Allah katında kocana kul köle ol denilmiyor hiçbir zaman. Kocan istedi diye annene yardım etme, annene bile mesafe koy denilmiyor dinde. Ayrıca senin ona karşı görevlerin varsa onun da sana karşı var. Seni bosarim diye tehdit eden, annene yardım etmeni engelleyen, maaşını olduğu gibi elinden alan koca değil secdeyi, bir bardak suyu haketmiyor. Sen de gelmiş burda ne diyorsun.
Sen ona yer olmuşsun, hatta paspas olmuşsun da o sana gök olamamış, olmaya da niyeti yok görünüyor. Hala burda bi savunmaya giriyorsun. Koca konusunda ahireti düşünen, anası konusunda da düşünsün de o herife bi dur demesini öğrensin.
+ ha bu arada kocaya secde kissasina da inanmıyorum. çoğu hadis kıssa vs doğru olsa bile aralarında uyduruk olanlar da var. işte böyle böyle beyninizi yıkayıp erkekleri üstün varliklarmis gibi gösteriyorlar.
+ burda dini konular ve yorumlar yasak bunu da belirteyim. Burda bize koca hakkında vaaz vereceginize gidin kocaniza anne hakkında vaaz verin. Kimsenin sizin vaazlariniza ihtiyacı yok. Dini içerikli yorum yapmaya devam ederseniz moderatore bildirmek zorunda kalacağım.