- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
İnsanlar bıktı sizin para altin yüzük küpe nişan nişanli nişanlilik konularinizdan o yuzden cevap vermiyolardir. Gercekten tum gun oturup bunlari mi dusunuyorsunuz? Hayatiniz sadece bunlardan mi ibaret bu hayattaki tek amaciniz evlenmek mi ve bu ayrintilara gercekten adadiniz mi bu ömrü merak ediyorum.29 kişi görüntülemiş kimse düşüncesini paylasmayacak mı
Aynen katılıyorum. Birebir. Konu sahibi bence bunlardan evvel. Burada bdv bölümünü bir oku derim. Evlenirken yada evlenince ne gibi problemlerle karşılaşıyor insanlar iyice bir bak. Abla tavsiyesiben sevmiyorum ya bu bakkal hesaplarını. Maddi durumunuz kötü, neden zorluyorsunuz. Karşı tarafı da zorlamayın. Altın için evlenmiyorsunuz ya. Diğer konularınızı merak ettim baktım Maşallah kuyumcu borsası gibisiniz.
bişey soracağım lütfen şu gram, ayar muhabbetini kapatıp kafandan siler misin? Sen bir eşya değilsin kendine maddi değer biçiyormuşsun gibi oluyor ve cok iğrenç görünüyor. benim babam yok Annem hicbirsey , kız kardeşim hicbirsey , abimle kardeşim ortak bir künye taktı diğer kız kardeşim bilezik taktı. Ve ben hiç bir zaman aileme bana bişey takmadıniz demedim .onlar senin ailen bunu burda dert sanıp, konu yapman bile çok çirkin. Maddi güçleri olamayabilir bunu en iyi senin anlayışla karşılaman gerekmez mi ?eşimin ailesi sadece 3 bilezik taktı eşim ne istersin dediğinde ben satılık değilim ve bizi sıkıntıya sokacak hiçbişey istemiyorum dedim .ve hiç altınım olmadı umrumda da değil. kendi aileni ve nişanlınin ailesini altın mevzusu yüzünden mi dert olarak görüyorsun kusura bakma da bence dert olan sensin .düşünce yapın çok çirkin.8 aydır sözlüyüm 23 ekimde hayırlısıyla inşallah nişanım olacak bugün sabah kahvaltı yaparken babamla telefonda goruntulu konustuk(babam sehir dısında calısıyor kamyonsoforu sırkette calısıyor) babam anneme saka yapmaya başladı eniştenin parmak ölçüsünü aldın mı dedı annemde neyle alayım iple mı ben mı alacam sen para gonderınce kızına verecem ıkısı gıdıp alırlar dedı (kız erkege erkekte kıza alacak) babamda acele etmeyın ben bır geleyım alırız dedı (18 ekimde gelecek inşallah) annemde babama oğlana yüzük takılacak baska bırsey alacak mıyız dedı babamda yok dedı bende saka yaparak araya gırdım babaaaa 60 gram bilezik istiyorum dedim oda alamayacagını soyledi
nişanlımın yani sözlümün ailesi tatlı yenirken 2500 tl ye set almıstı(daha sonra bozdurup burma yaptırdık) benım kendı annemgıl 380 tl ye bır yuzuk almıslardı
bundan asla utanmıyorum fakırlık utanılacak bırsey degıl ama yınede tuhaf oluyorum babam suanda bır yandan hala kredi öduyor o yuzden ısrarcı olarak bırsey de demicem suan ne yapmam gerektıgını bılmıyorum
bu arada sözlümün ailesi bana alabilirlerse 2 blezik(25 gram bırı 25 de dıgeerı 50 gram) takacakmıs alamazlarsa 35 yada 40 gramdan 1 adet bizlezik alacaklarmış ve kayınım bileklik takacakmıs ve nişan yüzükleri takılacak eş dostta para atan atacak çeyrek atanlarda olacak şuan ben ailemin alamayışına ne demeliyim canınız sagolsun dıyıp birşey dememeliyim değil mi
Ben şimdi gördüm hemen paylaşayım. Allah sana akıl fikir versin. Tek dersin bu olsun.29 kişi görüntülemiş kimse düşüncesini paylasmayacak mı
8 aydır sözlüyüm 23 ekimde hayırlısıyla inşallah nişanım olacak bugün sabah kahvaltı yaparken babamla telefonda goruntulu konustuk(babam sehir dısında calısıyor kamyonsoforu sırkette calısıyor) babam anneme saka yapmaya başladı eniştenin parmak ölçüsünü aldın mı dedı annemde neyle alayım iple mı ben mı alacam sen para gonderınce kızına verecem ıkısı gıdıp alırlar dedı (kız erkege erkekte kıza alacak) babamda acele etmeyın ben bır geleyım alırız dedı (18 ekimde gelecek inşallah) annemde babama oğlana yüzük takılacak baska bırsey alacak mıyız dedı babamda yok dedı bende saka yaparak araya gırdım babaaaa 60 gram bilezik istiyorum dedim oda alamayacagını soyledi
nişanlımın yani sözlümün ailesi tatlı yenirken 2500 tl ye set almıstı(daha sonra bozdurup burma yaptırdık) benım kendı annemgıl 380 tl ye bır yuzuk almıslardı
bundan asla utanmıyorum fakırlık utanılacak bırsey degıl ama yınede tuhaf oluyorum babam suanda bır yandan hala kredi öduyor o yuzden ısrarcı olarak bırsey de demicem suan ne yapmam gerektıgını bılmıyorum
bu arada sözlümün ailesi bana alabilirlerse 2 blezik(25 gram bırı 25 de dıgeerı 50 gram) takacakmıs alamazlarsa 35 yada 40 gramdan 1 adet bizlezik alacaklarmış ve kayınım bileklik takacakmıs ve nişan yüzükleri takılacak eş dostta para atan atacak çeyrek atanlarda olacak şuan ben ailemin alamayışına ne demeliyim canınız sagolsun dıyıp birşey dememeliyim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?