• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle küslükle başa çıkma??

Çalışıyorsunuz ve yaş olarak evden ayrılma zamanı gelmiş artık. En ufak dokundurma hatta şaka bile can yakar. Ayrı oturup arada görüşmek her iki taraf için daha iyi olur bence. İnsanları değiştiremezsiniz aileniz de olsa ama küslükle de nereye kadar. Bu şekilde sürekli yıpranırsınız.

Annemi kaybetmek bu süreçte elimi kolumu bağlayan en büyük korkum zaten. O nedenle uzun süre dayandım. Ama sırf annemi bir gün kaybedebilirim diye kendimi ezdirmem önemsediğim bir konuda aşağılanmış hissettmem benim kendimden soğumama neden oluyor.
Özgüvenim kayboluyor.
Ben de onunla barışmak istiyorum ama hep ilk adımı ben atıyorum, hep ben alttan alıyorum. Bir kere de o adım atsın istiyorum.
Ama içim yanıyor işte gidip sarılasım var. Ama yaparsam yine ben haklıyım sanacak. Küçük bir sorun bende farkındayım ama benim için kilo konusunda kıyaslanmamak önemli oda bunu anlasın istiyorum sadece.
Bu küçücük sorunun üzerine iş yerinde normalde boşver diyeceğim sorunlarda alttan alamadım. Garip bir ruh hali ebeveyn olmak kadar sorumlu evlat olmakta zor inanın. Tamam ebevyn değilim ama 25 yıldır alttan alan bir insan olmak ne zor biliyorum.
Tatlım hemen git anneciğine güzel bir sarıl ,sonrada annene kırgınlığını güzelce anlat sen yetişkin ,kendini güzelce ifade edebilecek bir genç kızsın ve böyle yaparsan ailenin yanında saygınlığın daha bir artacaktır ..aile içinde kırgınlık olmaz tatlım.

Herkese yorumları desteği için teşekkür ederim. Annemle barıştık, akşam benim için salata yapmış. Oda üzüntüden sedef çıkarmış, sabah çıkarken ses yapsaydın dua ederdim arkandan küste olsan kendini belli etmeden çıkma dedi, çok duygulandım. Sarıldım doyamadım. Konu hakkında konuşmadık ama umudum onunda dersini aldığı yönünde..

Herkese yorumları desteği için teşekkür ederim. Annemle barıştık, akşam benim için salata yapmış. Oda üzüntüden sedef çıkarmış, sabah çıkarken ses yapsaydın dua ederdim arkandan küste olsan kendini belli etmeden çıkma dedi, çok duygulandım. Sarıldım doyamadım. Konu hakkında konuşmadık ama umudum onunda dersini aldığı yönünde..
Harika. Çok sevindim adınıza. Kilonuzda takacak kadar fazla değil bence.

Aynen....katılıyorum fazlasıyla
Annemle 2 ay kadar önce irtibatımı kestim
aslında uzun zamandır yapmam gerekeni anca 2 ay önce yapabildim...dün onun doğum günüydü...ve yalan yok kutlayasım geldi....sonra derin derin nefes aldım...geçti
çünkü biliyorum gerek yok
çünkü biliyorum ki hiç bişey değişmiycek....
o yüzden aile de olsa ilk önce sen...
doğuran da olsa....bak o üzülüyormu kızımı ağşalıyorum diye
üzülse yapar mı ki?
Ben de bir anneyim ve ilerde çocuğumu alak bulak edecek sözler davranışlar edeceğimi düşünemiyorum...ve eğer ki yapacaksam da suratıma bakmasın
aynen öyle ne kadar doğru yazmışsınız.. doğurmak annelik değil bunu çok iyi anladım ama Allah ıma çok şükür anne bile demek istemediğim, yakışmadığı o kadın bana nasıl annelik yapılmayacağını öğretti ki ben çocuğuma ne yapmamam gerektiğini biliyorum

sevindim sizin adınıza :)

Back
X