Annemle ilgili

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.631
16.052
298
Merhabalar hanımlar,annemin iç çamaşıri üç gündür mavi su oluyor,neden acaba böyle bir şey yaşayan var mı ya da duyan ?
Annem oğlumdan sonra en hassas noktam.Duzgun bir hayatı olmadı,tam güleceğim derken kötü bir sonuçla mi karşılaşacağım,hatta Allah korusun ölümcül bir şeyim mi var diye evham yapıyor,moralim bozuldu.Randevu alacağız ama çok uzak tarihlerde var randevular nasıl bekleyeceğiz acaba
Nedir sizce ?

Maviyi bilmiyorum ama yeşil akıntı yoğun enfeksiyon ya da tüplerin tikali olduğu diye okumuştum. Geçmiş olsun inşallah önemli bisey değil-dir

Kuzum enfeksiyon vardır üzülme. Özele gitme şansınız varsa beklemeyin, içiniz rahatlar

Sarı, turuncu, yeşil falan duydum da maviyi ilk defa duyuyorum.
İlaç kullanıyor mu ?

Sarı, yeşil falan enfeksiyon yüzünden olur da maviyi hiç duymadım. Vücut sıvısı olduğuna emin misiniz?

Merhabalar hanımlar,annemin iç çamaşıri üç gündür mavi su oluyor,neden acaba böyle bir şey yaşayan var mı ya da duyan ?
Annem oğlumdan sonra en hassas noktam.Duzgun bir hayatı olmadı,tam güleceğim derken kötü bir sonuçla mi karşılaşacağım,hatta Allah korusun ölümcül bir şeyim mi var diye evham yapıyor,moralim bozuldu.Randevu alacağız ama çok uzak tarihlerde var randevular nasıl bekleyeceğiz acaba
Nedir sizce ?
Acile gitseniz olmaz mı? Allah şifa versin hiç duymamıştım 🙏🏻

Sarı, yeşil falan enfeksiyon yüzünden olur da maviyi hiç duymadım. Vücut sıvısı olduğuna emin misiniz?
Üç farklı iç çamaşırı olunca direkt vücut sıvısı geliyor aklımıza bilmiyorum ki..bı de ufacık bir yerde değil %80 i mavi oluyir

Üç farklı iç çamaşırı olunca direkt vücut sıvısı geliyor aklımıza bilmiyorum ki..bı de ufacık bir yerde değil %80 i mavi oluyir
Allah Allah çok ilginç. Gri akıntı varmış ama maviyi hiç duymadım.Allah şifa versin.

Anneniz vajinayı pH dengesini bozacak şekilde yıkıyorsa, sabunlar, kokulu vajinal temizleyicilerle falan.. olur.
İç çamaşırlarını iyi durulanmamış olarak deterjan kalıntısı, yumuşatıcı vs.. ile giyiyorsa, olur.
Antiseptik sıvılarla banyo yapıyorsa, olur.
Sigara içicisiyse, yeni bir seks partneri varsa vs vs.. olur.

Bunların hiç biri olmadan da olur. Oradaki doğal bakteriyal floranın bir nedenle dengesizleşmesinden oluyor.

Doktor, antibiyotik verip yollayacak, endişe etmeyin.
Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.
Doktor değilim ama doktora gidene kadar içinizi rahatlatması için yazayım.
Tüp bebek tedavimde yumurta transferinden sonra bir fitil kullanıyordum.
O sıralarda çamaşırım mavi oluyordu. Korkup hemen doktoru aramıştım. İlaçtan olduğunu söylemişti.
İlacı bırakınca da geçmişti.
Enfeksiyon yada hormonal bir şey olabilir.

Back
X