Annemle babamın köydeki evi

canım 3 sene önceki durum buydu birde havuz sonradan yapıldı dediğim fiyatın dışında:)ama yine de projeli evlere göre oldukça uygun..

kız sana şurdan bi çakacamne kız bu ev böyle saray yavrusu mübarek çok hoş valla ,bende köy evi deyince kayın pederlerin köydeki evi gibi bişey bekliyodum gerçi onlarında pek köy evi gibi değil ya,ama bu ev yanında onlarınki solda sıfır kaldı yaniii güle güle oturuyorlardır heraldedaha ne

Son düzenleme:
Ben köylerde bu tip evlere karşıyım dağ evi gibi bir taş ev olabilirdi.Ev çok güzel ama bu tip yapılar şehre daha çok yakışıyor.Böyle yapılar yapılarak köylerde şehirleştiriliyor bence...böylece köylerin o doğal yapısıda kalmıyor melesef...

teşekkürler canım:)

sende haklısın bacım:) katılıyorum dediklerine:)

Eviniz çok güzel bayıldım, Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Şimdi köylerde hep böyle villalar yaptırılıyor. Merak ettim hazır çelik evlerden mi bu ev? metrekare olarak mı fiyat veriyorlar? Gerçekten fiyat olarak çok iyiymiş. Annemin de arsası var bizde ileride oraya bu tarz iki katlı bir ev düşünüyoruz...

canım bildiğin betonerme ev.mantolama kalın tuğla hepsi çok özenle yapıldı..en iyi malzeme kullanıldı..kendin yaptırınca uygun oluyor yine de..büyükbabam usta anlar bu işlerden hep başındalardı zaten ev yapılırken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…