiiki aksini soylemedim ama.. iyilik gordugu halde nankorluk yapan insan sayisida baya cok.. burda ne guzel karsilikliymis.. tek tarafli iyilikte bir yere kadar, ailemiz olmasida bunu degistirmez.. insan cocuguna bile bir sure sonra iyilik yapasi gelmez..surekli kotuluk goruyorsa..

Yalnız burada herşey iki taraflı.Kimsede evde oturan gelinine iş kursun diye çıkartıp 250.000 TL saymıyor, ne kadar zengin olursa olsun tek seferde abisine annesine 6 000 TL göndermesine ses etmeyip, o vampir aileye katlanıyor. Bunu gelinlerinin yüzüne vurmayıp iyi davranıyorlarmış.Üstelik yaşadıkları ev üç katlı villa gibi herkesin ayrı yaşam alanı ve mahremiyeti olan denizi bahçesi olan lüks bir bina. Ailenin bir muhtaçlığı yok, şimdi imkanları olmasına rağmen istememişler, belkide torunlarının büyüdüklerine şahit olmak istemişlerdir. Mecbur kalsalar bakıcıda alırlar. Zengine birşey olmaz.Bu tür şeyler iki taraflıdır. Konu sahibi burada diretse huzursuzluk çıkarsa, kendi ailesinin tavrıda göz önüne alınırsa gene kendine eder, kocası zaten ailesine bileniyormuş birde kadın onun ailesine böyle huzursuzluklar çıkarırsa durumu bu kadar iyi adam katlanmaz gerçekçi olmak lazım. Ayrıca kadının acil bir sağlık ihtiyacı gibi birşey yoksa ve üstüne üstlük kendine ait bir geliride yoksa ortak bütçeden ailesine sürekli böyle paralar göndermeside boşanma davalarında kusur kabul edilebilecek bir durum.
Benim mesleğim var hanımefendi ben eşimin parasını asla aileme vermedim ben kalıcı makyaj uzmanlığı yapıyorum serbest çalışıyorum benim günlüğüm 4 bin civarı
Ayrıca para duruyor ben harcamadim bana o parayı verdi ama öyle bı beklentim isteğim olmadi hiç beş kuruş paralarida olmasaydı yine aynı bende küçükte olsa yaşardım bana insan gerek para değil ailemin yapmwdigi herşeyi yaptılar çünkü

Merhaba kizlwr
Konuya direk gireyim
Abim kayinpederimden 100 bin TL istiyor Almanya'ya gidelbilmej için
Eşim de babamdan istemeyin sonra bana eksiyor vermez boşuna demeyin dedi
Abimle annem bozuldu
Şimdi abim gece olmuş 11 herkes yatıyor ben yoldayim size geliyorum abi dedim herkes yatıyor ben Kp KV aynı evde yaşıyorum gecenin 11 de Cat kapi gelinmesine kızdım annem bana sen nasıl evlwtsin sen kardeşini sokakta bırakırsın haddini asiyosun gibisinden laflar etti annem zora gelince kaçan sarti surtu olmayan ve bizede hiç bişey öğretmemis biri tek yaptigi benden para istemek kendini qcindirmak elimde olanı veriyoeum gidiyor saçını brezilya fonu yapıyor cebinde parası yok hala neyin pesinde ben bunlardan çok bıktımsor

Benim mesleğim var hanımefendi ben eşimin parasını asla aileme vermedim ben kalıcı makyaj uzmanlığı yapıyorum serbest çalışıyorum benim günlüğüm 4 bin civarı
Ayrıca para duruyor ben harcamadim bana o parayı verdi ama öyle bı beklentim isteğim olmadi hiç beş kuruş paralarida olmasaydı yine aynı bende küçükte olsa yaşardım bana insan gerek para değil ailemin yapmwdigi herşeyi yaptılar çünkü
Kıymetlerini bilin, o ailenizdeki yamyamların önüne atmayın onları. Hayır bi de bindiğiniz dalı da kesmiş olursunuz, eşinizi kaybederseniz elinizde kalanı da alıp topuk yapar o anneniz ile abiniz, ortada kalırsınız.

Kıymetlerini bilin, o ailenizdeki yamyamların önüne atmayın onları. Hayır bi de bindiğiniz dalı da kesmiş olursunuz, eşinizi kaybederseniz elinizde kalanı da alıp topuk yapar o anneniz ile abiniz, ortada kalırsınız.
Çok haklısınız zaten görüşmek.dahi istemiyorum değerli yorumunuz için. Teşekkür ederik

Merhaba kizlwr
Konuya direk gireyim
Abim kayinpederimden 100 bin TL istiyor Almanya'ya gidelbilmej için
Eşim de babamdan istemeyin sonra bana eksiyor vermez boşuna demeyin dedi
Abimle annem bozuldu
Şimdi abim gece olmuş 11 herkes yatıyor ben yoldayim size geliyorum abi dedim herkes yatıyor ben Kp KV aynı evde yaşıyorum gecenin 11 de Cat kapi gelinmesine kızdım annem bana sen nasıl evlwtsin sen kardeşini sokakta bırakırsın haddini asiyosun gibisinden laflar etti annem zora gelince kaçan sarti surtu olmayan ve bizede hiç bişey öğretmemis biri tek yaptigi benden para istemek kendini qcindirmak elimde olanı veriyoeum gidiyor saçını brezilya fonu yapıyor cebinde parası yok hala neyin pesinde ben bunlardan çok bıktım
Annenizin sizi ,eşinizin ailesi ve eşiniz karşısında mahçup etmeye hakkı yok.Abiniz annenizden aldığı destek ile hareket ediyor diye düşünüyorum.Net olun ailenize karşı.Bir strateji geliştirip kendinizi koruyun bu tarz durumlar ve konuşmalardan.Hayat uzun ve bu şekilde sizi çok daha yorarlar

Back
X