Annemle barıştım derken

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Nerden anlatsam bilemedim eşimin annesi benim annem birbirine girdi. Benim ailem evlenmemi istememişti. Sonuç olarak kendi aramızda nikahla evlendik. Hamileyim bu vesile annemle aramızın düzelmesini sağladı. Zaten zor bir hamilelik geçiriyorum evdeyim raporluyum ikizlere hamileyim. Neyse annemle kayınvalidem baya tartıştılar sebep tanışma düğünün olmaması gibi sorunlar ki ben gelin giymeden kimse olmada evlenen biri olarak bu konuyu kapatalı çok oldu ama onlar kapatamadı. ikisini de yatıştırıyım derken sanırım çok gerildim çünkü çok ağladım kanamam oldu eşim yok panikle bir hastaneye gittik allahtan bebeklerime bir şey olmadı. Eşim şehir dışında kongreye gitmişti yarım bırakıp geldi benim annemi de kendi annesini de evden kovdu. Annem de onun annesi de suçlu kimseyi kayıramıycam ama yine üzülen ben oldum oysa annemi o kadar çok özledim ki annem bir daha o eve ayak basmam dedi eşim biraz ağır konuştu ama onlarda hak etti benim yanımda yapmayacaklardı biraz içim daraldı yazmak istedim.

yazık sana bu neya
aksiyonlu birliktelik,evlilik şimdide hamilelik
acısın bu insanlar artık sana
biraz seni düşünmeye başlasınlar
bari hamileliğin rahat geçsin

yazık sana bu neya

Sanki ben değil onlar hamile sürekli bir kapris şu halimle ortamı düzeltmeye çalıştım beni eşim dışında kimse düşünmüyor onları uzaklaştırarak rahat edeceğimi düşündü ama böyle de mutsuzum

yazık sana bu neya

Sanki ben değil onlar hamile sürekli bir kapris şu halimle ortamı düzeltmeye çalıştım beni eşim dışında kimse düşünmüyor onları uzaklaştırarak rahat edeceğimi düşündü ama böyle de mutsuzum

kocanla ortak karar alıp ikisiyle de görüşmeyin. evinize gelmesinler. doğumdan sonra yüzgöz olmadan görüşürsün.

birkaç gün iki tarafla da görüşmeyin derim.herkes bi sakinleşsin.annenler haklı biraz.seni gelinlikle evden uğurlamalıydılar ama artık olan olmuş.sen mutluysan onlarda susup oturmalı yani.şimdi bebişlerine odaklan canım sen.ye, iç ,yat.bebişler sana iyice bir tutunsunlar büyüsünler.derin derin nefes al rahatla.sarıl eşine oooh miss...Allah mutluluğunuzu bozmasın.:nazar:

senin böyle de mutsuz olman onların ne kadar umurundaysa.
önce can sonra canan demişler. onlar seni ne kadar düşünüyorsa sen de onları o kadar düşün. daha fazlası seni yorar.

Onlar için herşey kavga meselesi kayınvalide ilk otobüsle ağlayarak gitti üstelik ta aydından gelmişti suçlu ben oldum oğlunu ben doldurmuşum oysa bir şey anlatmadım kanamam olduğunu bile söylemeyecektim annem arayıp haber vermiş

eşimde aynı şeyi söyledi ikisi de bu eve ayak basmayacak dedi zaten annem de bir daha gelmem dedi yaptılar ettiler sonra kenara çekildiler. Annemsin sen benim nasıl oluyorda beni bu halde bırakıyor aklım almıyor

bir de düğün dernek olsaydı kaprisleri düşünemiyorum..geçmiş olsun...

birkaç gün iki tarafla da görüşmeyin derim.herkes bi sakinleşsin.annenler haklı biraz.seni gelinlikle evden uğurlamalıydılar ama artık olan olmuş.sen mutluysan onlarda susup oturmalı yani.şimdi bebişlerine odaklan canım sen.ye, iç ,yat.bebişler sana iyice bir tutunsunlar büyüsünler.derin derin nefes al rahatla.sarıl eşine oooh miss...Allah mutluluğunuzu bozmasın.:nazar:

Ne güzel yazmışsın ama eşim gece gündüz çalışıyor ben bütün gün evde anneme çok ihtiyacım vardı

bebişlerin hayırlı olsun sağlıkla huzurla ve neşeyle gelsinler inşallah...bence şu durumda bebeklerine sağlıklı bi şekilde kavuşana kadar ikisindende çek elini ayağını zamanla soğur belki aralarındaki kırgınlıkta bu zaman esnasında....

bebişlerin hayırlı olsun sağlıkla huzurla ve neşeyle gelsinler inşallah...bence şu durumda bebeklerine sağlıklı bi şekilde kavuşana kadar ikisindende çek elini ayağını zamanla soğur belki aralarındaki kırgınlıkta bu zaman esnasında....

Tşk ederim ben doğumda da olmalarını istemiyorum bunlar beni depresyona sokar

Ne kadar zor bir hayatın var canım senin konularını az çok biliyorum da:26::26:Umarım en kısa zamanda hallolur sorunların ikizlerin hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:54:

Back
X