Annemle Halam Arasında Kaldım...

Gittikçe yanlış anlaşılıyorum.Neredeyse ana katili etiketi yapıştırdınız bana.Ben annemi mi halamı mı seçeyim demiyorum ki,ikisinin kavgaları arasında kalmaktan huzursuzum sadece.
Niye huxursuz olma ver cevabini halana annenin kalbinden degerli olmasa gerek,biri annemin kalbini kirsa ohooo

Halanızı sevip onunla gene vakit geçirin ama anneniz hakkında konuşmasına izin vermeyin.

ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.
Şu cümleyi benim görümcem söylese ben de sevmezdim o görümceyi. Yani tamamen art niyet var bu cümlede.

Siz birkaç defa halanız anneniz hakkında konuşmaya çalıştığında uyarın onu. "Annem senin hakkında konuşmuyor sen de onun hakkında konuşma" diyin. Ondan sonra halanızın tavrı gösterecektir sizi sevdiği için mi sizinle ilgileniyor yoksa annenize gıcığı olduğu için mi böyle davranıyor.

Kusura bakmayın halam hakkında eleştiri yapabilirsiniz fakat paylaşamamaları hoşuna gidiyor diyemezsiniz!Doğru değil çünkü.Bilmediğiniz konularda konuşmayın lütfen.Annemle halam niye birbirini yiyor diye gözyaşı döktüğüm günlerde yanımda siz yoktunuz.

Ahhh yazık... Acaba anneniz halaniz yüzünden ne kadar gözyaşı döktü? Babanizla kac kere kavga etti? Annenin yanında hala kim ya...

Sizi dokuz ay karnında taşıyıp hamileliğin bütün sıkıntısını çeken anneniz, doğum sancısı en büyük ağrılardan biri, küçücük bir bebeğin her şeyiyle ilgilenmek uykudan yemeden içmeden gezmeden feragat edip ilgilenen anneniz... Sonra da gelip günde birkaç saat sevip annen sana iyi bakamamis diyen kötü niyeti uzaydan bakınca bile belli olan bir hala. Amaç anneyi daha doğrusu gelini kötülemek kötü hissettirmek...

Cumartesi günü iki çocuğuyla gezsin... İçimden daha kötü cümleler geçiyor da neyse.

Sen gerçekten 17 yaşında mısın ya. İnşallah halan gibi bi görümcen olur.
Çok sinirlendim.

Arada kalma sende. Anneni sana cekistiren halani saygi duy ama sinirini ciz. Ben olsam oyle yaparim. Hala teyze dayi fark etmez sevilir sayilir. Ancak anneye laf soylemeye gelirse iş oturup yaninda annenden atıyorsa hop bi dk ben yetiskin bir bireyim annem hakkinda konusturmam lutfen baska seyler konusalim vs diye uyarman gerek. Baktin tekrarlanıyor tepkini koyman gerek.
Halani sev ama annemle anlaşamıyor diye goz yaşı dokme.

Helallll bir anne olarak alnindan öperim bu cvp yeter, Allah korusun kizim ben bi baskasi arasinda kalirsa buyuk konusmatayim tabi Allah korusun firek git derim, anne ya annee ötesi var mi, sinirlerim bozuldu, teyze ve anne arasinda bile kalinmaz net

Sağolun, Allah yavrunuza hayırlı ömür versin.
Bana da nasip olsun inşallah. :dua:

Biri annem hakkinda
Annemle halam niye birbirini yiyor diye gözyaşı döktüğüm günlerde yanımda siz yoktunuz.
Annenin sozlerini dinle. Halani da annen hakkinda asla konusturma. Bak bakalim seninle ilgili kavga olmuyor mu bir daha (ki bence söz konusu sen degilsin halanin fesatligi) biri benim annem hakkinda konussun yikardim ortaligi

Aralarında çekişme var. Maalesef seni de çekişmeye dâhil etmişler. Ama bu seni sevmedikleri anlamına gelmiyor. Yapabilecegin bişey var mı ,hmm bilemedim ki. Senin yanında dedikodu yapmalarını engeleyebilirsin. Ancak şu var " anne" çok değerlidir. Anne ve baba hakkında kimsenin sana olumsuz konuşmasına müsaade etme . Onların yerini kimse tutmaz.

Biri annem hakkinda

Annenin sozlerini dinle. Halani da annen hakkinda asla konusturma. Bak bakalim seninle ilgili kavga olmuyor mu bir daha (ki bence söz konusu sen degilsin halanin fesatligi) biri benim annem hakkinda konussun yikardim ortaligi
Aynen yaaa,hele hala konuscak o konusan agzi varyaaa

Annenizle halanızı nasıl mi ayiracaksiniz ????
Benim cocugum bunu söylese kahrolurum.
Halanız da çok densiz ne demek zayıflamış iyi bakamıyor ben bakarım demek ???
Anneyle hiç kimse arasında kalınmaz!

