Annemle konustum bebek için sizden yardim istiyorum

algoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
430
5
46
İstanbul
kizlar bugun annemle konustum ben 1,5 yillik evliyim eşimin işi nedeniyle tayin gorduk ve istanbula geldik burda bu senemizle 1 sene daha kalcagiz sonra doguya taynimiz cikcak neyse daha oncede konu acmiştim eşimle ilgili sorunlarimiz vardi okuyanlar bilirler belki şimdi aramiz iii annemle konustum bugun telefonda ben hep evdeyim tekim eşim işten cikar nobetten eve gelir uyur ee haliyle ben hep tekim suan bile uyumakta yrin işe gitsek ertesi gun gelcek benle vakit geciriyim demiyo annemde benim bole hep evde tek olmama uzulup bi bebeğin olsun artikdedi sıkılmassin ozamn dedi hep teksin uzuluyorum ben dedi eşin uyyo sen evde tek başina birşyler yapmaya caliişiyorun dedi bebegin olsun dedi bende bakamam bebege deim kendime zor bakiyorum dedim nasil bakiyim dedim bakarsin dedi bende kararsizim şimdi rahmimde yara var dondurursam dogumda acilir diyolar.gogusumde kitle vardi aldirdim doktor tekrar yeniler dedi yapisinda varmiş yani halen gogsum aciyo . burda dogum yap diyorlar doguda bu imkanlari bulamassin diyolar.ole bulamam ama emin değilim yaridm edin bana

mrb canım öncelikle geçmiş olsun.inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun.adet bitiminden gelecek adetine kadar çalışabiliyosanız gün aşırı çalışın derim ben şansın daha çok olur ama tabi gerçekten hamile kalmaya hazırsan tatlım...allah yardımcın olsunn...

ben sadece burada yazdıklarınıza bakarak bir cevap yazmak istedim.
Bence sadece oyalanmak veya yalnız kalmamak için çocuk yapmak sizi daha da sterese sokabilir. Çünkü eşinizin desteğine çok ihtiyaç duyacaksınız. İşi sürekli böyle yoğunsa ve hep böyle gidecekse öncelikle eşinizin de bebek yapmaya hazır ve istekli olmasını beklemelisiniz. Ne kadar yoğun olursa olsun bebekle kısıtlı zamanda da olsa ilgilenmesini beklersiniz. Hamile kalmadan önce herşey hoş görünüyor ama bebek doğduktan sonra ilgi ve destek beklersiniz.

İstanbul'da imkanlar fazla olabilir ama sırf bu yüzden acele etmeyin derim. Ben de doğuda görev yapıyorum ve sanılanın aksine çok da güzel imkanlara sahibim. Doğumum da çok rahat ve sağlıklı oldu. Doğuda çok donanımlı hastaneler neredeyse her ilde mevcut. Yakın bir ile veya ilçeye de gidebiliyorsunuz.

teşekkur ederim canim eşimle konustum istemiyo daha zamani var diyo zor drumdaym aslinda istanbulda yasiyorum ama evden dişri cikamiyorum tek başima komsumla bile konustrmuyo eşim evin içinde kendi kendime uğraşiyorum bebek ii olur diye dusndm hazirmiyim bilmiyorum

evet canim haklisin onlari dusunuyorum yani tabi bebek istersen o hiç hazir deil galiba istemedğine gore ben onu anlayamiyorum bi hali bi halini tutmuyo herseye her an tepki verebiliyo gulsen ona karişiyo öpsen ona kiziyo benim rahmim ters doktor nasil hamile kalabilecegmi anlatti sadece eşim 1 kere istedi bebek o zamn.kendisi bana dedi eger bebk olursa bana yok bak yok sunu ver deme diyo ilgilenmem diyo.şimdi bizim soyle bi durumumuz var burdan sonraki yer bizim kotu yer buyuk ihtimal gitsem nasil dogum yapiyim orda cok sağol gorusun için canim

Canım öncelikle geçmiş olsun, hem rahimde hem göğsünde basit olsa bile sıkıntılarının olması gebe kalmanı zorlaştırabilir. Eğer eşin ikna olursa bence bir an evvel bebek düşünün, erkekler çoğu zaman bencil düşünüyor ve bir bayanın annelik hissini yaşamasını elinden alabilme haklarını kendilerinde görüyorlar. Eğer İstanbul'da gebe kalırsan daha rahat bir hamilelik geçirirsin diye düşünüyorum, doğuda hamile kaldığında sayılı doktor arasında seçim yapmak zorunda kalıyorsun, doktorun istediğin yeterliliğe sahip olmasa dahi başka seçeneğin olmadığını bilmek insanı üzüyor. İleri bir tetkik gerekse yapabilecek doktor yok, doğumhanelerin hali içler acısı. Allahım tez vakitte sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşturur inşallah.

