Annemle ipler kopma noktasinda...

Ya Allah aşkına bu Türkiye'deki Lee ne asalak Allah aşkına . Kadın bri hata yapmış seni doğurmuş. Bakmış büyütmus evlendirmis. Daha ne yapışmisin kadına yok bakmak zorunda da yok biomem neden anne anne deniyormusta . Türkçesi de kıt. Anneme annelik yaptığı için anne anne deniyor . Hadi soruyu soran yine düşünceli hizmetçi tutarm falan demiş. Benim kardeşim ne anneme para veriyor . Ne de çocuğun masrafı için bir şey veriyor. Kadına atior. Sorsan da hayırlı evlat. Boyleleri asalak ya valla. Ben bir gün anneme kaşık getir dememisim . Bunlar evlat bak Dior. Kadini rahat bırakın da . Para gitmesin die bakıcı tutmayip verenlerle güvenmeden verenler ayrı ama. Sevgi kullanarak istediğinizi yapmanız .ilerde çocuğunuz da yapacak size.

Ya Allah aşkına bu Türkiye'deki Lee ne asalak Allah aşkına . Kadın bri hata yapmış seni doğurmuş. Bakmış büyütmus evlendirmis. Daha ne yapışmisin kadına yok bakmak zorunda da yok biomem neden anne anne deniyormusta . Türkçesi de kıt. Anneme annelik yaptığı için anne anne deniyor . Hadi soruyu soran yine düşünceli hizmetçi tutarm falan demiş. Benim kardeşim ne anneme para veriyor . Ne de çocuğun masrafı için bir şey veriyor. Kadına atior. Sorsan da hayırlı evlat. Boyleleri asalak ya valla. Ben bir gün anneme kaşık getir dememisim . Bunlar evlat bak Dior. Kadini rahat bırakın da . Para gitmesin die bakıcı tutmayip verenlerle güvenmeden verenler ayrı ama. Sevgi kullanarak istediğinizi yapmanız .ilerde çocuğunuz da yapacak size.

Kimse bakmak zorunda değil evet ama anane bakmak zorunda. Eger bır saglık sıkıntısı yoksa bu yaptıgı tamamen bencıllık kusura bakma ama. Sen keyfınden bakmasını ıstemıyosun sonucta ısın var evının kredısı var. Anne olmak kolay değil sorumluluk ıster oyle ben buyuttum ettım sımdı bak bebegınle basının caresıne yok öyle sey.

Allah korusun esınle bır problem olsa ıstemez de evınde herhalde ustune gelmek ıstemıyorum ama. Bence mudara etme isteksız bakıcaksa hıc bakmasın . Baska bır cozum bul sinir oldum şimdi
Ne alaka bencillik ya.
Kadın kendi çocuklarını yetiştirmiş evlendirmiş.
Daha ne yapsın torununa da mı bakmak zorunda. Ne kadar saçma konuşmuşsunuz.

2 evladım var , ıkısınıde asırı cok sevıyorum. Uzun surelı torun bakamam. Ancak fedakarlık elbette yaparım , onları caresız bırakmam. Insallah saglıgımda elverır o zaman

Size herhangi bir soz vermediyse bakmak zorunda degil hani bu anne bugun bak benim isim var halledeyim gibi bir durum degil ki okdr fedakarlik yapsin ilk 1.5 sene en zor zamanlar belki kendine guvenemiyor tamam deyip yari yolda birakmasi daha kotu

