Annemle Halam Arasında Kaldım...

Benim kızım olacak ve görümcemi savunup annemle halamı ayıramam diyecek onu reddederim
Keşke karnımda taşımasaydım git halan baksın derim
Niye bu kadar sert yorum yapıyorsunuz ki?Ben annemin sadece halamla değil,kimseyle arasında sorununun olmasını istemem.Kolay mı sanıyorsunuz?Çocukluğum halamla annemin beni paylaşamamalarıyla,bağırışlarıyla geçti.

Halan kim ki annesiyle çocugunu paylaşamıyor! Haddini yerini bilecek sen yeğenisin sadece ama onun evladısın yazık annene.
Niye bu kadar sert yorum yapıyorsunuz ki?Ben annemin sadece halamla değil,kimseyle arasında sorununun olmasını istemem.Kolay mı sanıyorsunuz?Çocukluğum halamla annemin beni paylaşamamalarıyla,bağırışlarıyla geçti.

Konu sahibi uzgunum ama halanizin sizi paylasmak gibi bi derdi yok belli ki. Annenizi sizin uzerinizden uzmek istemis ve uzmuste. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bir gun evlenip halaniz gibi bir gorumceniz oldugunda annenizi daha iyi anlarsiniz diye dusunuyorum.
17 yaşındayım.

Ikisine de yeter birbiriniz hakkinda konusmayin deyin. Annen ile halanin iliskisinin kotu olmasi, halanla senin iliskinin kotu olacagi anlamina gelmez. Siz annenizin uzantisi degilsiniz, ayri bir bireysiniz. O yuzden ona gore tavir alin.
Ayrica butun anneler de papatya minnak bocek falan degiller, kotu insanlar anne olunca huylari degismiyor sonucta. Hatta bazi insanlar cocuklarini ciddi sekilde fiziksel ve psikolojik siddete maruz birakiyor, ve kendi egolarini cocuklari uzerinden tatmin ediyorlar.
Siz tavrinizi koyun ikisine de, dirdir yapmasinlar!

Seninde bi görümcen olunca anneni anlarsin zamana birak bence. Halanı da sev ama annene özel oldugunu hissettir. Bunu da anne olunca anlarsın. bu kadar.

Uyarıyorum yazdıklarım hoşunuza gitmeyecek genç hanım.
'halam ve annem beni paylaşamıyor' diye gururla söylüyorsun ya, mesele sen değilsin.
halan ortalığı karıştırmak için türlü saçmalıklar yapıyor sen de seni çok seviyor ondan yapıyor sanıp toz konduramıyorsun. paylaşamıyorlar diye bir de hoşuna gidiyor.

annen bunları gördüğü için ve senin göremediğin için daha çok bileniyor.

seni seven iyiliğini düşünen bir hala 'annen sana bakamıyor ben bakayım' demez.

üzgünüm ama bence durum bu.

Konuyu okumadım ama anneyle kimse arasında kalınmaz..
Helallll bir anne olarak alnindan öperim bu cvp yeter, Allah korusun kizim ben bi baskasi arasinda kalirsa buyuk konusmatayim tabi Allah korusun firek git derim, anne ya annee ötesi var mi, sinirlerim bozuldu, teyze ve anne arasinda bile kalinmaz net

Anne ile baska bir insan arasinda nasil kalinir yaa. Anne... Can bagi, teninin bir parcasi. Baba kardeş falan olsa bi nebze anlarim da hala da kim oluyor.
Annem halami cekistiriyorsa ve halami (arada kalmak degil asla, bir akraba olarak seviyorsam) fikrimi soylerim. Ama halam tutacak bana annemi cekistirecek. O halaya haddini cok guzel bildiririm ilk once zoruma gider. Yani dusunuyorum da acikcasi annemden haz etmeyen kadindan bende haz edemem zaten

Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?

Nasıl ayrımazsınız? Biri elma biri armut .

Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.

Bu cümleyi kuran halan haddini bilmiyor. Annen haklı. Üstüne sen anneni suçluyorsun.
Annen hayatını mahveden, annelik vazifesini yerine getirmeyen biri değilse; halandan yana olman nankörlüktür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarıyorum yazdıklarım hoşunuza gitmeyecek genç hanım.
'halam ve annem beni paylaşamıyor' diye gururla söylüyorsun ya, mesele sen değilsin.
halan ortalığı karıştırmak için türlü saçmalıklar yapıyor sen de seni çok seviyor ondan yapıyor sanıp toz konduramıyorsun. paylaşamıyorlar diye bir de hoşuna gidiyor.

annen bunları gördüğü için ve senin göremediğin için daha çok bileniyor.

seni seven iyiliğini düşünen bir hala 'annen sana bakamıyor ben bakayım' demez.

üzgünüm ama bence durum bu.
Kusura bakmayın halam hakkında eleştiri yapabilirsiniz fakat paylaşamamaları hoşuna gidiyor diyemezsiniz!Doğru değil çünkü.Bilmediğiniz konularda konuşmayın lütfen.Annemle halam niye birbirini yiyor diye gözyaşı döktüğüm günlerde yanımda siz yoktunuz.

Annen iyi bakmiyor mu, yolarim yolar,keserim o lafi soyleyecek yuregi nerde yemis

Gittikçe yanlış anlaşılıyorum.Neredeyse ana katili etiketi yapıştırdınız bana.Ben annemi mi halamı mı seçeyim demiyorum ki,ikisinin kavgaları arasında kalmaktan huzursuzum sadece.

Gittikçe yanlış anlaşılıyorum.Neredeyse ana katili etiketi yapıştırdınız bana.Ben annemi mi halamı mı seçeyim demiyorum ki,ikisinin kavgaları arasında kalmaktan huzursuzum sadece.

Halalarıyla iyi anlaşan insanlara imreniyorum.:nazar:4 halam var ama ellerinden gelse adımı çıkartmak için dünya turuna çıkıp, hakkımda en olmadık şeyleri söylerler.:KK53: Nefret ediyorum.:KK8:
Sizi çok seviyor olabilir halanız ama annenizle bir tutmayın. Onun canından bir parçasınız. Benim evladım olsanız, ben de gönül koyardım.

Back
X