mrb canım sen kendin mi istemiyosun yoksa olmuyo mu niye bakamıyasın bak olsun öyle bi bakıyosun ki
benim arkadaşlarımında rahiminde yara vardı hamile kalamazsın dedeiler ama kaldı va doğumda düzeldi
korkma ama şöyle düşün evliliğin gerçekten iyiyse ve oturduysa eşin baba olabilir sen anne olabilirsen
çünkü bu önemli bir karar eğer herşey yolundaysa eşinle konuş oda iştiyosa yap bencede

illa yalnızlıktan sıkılıyosanız kedi köpek sahiplenin
can sıkıntısından çocuk mu yapılır insan bu yahu oyuncak değil ki

teşekkurler canim eşim istemiyo yaa. soylediklerin cok dogru eşimin herzamnki halleri bencillikleri

önceden istemiyordum ama baktim hayat bole gitmez evliyim ama tek yaşiyorum evin içinde benimde bi cana ihtiyacim var ounla vakit gecirmek istiyorum
dusunuyorum seninde dediğin gibi annemde bakarsin herkez onceden bakmaiyi bilmiyo kendisinin olunca oğreniyo dedi. evliliğim ona glecek olursak ne oturdu nede ii eşimi anliyamiyorum bihali bi halini tutmuyo.herseye birsey soyluyo en kcuk ornek yemekte et yoksa tkiziyo ben ona nerden buluyum eti önceden 1 ay idare et diyodu şimdi olsun diyo her aksam kiyafet giyerim evin içindeyim zaten niye giydin onu o ne biçim kiyafet cikar onu diyo halbuki o gelcek diye hazirlaniyorum ben benim eşim eviyle karisi ile ilgilenmez varsa yoksa dişardaki insanlr inanin biktim ya arabamiz var bizimm sozde ama hiç gormuyorum hep baskasinda eve gelir aksamina araba gider baskasina annesi ile paylastim dostluk unutulmaz diyo versin diyo sanki kendi mali bana onun ne dostlugu olur ya arabiyi verdiği kişinn arabasi var ama kiraya veriyo. ben dişarda kalsam usursn diye dusunmez o bahsettiğim kişi arabayi almaya gelcek usmesin diye acale eder yanina gider hep baskalri için yasiyo yani benden 2 aydir bişy sakliyo emin oldum artik biz faturali internetten yatiriyorz onceden gel sende ogren diyodu 1 2 ay once bi para durumu vardi ondan sonra benden saklamaya basladi tlf faturamin yatirilmasi gerekiyodu yatirym dedim tlf aldim elime onun elimden aldi yatirmadi benden sakliyosun dedim para artik yokmu neyse dedim sakliyosun dedim

eşimle konusamiyorum konusunca kestirip atiyo istemediğni soyledi biz zaten korunmuyoz 3 4 aydir

illa yalnızlıktan sıkılıyosanız kedi köpek sahiplenin
can sıkıntısından çocuk mu yapılır insan bu yahu oyuncak değil ki

canim yanliş anlaişmasin ama yanlizlik için kedi kopek almam pek sevmiyorum cunku sıkıntıdan yapilir evet bi eviniçinde tek yaşiyorsam evli oldugun halde kocan baskalri için bişey yapip senle ilgilenmezseke odada yatip sen diğer odada tek oturursan yanina gittiğin zaman kalk vakit gecirelim diye seni terslerse kendini yanliz hissedersen.bi destege evde bir nefese ihtiyacin varsa yapmak istersin .neşe istiyorum evime kendimi mutlu etmk istiyorum bi tabak yemegi paylasack kişiye ihtiyacim var eşim evde ama ben halen tek yemek yiyorum bu nekadar kotu bişey oldugnu anlayamassin anlamada kimsenin yasamasini istemem allah herkezi mutlu etsin evinden neşesini eksik etmesin

canım durumun cok ılgınc oturmamıs evlılıgın senı anlamayan anladıgım kadarıyla san akarsı ılgısız bı esın var ve sen sıkıdlıgın ıcın acaba cocukmu yapayım dıyorsun yazık etme kendıne de o dogmamıs cocuga da derım ben.önce ılıskınızı gözden gecrıın düzeltmeye calısın ne demek senı kımseye yollamıyo dıarı cıkartmıyo sorunlu bı kıslık sanırım allah yardımcın olsun ama cocuk yapma bence su an hem ıstemıyo dıyosun esın ıcın hemd ekorunmuyoruz dıyosun ya olursa nolcak :26:

yazdiklarin için tşk ederim canim evet korunmuyorz 3 4 aydir olmadi o zamanlrdada evet istemiyo ama kornmuyoda yaaa ne yapacagmi ne diyecegmi bilemiyorm annemle konustugum da soyledi bana belki ii gelir cocukdiye aslinda dusunmuyo değilim bu ilişkiye nasil cocuk olcak diye yukariyada yazdim neden istediğimi sorunlu kişilik bi hali bi halini tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…