• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemle hayat çok zor:(

suzeynomm

belki bir gün mutlu olurum
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
48
7
13
annemle anlaşamıyoruz evet duydunuz öz annemle.ne yapsam batıyor.annem çalışıyor o işten gelesiye evin her işini yapıyorum ama hiç beğenmiyor.ne yemek yapsam tuzu az salçası az diyor hiç memnun olmuyor.tükendim artık.benden nefret ediyor artık eminim.sifonu hızlı çektin kapıyı hızlı örttün vs bunlardan dolayı sürekli bağırıyor bana.çok kuralcı annem çok takıntılı temizlik takıntısı var beni kendi gibi yapmaya çalışıyor ama bende öyle olamıyorum elimden geldiğince yardım ediyorum ama artık bezdirdi.neden her hareketim batıyor anneme analmıyorum salata bile yapsam örneğin ben salatayı senin yaptığın gibi sevmem makarnayı öyle sevmem.bi kerede işten geldim kızım yapmış diye takdir etmiyor.dışarı çıksam eve geç kaldın diye tonla laf ediyor gurumu rencide edici.babama bile küfr ediyor oto kontrolünü kaybetti iyice:(

annenizi bir psikiyatra goturmenizi oneririm psikolojik sorunlari var galiba

siz sürekli evdemisinz okul yada iş falan yok mu ? sizde girin bir işe çalışmaya başlayın nasıl olsa yapsanızda kızıyor akışına bırakın o kadar özenmeyin sizde. benim annemde çalışırken öyleydi iki sene önce emekli oldu şimdi eskisi gibi değil artık hatta kendi bile umursamama başladı iş sitresinden miş onca sene bana yaşattıkları.

Ozellikli temizlik hijyen takintili insanlarin psikiyatrik bir sorunu olmaya egilimi oldugunu biliyorum.
Vardir demiyorum umarim daha basittir ama belki uzman fikri almalisiniz.

eger babaniz arkanizdaysa sorunlari halletmek cok daha kolay olacaktir.

Benden sana tafsiye ne olursa olsun anneni hic üzme ve hep iyiligin için bazı seylerı yaptıgını unutma. İleride öyle seyler yasayabilirsin kı kayınvalıdende vs gercekten annenın bu durumunu arar olursun. Annenın kıymetını ve degerını bıl olur mu?

Seni smdiden kvli hayata alistiryor idmali cikarsin sahalara

Hep böylemiydi anneniz. Menopoz döneminde olabilirmi. Annemi menopoz da iken hatırlıyorum da evlerden Irak :(

annemle anlaşamıyoruz evet duydunuz öz annemle.ne yapsam batıyor.annem çalışıyor o işten gelesiye evin her işini yapıyorum ama hiç beğenmiyor.ne yemek yapsam tuzu az salçası az diyor hiç memnun olmuyor.tükendim artık.benden nefret ediyor artık eminim.sifonu hızlı çektin kapıyı hızlı örttün vs bunlardan dolayı sürekli bağırıyor bana.çok kuralcı annem çok takıntılı temizlik takıntısı var beni kendi gibi yapmaya çalışıyor ama bende öyle olamıyorum elimden geldiğince yardım ediyorum ama artık bezdirdi.neden her hareketim batıyor anneme analmıyorum salata bile yapsam örneğin ben salatayı senin yaptığın gibi sevmem makarnayı öyle sevmem.bi kerede işten geldim kızım yapmış diye takdir etmiyor.dışarı çıksam eve geç kaldın diye tonla laf ediyor gurumu rencide edici.babama bile küfr ediyor oto kontrolünü kaybetti iyice:KK43:
Annesiz hayat daha da zor.

Back
X