Merhabalar herkese!
Daha önceki konumda size bir sorunumu anlatmıştım, şimdiki sorunum da aynı. Aynı sorun halen bitmek bilmedi,
büyüdü de büyüdü ve şimdi annemle babam boşanıyorlar...
Bu akşam teyzem aramıştı annemle konuşurken babam aldı telefonu sonra teyzemle konuşmaya başladılar. Yine bizi atıp tutup hakaretler etmeye başladı. Biz ona hiç yardımcı olmuyormuşuz, her istediğimizi yapıyormuşuz, onu anlamıyormuşuz. insan yerine koymuyormuşz, işten gelince yiyip, içip kendi halimize bakıyormuşuz, yatıyormuşuz vs.. bunlar normal bir insanın yapması gerekenler değil mi sizce soruyorum? ben de nerde isnan yerine koymuyormuşuz,daha nasıl anlayacağız baba dedim, telefonu yüzüme fırlattı..
çok kötüyüm. Annem de çok üzülüyor halen, üzülmemesi için teselli ediyorum ama boşanma arefesinde olan bayanlar çok iyi bilir. Annem de şuan o durumda..
Evi krediyle almıştık, borçları bitmedi daha.
Evi geri satıp memlekete gidecekmiş, arabayı da satacakmış. Bize ne yaparsanız yapın diyor. Dedemleri de aradı yarın akşam gel diye çağırdı. annemin babasını. yarın boşanma dilekçesini verecekmiş, evi de satacakmış işlemlerin hepsini bitirecekmiş hepsini yarın. Çok kötüyüm biz ne yaparız şimdi, işe başladım br işim var çok şükür, kardeşim de çalışıyor. Annem ev hanımıydı ama çalışmayı istiyordu. Babam ve ailesi izin vermedi. Bir de sözlenmiştim nasıl bırakıp gideceğim, ya sözlüm de beni terkederse annesiyle babası ayrılıyor diye?!
Çünkü bazı insanlar parçalanmış bir ailenin çocuğuna önyargılı olurlar
( artık bu saatten sonra bizi neler bekliyor, ne yaparız hiç bilmiyorum. Fikir olarak yardımlarınıza ihtiyacım var, lütfen yorumlarınızı esirgemeyin lütfen!...

Daha önceki konumda size bir sorunumu anlatmıştım, şimdiki sorunum da aynı. Aynı sorun halen bitmek bilmedi,
büyüdü de büyüdü ve şimdi annemle babam boşanıyorlar...

Evi geri satıp memlekete gidecekmiş, arabayı da satacakmış. Bize ne yaparsanız yapın diyor. Dedemleri de aradı yarın akşam gel diye çağırdı. annemin babasını. yarın boşanma dilekçesini verecekmiş, evi de satacakmış işlemlerin hepsini bitirecekmiş hepsini yarın. Çok kötüyüm biz ne yaparız şimdi, işe başladım br işim var çok şükür, kardeşim de çalışıyor. Annem ev hanımıydı ama çalışmayı istiyordu. Babam ve ailesi izin vermedi. Bir de sözlenmiştim nasıl bırakıp gideceğim, ya sözlüm de beni terkederse annesiyle babası ayrılıyor diye?!