Arkadaslar lutfen beni rahatlatin biraz jonu annem ve bebegimle ilgili
Ozetle annem bebegime bakmak istemiyor. Simdi bakmak zorunda degil tabi ki diyeceksiniz, haklisiniz da ama lutfen bi yorum yapin ben kirilmakta haksizmiyim.
Benim 6 aylik bi bebegim var. Kendim kamuda calisiyorum.
Bebegim 1,5 yasina gelene kadar ucretsiz izin alip bakmayi dusunuyorum ki ev kredimiz olmasina ragmen esimle cocugumuzun yetismesi icin boyle bir karar aldik. Biliyorsunuz zaten en fazla 2 sene ucretsiz alinabiliyo.
3 yasinda ise bebegimi kurumumuzun kresine vermeyi dusunuyorum, 3 yastan once almiyorlar.
Yani arada 1,5 sene gibi bir biosluk kaliyor.
Anneme gelince 49 yasinda butun cocuklari evli genc ve saglik sorunu olmayan birisi Allaha sukur.
Bizle ayni sehirde oturuyor ancak uzak sayilir. Babam ben ise giderken anneni birakir aksam da alirim diyor.
Bende anneme cok zor olmasin diye yanina yarim gun bir yardimci tutayim, yardimci temizligi yemegi yapsin anneme yardim etsin diyorum. hem her gun gelince cokta temizlik isi olmaz yemeklerini felan hazirlar diye dusunuyorum.
Ancak annem biz bu planlari yapar ken hic ses cikarmiyor. Ortamdan kaciyor. Zaten cokta konusulmadi ama en son halamla beraberken konu bebege gelince ben sakayla karisiki benim bebegime de kimse bakmak istemiyo halacim dedim.
Annem hic ses etmedi. Halamda ne yapacaksin deyince ben de 1,5 yasina kadar bakicam sonra bilmiyorum dedim.
Halamda iyi sonrada krese ver dedi.
Anladim ki bunu ona annem soyletti.
Tekrar ediyorum tabi ki bakmak zorunda degil ama 1,5 yil bu fedakarligi yapamaz mi?
Kendimi anneme karsi cok kirgin hissediyorum. Artik onunla gorusmek istemiyorum.
Lutfen bana bi akil verin de biraz rahatlayyim.
Çok haklı bakmak zorunda degil annenize sordunuz mu anne ben bebek yapacagınm izin veriyormusun diye madem anne olacak durumda degildi iz ne diye çocuk yaptınız. Anne olacak maddi ve manevi olgunluğa ulaşmayan insanlar çocuk yapmasın lütfen

Birkac ay degil ki 1.5 yıl baksın istiyorsunuz.kadın tam rahat edeceği zamanda bebek mi baksın?birde sizinkine bakınca kardeşiniz var mı bilmem ama bu sefer onlarada bakması gerekicek.onunkine baktı benimkine bakmadı muhabbeti oluyor.bence annenize saygı duyum başka çaresini bulun.çocuğu yapan bir zahmet nasıl bakacağınıda düşünsün.

Bakmazsa bakmasın ama o 1.5 sene içinde "çocuk bakıcının elinde heba oluyor"gibi bir cümle kurarsa da cevabını verirsiniz.

Kimse bakmak zorunda değil evet ama anane bakmak zorunda. Eger bır saglık sıkıntısı yoksa bu yaptıgı tamamen bencıllık kusura bakma ama. Sen keyfınden bakmasını ıstemıyosun sonucta ısın var evının kredısı var. Anne olmak kolay değil sorumluluk ıster oyle ben buyuttum ettım sımdı bak bebegınle basının caresıne yok öyle sey.

Allah korusun esınle bır problem olsa ıstemez de evınde herhalde ustune gelmek ıstemıyorum ama. Bence mudara etme isteksız bakıcaksa hıc bakmasın . Baska bır cozum bul sinir oldum şimdi
bir fedakarlik gerekiyorsa bunu cocugun kendi anne babasi yapmali anneannesi babaannesi degil
bakici tutabilir bayan cocuguna

Eski uyesiniz ve 6 senelik konuya yorum yapıyorsunuz üstelik celallenerek , amaç ne ?

Yok valla kardeşime değil . Türkiye'de asalak evliler çok ondan . Bir bitin diye . Aile de öyle çocuklar da öyle illa birine yapışma derdindeler. Bir de istersem 10 sene sonra da cevap veririim. Amaç ne ne demek. Madem öyle yıla göre kapatın konuyu.cevap yaz butonu olmasın.

Bu memur olanların annelerin işi zor sizin gibi
Kusursuz, çilesiz rahat yaşam derdindeler,
Benim annemde bakmadı söz verdiği halde
Ne oldu eşimin saygısını kaybetti, kadın yaşlandığında da kimse bakmayacak bu işler hep böyle oluyor, bak benim annem doğumda dahi sadece 2 gün kaldı bu kadar duyarsız ve acımasızdı, var böyle anneler aslında çocuk
Doğuran kimseye güvenmesin planlamayı iyi yapsın derim birde herkes çocuk bakma konusunda ya yetenekli değil yada sabırlı şu an oturduğun kiralık evin karşısında bir despot babaanne var oğlunun çocuklarına bakıyor ama her gün onları dövüyor, böyle çocuk bakılacak sa bakılmasın yahu o çocukların psikolojisi ilerde Hasta olacak ama o çocuğun annesinin altında arabası, kolunda altını, şık elbisesi pahalı parfümleri olacak ama çocukları hırçın, asi, inat arasıra öfke nöbetleri daha ilerisi panik atak hastası olmaya aday iki çocuk var karşımdaki evde,
Artık seçimini ona göre yap derim :KK55:

Back
X