Annemle babamın köydeki evi

selmacım maşallah çok şirin ve görkemli bir ev..eminim doğası da bir o kadar iç açıcı ve sağlıklıdır...Rabbim ağız tadıyla ve sağlıkla oturmayı nasip etsin..

Ayyy şato gibi bir ev güle güle otursunlar.
Birşey sormak istiyorum mutafak dolaplarının kaplaması lake mi acaba?Birde mutfakta kullanışlı oluyor mu?Benim salon takımım ve yatak oda takımım lake,çizilecek diye çok itina gösteriyorum.
Ablamlar ev yaptırıyor mutfak dolabını belirlememiz gerekiyor cevabınıza göre hareket edeceğiz.
Şimdiden teşekkürler

canım annemler gayet memnunlar mutfaktan...zemuszemus
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum..a.s.

ya ne havasi ne tozu ya bu devirde bazi koylerimizde boyle evler cok havuzlusundan tutun saunasina kadar olanlarida var ev cok guzel harika gule gule otursun annenler canim

benimde param olsun bende boyle bir ev istiyorum koyumde

kızlar Kastamonu evlerini bildiğim için çok şaşırmadım
hakikaten çok güzel evler var biz memlekete giderken içinden geçiyoruz
merkezede çok gitmişliğim vardır evleri geniş ve birbirinden güzeldir
kastamonunun hemen çıkışında buna çok benzeyen bir ev görüyorum omu diye düşündüm bir an
güle güle otursunlar inşallah

canım doğru şehrin yakın çıkışlarında böyle evler çoktur...bizimkide bunlardan biri işte:)
geçerken uğrarsınız artık bize:) bir kahve içeriz:) teşekkür ederim canım...a.s.

bu kadar hoş bi ev beklemiyodum acıkcası eviniz köyde ama cok modern bi ev olmuş köy için bunu gördüm herşeyiyle hoş ama güle güle oturun

Çok güzelmiş harika güle güle otursunlar İnşallah.Belli zevkle döşenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…