kizlar bugun annemle konustum ben 1,5 yillik evliyim eşimin işi nedeniyle tayin gorduk ve istanbula geldik burda bu senemizle 1 sene daha kalcagiz sonra doguya taynimiz cikcak neyse daha oncede konu acmiştim eşimle ilgili sorunlarimiz vardi okuyanlar bilirler belki şimdi aramiz iii annemle konustum bugun telefonda ben hep evdeyim tekim eşim işten cikar nobetten eve gelir uyur ee haliyle ben hep tekim suan bile uyumakta yrin işe gitsek ertesi gun gelcek benle vakit geciriyim demiyo annemde benim bole hep evde tek olmama uzulup bi bebeğin olsun artikdedi sıkılmassin ozamn dedi hep teksin uzuluyorum ben dedi eşin uyyo sen evde tek başina birşyler yapmaya caliişiyorun dedi bebegin olsun dedi bende bakamam bebege deim kendime zor bakiyorum dedim nasil bakiyim dedim bakarsin dedi bende kararsizim şimdi rahmimde yara var dondurursam dogumda acilir diyolar.gogusumde kitle vardi aldirdim doktor tekrar yeniler dedi yapisinda varmiş yani halen gogsum aciyo . burda dogum yap diyorlar doguda bu imkanlari bulamassin diyolar.ole bulamam ama emin değilim yaridm edin bana