O kadar ilgisiz bir annem var ki. Babam in õlumunden sonra 2. Evliliğini yaptı ve gitti bizi yanlız bırakıp. Ben 14 yaşında falandim kardeşlerim var bide. Yanlız kalırdık evde. Annemin evliliği kötüydü fakat arada bize geldiğinde de bizle pek ilgilenmedi hani gelmiş olmak için gelmiş gibi.ne bı doğru dürüst yemek yapar haala öyle ne bı ilgi. Sadece para olarak yardım etti çocukken kendisi memur. Aradan 20 yıl geçti her seferinde küs gelirdi bir gün yine küs geldi. Hepimiz evlendik bekar kız kardeşime gitti. Kız kardeşim o adamla barisirsan aynı evde kalmam senle dedi tm demesine rağmen bı baktık annem barismis. Kardeşim evini ayırdı hemen. Annemde hakliymis gibi tafralar . Neymiste o evin kirasını tek başına nasıl odermis kardeşim gitti ya hani. Çocuğunun gittiği umrunda değil gibi. O adamdan da çocuğu var annemle kaliyo.annem çok tuhaf biri bı barisiyo bı küsuyo. Evime gelmez gitmez gelsede çok nadir o da ben cagrrsam misafir gibi gelir gider. Zaten şu an tel dışında görüşmüyoruz o adamla karşılaşmamak için evine gitmiyorum . Cocuklugumuz kötü geçti annemle hiç ana kız olamadık. Bende pek aramıyorum artık.siz olsanız ne yapardiniz