Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
27 yaşındayım annem hala 3 kardeşi öyle sever.. ve bir ay sonra hastalık nedeniyle bizden 1 ayı aşkın uzak durmalı içim yanıyor.. bu yaşlarda sana saçma ve bunaltıcı gelebilir ama lütfen annene kırıcı olma..
ergenliğin bitmemiş senin belli. 23 yaşındayım beni halen annem babam çocuk gibi sever ama asla şikayet etmem hoşuma gider :) hatta bazen babam şakasına gelir dur şurdan ısırıcam diye kolumu ısırmaya çalışır güleriz falan
Sevgi güzel. Ama madem istemiyorsun saygı duyması gerekir. Biraz tutmalı kendini. Size peluş oyuncak muamelesi yapması hoş değil. Bir de pek işi gücü yok galiba. İnsan evde işe bir dalınca, veya çok yorgun olunca kimseyi istemiyor etrafında.
Bence kıymetini bilin ve annenizle gurur duyun. Nesinden utanıyorsunuz.
Senden 10 yaş büyüğüm. Annem beni hâlen öyle sever, hiç de şikayetçi değilim. Bilakis hoşuma gidiyor. Ben de onu öyle seviyorum. Mıncıra, öpe koklaya... Şimdi yanımda değil. Sizin yazdıklarınızı okuyunca içim sızladı özlemekten.
Keşke şimdi yanımda olsa da o pofidik kollarını mıncırsam, öpe öpe deli etsem. Ah ah..
Seninki yanında kiymetini bilmiyorsun aspa!
18 yaş sendromu kendinizi büyümüş artık yetişkin biri olarak gördüğünüz için annenizin sizi minnoş minnoş sevmesinden hoşlanmıyorsunuz. Bunu eğlenceye çevirin sizde onun yanaklarını sıkın kız bende seni çok seviyorum deyin öpün koklayın
Çok seviyorum ben çocuklarımı..
İkisini de mıncıklaya mıncıklaya seviyorum..
Benim de canım onlara her an sarılmak koklamak istiyor..
İnşallah evlatlarım bir günü sizin gibi benim bu sevgimden utanmazlar..
Belli ki anneniz anlamıyor. Muhtemelen defalarca anlatsanız bile anlamıcak. Siz de o zaman anlatmayın ona hiçbir şeyinizi, bilmesin sevgiliniz oldugunu , çıkmayın birlikte dışarı