Annemle delirebilirim. Bi bakın kim haklı ?

Kufretmesi yanlis evet
Ama anneni sen tanirsin en azindan onu tatmin edecek sekilde cumlelerini duzenleyebilirdin

Sunun gibi;
Gunun nasil gecti canim
Iyi
Demek var,bir de su var;
Gunun nasil gecti canim
Iyi gecti suralara gittim sonra sunu aldim bak sen seversin ,aksami zor ettim cok yoruldum hadi gel birlikte oturalim biraz

Az detay verin, susleyin cumlelerinizi, ölmezsiniz
Aradaki farki anlatabilmisimdir umarim

Anneler bişeye sinirlenince çocuktan hırslarını alıyorlar. Hepsi değil tabi ki. Doğru mu? Asla!
Dünyaya getiren onlarsa eğer en iyi şekilde ebeveynlik yapmak zorundalar. Bu davranışların karşılığında Çocuklar da saygılı olmak zorunda tabi ki..

Odamdan gerekmedikce çıkmayım diyorum . Şimdi yine çağırdı kayıp bi gomlegim vardı onu buldun mu dedi yok dedim ucuz şeylerini kaybetseydin de içim yanmasaydi dedi

her doguran anne olamıyıor malesef
kıme kızarsa kızsın sinirini senden cıkarmaya hakkı olmadıgı gıbı daha cok sogutucu tavır takınmıs
boyle annelere bezdırıcı konusma yapmak lazım
derse baktın mı dedıgınde
evet u kadar sayfa sukadar dakıka konu su konu ıcınde sunlar sunlar var dıye 1 saat konus
okadar konus kı bıdaha sormasın

bu cocuklarıyla zıtlasan bıturlu ergenlıkten cıkamayan annelere sasırıyorum ya
anne anne gıbı davransa cocukda cocuklugunu bılecek

resmen zıtlasıyor
karsılık verme uzatır annen ne dese he de gec evet haklısın de sen uzatma konu kapansın bosver sen cevap verdıkce zıtlasıcak

Oruc basina vurmus annenin anlasilan. Boyle asabi sinirli karisindakini kirip sonra ben oruc tutuyorum kotu niyetlerimden ariniyorum diyenleri de anlamiyorum.
Cevaplariniz anneni tatmin etmiyor anlasilan uzun uzun cevap verin sizde.

Uzun cevap vermek mizacimda yok zaten çok sessizim hep onu dinlerim beraber oturduğumuzda da. Arkadaşlar arasında da öyle. 1 2 arkadaş olunca konuşurum yine biraz fakat 3 ve daha fazlası oldu mu ben tamamen dinleyici modundayım bişi sorarlarsa cevap veririm. Bu yüzden de çok arkadasim yok kimse benimle takılmak istemiyor

aynen benımkını analtıyım anam dıye ayaklarına kapanırsın

Bazen anneler dunya iyisi, bazende tanilamayacak derecede kotu olabiliyorlar.. Ben gecmiste yasadiklari seylerden dolayi oldugunu dusunuyorum.. Herzaman haklidirlar, iyi de yapsan kotu de yapsan herzaman bir kusur bulurlar. Sizi cok iyi anliyorum. Dedigini yaparsiniz, bir de yapmasaydin olur. Yapmazsiniz kotu olursunuz. Allah sabir versin

Aslında çok dert edilecek bir konu değil sakin ol geçer gider bazı anneler biraz dominant maalesef

Annen anlayışsız ve saygısız.

Saniyorum bu annenin genel karakteri. Bir seferlik bir sey degil.

Üni bitince bir is bulup ayrı eve cikarsan daha rahat yaşarsın.

Back
X