• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle babam boşanmak istiyor ne yapmalıyım

bulutlukahvee

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
199
48
13
babam erkek kardeşime karşı çok tepkili kardeşim de ergen zıtlaşıyor tersini yapıyor böyle olunca babam ona sayıp sövüyor yanımızda öldüreceğini söylüyor öfke patlamaları yaşıyor. Hatta küçük 6 yaşındaki kız kardeşimin yanında kavga ediyorlar onun psikolojisini hiç düşünmüyor bir kere bile onunla ilgilenmedi en çok ona üzülüyorum. Babam annemin yapma dediği şeyleri yapıyor hareketlerine temizliğine dikkat etmiyor çoğu konuda anlaşamıyorlar. Bugün boşanmak istediklerini söylediler ne söyleyeceğimi şaşırdım ben başka bir yolu yok mu? Babam psikologa gidip ilaç kullansa kavgalar azalmaz mı? Ne yapmalıyım? Bu arada baba tarafında genetik sürekli psikolojisi bozuk insanlar var ailesini içten içe tüketiyorlar hepsi de ilaç kullanıyor. Boşanmak daha mı iyi olacak çok kötü hissediyorum. Yaşları annem 43 babam 46

Sen kaç yaşındasın? Annenle babanın sorunlarını sen çözemezsin. Belki annende sizde daha mutlu olursunuz boşandıktan sonra.
22. 😣 ben böyle bir şeyle ilk defa karşılaştığım için annemi desteklemedim hatta babamın tedavi olmak kendini düzeltmek yerine boşanmayı söyleyerek kolaya kaçtığını söyledim. Ama zaten babam annemi bırakmazmış annem kurtuluşu olmadığını bu şekilde katlanacağını söyledi 😔

Bazen boşanmak tek çözüm olabilir. Ailene saygı duy. Belki hepiniz için daha iyi olacak. Annen eminim son raddeye kadar çabalamıştır. Annene destek ol.
teşekkürler anneme destek olmalıyım ben çok şaşırdığım için onları suçladım 😔 babam tedavi olursa düzeleceğini söyledim hata ettim

Annenle benimle yaşıt.
Peki annenin boşanmak istediğinden emin misin?
Nasıl olsa o beni bırakmaz diye düşünüyor olabilir mi sence
annem boşanmak istiyor babam ise istiyor gözüküyor. Ve evet nasıl olsa babamın onu bırakmayacağını gerekirse öldüreceğini yine de boşanmayacağını söyledi az önce.

baban zaten beni bırakmaz gerekirse öldürür boşanmamıza izin vermez dedi annem 🥲 yani babam tehdit eder gibi söylemiş aslında benim yanımda
Yukarda bosaak istediklerini soylediler diyince baban da bosanmak istiyor gibi anladim ben. Peki sen soyle ruhunda katillik olan biriyle yasamayi annen hakediyor mu?

baban zaten beni bırakmaz gerekirse öldürür boşanmamıza izin vermez dedi annem 🥲 yani babam tehdit eder gibi söylemiş aslında benim yanımda
O gulen ağlama emojisi mi ???? Yazıklar olsun😒 babanız annenizi bırakmayacak hem anneniz hem siz bu durumdan içten içe sevinip gurur duyuyorsunuz. Toplum olarak sevgi kavramını gözden geçirmemiz gerekiyor cidden 🤢

22 yaşındasın madem güzellik artık sen de bazı şeylerin farkındasındır diye tahmin ediyorum. Annenin söylediği şey beni açıkçası çok üzdü ve tedirgin etti. beni bırakmaz, öldürür bırakmaz tarzı ifadeler hiç hoş olmayan söylemler. Anneler daima zor da olsa çocukları için çok şeye katlanırlar. annenle bence güzelce konuş kararı kati ise mutlaka ona destek ol ve babanın tavrı eğer annenin dediği gibiyse -ama bunu güzelce tart- kolluk kuvvetlerinden destek almaktan çekinme... Babanla da sakince konuşabilirsen çok iyi olur... üzülme, hayatta her şey hepimiz için. sonsuza kadar aynı insanla -kan bağımız olmayan eşlerimiz- yaşayamayabilirizz hiçbirimiz... Eğer başarabilirsen ikisiyle de güzelce konuş, bence doğru bir karar ve emin ol mutsuz olmayacaksınız... Korkma... Sen yaz, biz buralardayız...

annem boşanmak istiyor babam ise istiyor gözüküyor. Ve evet nasıl olsa babamın onu bırakmayacağını gerekirse öldüreceğini yine de boşanmayacağını söyledi az önce.
Hem huzur vermezler hem de bırakmazlar tehdit ederler. Eğer gerçekten o fıtrattaysa Allah babanızın canını alsın inşallah. Yazık o kadıncağıza.

Yukarda bosaak istediklerini soylediler diyince baban da bosanmak istiyor gibi anladim ben. Peki sen soyle ruhunda katillik olan biriyle yasamayi annen hakediyor mu?
yok aslında istiyor gibi göründü ilk ya da ben öyle sandım sonrasında anneme ben kendimi düzelteceğim şans ver falan dedi yani aslında tam ciddi değilmiş. Doğru diyorsunuz ben şuan çok üzüldüm ama ben bir an duyunca daha farklı bir yol da olabilir diye düşünmüştüm 😔 peki babam zaten bırakmayacaksa bunu nasıl yapabiliriz annem buna cesaret etmeye korktuğunu söyledi sonrasında da

Ben bu konuda halinden hoşnutsuz insanlar görmedim ne annen ne sen. Düşüncelerinizi düzeltin hayatınız da duzelir.... Naçizane. İyi geceler

Back
X