İyide halanız siz küçükken o lafları ediyorsa anneniz çok haklı görümcem aynısını yapsa çocuğun yüzünü göremez. Annenizi size kötülemiş ve kafanıza kazınmış bu vallahi şu lafı etse çocuğum kahrolurum yazıklar olsun emeklerime diye. Anne bu anne kaç halayı feda ederim anneme ki ben halam tarafından büyütüldüm halamızda cok severim halam da annem için o size hiç bakmadı der asıl beni tutucaksınız bişey olunca der ama ben sinir olurum bu laflara

Kızımı halası çok sever o kadar göstere göstere sever ki hep iç geçiririm keşke onun gibi bir anne olsaydım.Kızım ona çok bağlı ilerde de sevgileri bozulmaz hep böyle daim kalır.Ben gidersem arkamda anne yarısı bir hala var diye gözüm hiç arkada kalmıyor.Görümcemle hiçbir problemimizi kızıma yansıtmadım varsın beni kötü bilsin benim kadar seven bir insandır diye ben de onu kızım kadar seviyorum.Hiç söylememişim ama iyi ki varsın halası❤️

Kızımı halası çok sever o kadar göstere göstere sever ki hep iç geçiririm keşke onun gibi bir anne olsaydım.Kızım ona çok bağlı ilerde de sevgileri bozulmaz hep böyle daim kalır.Ben gidersem arkamda anne yarısı bir hala var diye gözüm hiç arkada kalmıyor.Görümcemle hiçbir problemimizi kızıma yansıtmadım varsın beni kötü bilsin benim kadar seven bir insandır diye ben de onu kızım kadar seviyorum.Hiç söylememişim ama iyi ki varsın halası❤️

Şu dünyada kızımı benim kadar sevecek bir insan olduğuna inanmıyorum. Babası bile o kadar sevemez bence kaldı ki halası... Garip düşünceleriniz var.

Ahhh yazık... Acaba anneniz halaniz yüzünden ne kadar gözyaşı döktü? Babanizla kac kere kavga etti? Annenin yanında hala kim ya...

Sizi dokuz ay karnında taşıyıp hamileliğin bütün sıkıntısını çeken anneniz, doğum sancısı en büyük ağrılardan biri, küçücük bir bebeğin her şeyiyle ilgilenmek uykudan yemeden içmeden gezmeden feragat edip ilgilenen anneniz... Sonra da gelip günde birkaç saat sevip annen sana iyi bakamamis diyen kötü niyeti uzaydan bakınca bile belli olan bir hala. Amaç anneyi daha doğrusu gelini kötülemek kötü hissettirmek...

Cumartesi günü iki çocuğuyla gezsin... İçimden daha kötü cümleler geçiyor da neyse.

Sen gerçekten 17 yaşında mısın ya. İnşallah halan gibi bi görümcen olur.
Çok sinirlendim.
Heyecanınızı anlayabiliyorum siz de bir annesiniz belki ama benim bunda suçum ne?Niye bana yükleniyorsunuz?Herkes bir anda üzerime saldırdı,insanlar bu kadar anlayışsız olmamalı.

halan annenin EGO’sunu bulmuş yıllardır oradan vuruyor kadını; seni çok sevdiğini zannetme ; annenden daha iyi annelik yapacağını ispatlıyor aklınca; rahatsız bir insan; annenin kıymetini bil kimseyi annen ile kıyaslama; ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar lafı boşuna söylenmemiş; halana gıcık oldum ayrıca

Benim gorumcem evladima annen sana iyi bakmiyor vs. dese bende kavga cikarirdim. Anneniz icin uzuldum.. Halanizda acaba size gercekten duskun mu yoksa annenizi gicik etmek icin mi size oyle duskun davraniyor Allah bilir..

Heyecanınızı anlayabiliyorum siz de bir annesiniz belki ama benim bunda suçum ne?Niye bana yükleniyorsunuz?Herkes bir anda üzerime saldırdı,insanlar bu kadar anlayışsız olmamalı.

Çok teşekkür ederim demek heyecanımı anlıyorsun. Canım ya...

Sana sanırım bir anne olarak ve seni de kızımın yerine koyarak yükleniyorum. Çünkü senin halan gibi laf sokup evliligimi bunaltan kötü niyetli görümcelerim var ki yüzlerini bile görmek istemiyorum. Kızım da gelip dese ki anne halamla senin aranda kalıyorum kahrolurum. Ben dogurayim büyüteyim gözümden sakinayim canımdan çok seveyim ve kızım beni üzen görümcemle beni bir tutsun arada kalsın.

Arada kalma. Annene laf söylediğinde dur orda cennet onun ayakları altında de.

Anne ile hala kiyaslanamaz hala babanızın kardeşi anne ise sizı taşıyan bu günlere gelmeniZi sağlayan kişi. Tabiki anne tarafında olacaksınız halanız tam gicik bir gorumceymis çekilmez bi rkadin olduğu belli. Annenizin yanında durun nankörlük olmasin

Back
X