annemle küstük, barışma fikirlerini istiyorum..

isimolmasa

bencil ol, mutlu ol:)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
638
0
26
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
evliyim, anneme oturmaya gittim, bi olaydan tartıştık annemle, kalktı başka odaya gitti,
bende çocumu aldım bişey söylemeden ayrıldım evden, 2 gün oldu konuşmuyoruz..
şimdi o eve gitsem bir saat yalvarmam dil dökmem lazım affetmesi için, bundan nefret ediyorum, ama küs kaldıkçada annemin bana siniri öfkesi artıyordur,
sizce ne yapsam?
annem sinir hastası, üzerime çok geliyor bende dayanamayıp ağzımı açtımmı küsüp konuşmuyor,
hatta beddua bile ediyor bana, senin evladında sana aynısını yapar inş diyor, halbuki benim ona bişey yaptığım yok,
hep kendi dediğim olsun istiyor, herşeyi sorun ediyor, burda kayınvalideden dert yanan çok, oysa benim öz annem, bana resmen kayınvalidelik yapıyor..
çekemiyorum artık dengesiz davranışlarını, çekemediğim içinde konuşmuyor benle sizce nasıl bi yol izlemeliyim????????????????

Bence çok üstüne gitme annenin. Araya aman girerse o da sakinleşmiş unutmuş olur. Yaş ilerledikçe çocuk gibi oluyorlar. Sabırlı olmak lazım. Üzme kendini ....

Bence çok üstüne gitme annenin. Araya aman girerse o da sakinleşmiş unutmuş olur. Yaş ilerledikçe çocuk gibi oluyorlar. Sabırlı olmak lazım. Üzme kendini ....

canım keşke unutsa, daha çok sorun yapacak 1 hafta oldu git git yanıma gelme diycek, ve kesinlikle yalvartacak beni,
bunu bildiğim için hep tamam der geçerdim, ama dayanamadım patladım ona 2 gün önce, şimdi lazım değil keşke sussaydım diyorum,
ama böyle nereye kadar gider bilmiyorum, dediğin gibi yaşlandıkça çocuklaştı.

gitmek istemiyorsan bir çiçek gönder, anneler bayılırlar boyle seylere

Allah yardımcınız olsun benimde annemle problemlerim var sizi çok iyi anlıyorum.Uzadıkça dahada kötü olacaksa bence gitmeden önce bir telefon aç ben genelde öyle yaparım.Telefonda anne kusura bakma vs.vs. derim gidincede konuya girmemeye çalıştırırım.Ama arayı uzatınca benimkide aynı bedduaları vs. ediyor bence ara canım sonrada git kolay gelsin

çok saol, telefonda arasam açmıyor,
ben daha kesin sonuç istiyorum aslında, şuan gidip yalvar yakar sarılsam tam dönmeyecek ama en azından egosunu tatmin edecem, 1ay sonra aynı...
psikologa götürsek gitmez eminim, ben mi gitsem psikologa, tamamıyla herşeyi anlatıp yardım mı istesem diyorum,
acaba özel bi psikolog olsa ben olayı anlatsam eve gelir mi??? annemin düzelmesini çok istiyorum, kendini ve bizi aşırı mutsuz ediyor,
of of(((((((((((((((

Çiçek gönderme fıkrı mantıklı bence , barısmasa da yumusar en azından ...

Canım psikolog gelirmi hiç bir fikrim yok işin zormuş annen baya sinirli ve kinci galiba canım yaa ( çok fazla düşünmemeye çalış seninde ailen var bu konuya takılıp hayatı kaçırma derim.Ben artık çok takmamaya çalışıyorum ve belki çok yanlış gelebilir insanlara ama beni üzen ve huzursuz eden insanlarla 1 derece akrabam olsada arama mesafe koymayı öğrendim.

evet aynen sinir hastası ve kinci, tartışırken eski konuları hemen araya sokar, birde onlar yüzünden dır dır yapar..
valla iyiki evlenmişim o evde değilim diye dua ediyorum, eşime yansıtmadım bilmiyor konuşmadımızı,
böyle davrandığı sürece ben onu silmişim aklımda,çok takmıyorum amaaaaa mecburi konuşmak zorundayız işte, ne olursa olsun annem.. düzelmesini çok istiyorum, sevmesin beni lazım değil.
inş aşarız bu durumu...

ay resmen kendi annem gözümün önüne geldi, :) canım aynı benim annemi anlatmışsın...
oda sürekli cevzi kabuğunu doldurmayan sebeplerden küsüverir hemen, günlerce konuşmaz...sadece bana karşı değil ama genel huyu böyle, küsme huyu meşhurdur...
ama annemde olsa haklıysam sırf annemdir diye gidip özür dilemem...haksızsam elbette dilerim ama haklı olduğum konularda küsmüşse dilemem...önceden bekarken küsse de etse de günlerce konuşmasa da bi şekilde laf atardım mecburen konuştururdum, ama artık evliyiz söylemesi ayıp eşşek kadar insanlar olduk, herkes tavrına dikkat etmeli, hep ben küseyim o gelsin olmaz...suçluysa birde kusurunu anlasın o gelsin...
şimdi bana sen evlatsın bu ne böyle diyenler olacaktır ama annesi sürekli küsenler anlar beni,
o bana küstükçe artık bende o arayana kadar aramıyorum...ne olursa olsun ben ona o bana muhtaç, hep bana hep bana olmaz, küsen kişi kaybeder...ana kız arasında küslük oluyorsa, küsen kişi bi zahmet barışmasınıda bilecek...
canım sana tavsiyem, çok fazla da ezik durma, sürekli küstükçe gidip gidip özür dileme....asi ol demiyorum ama, çok da ezik olma...o uzattıkça sende devam et uzatmaya o zaman anlayacaktır...
benim annem şimdi anladı bişeyleri, artık eskisi gibi küs küs küs gelip barışacak nasılsa diyemiyor artık, baktı ki bu da kocaman kadın olmuş, tavrıma dikkat edeyim dedi heralde :) şimdi küsse de bilir peşinde pervane olmayacağımı, kendi küser kendi barışır, :) anlıyorlar ama zor oluyor tabi

canım beni şimdi yalvartçak, barışcaz sonra bir ay sonra yine aynı diyosun, yani bi kısır döngü var, bu döngününde kırılması lazım
senin yalvaracağını bildiği için bu kadar kapris yapıyo, bu sefer bi değişiklik yapta yalvarma, şok olsun
babanla ilişkisi nasıl, genelde böyle kadınlar genelde eşleriyle olan kötü ilişkisinin hıncını çocuklarından çıkarır ama... ya da eşi yok

özel değilse merak ettim neden ip koptu

Son düzenleme:
arkadaşım benim annemde sinir hastası oda çabuk parlar bağırır vs. benimde çocuklarım var bazen bizi çekemiyor

bizde birkere neredeyse saç başa kavga ettik halam geldi aldı beni annemden......sonrada bişey yok gibi oturduk totomuzun üstüne...

annem uzatmaz .....ben uzatırım ama kıyamaz....

sizinkini bilmiyorum ama bişey bekleme çık git otur surat yapar konuşmazsa annene söyle ben adım attım sen bilirsin de

sonucta sende annesin kıyabilirmisin evladına....oda kıyamaz

inan kendi kendime hep soruyorum acaba benim annem gibi varmı? valla yazmana çok sevndm,
ben her zaman özürr dileyip sarıldım yalvarırdım zorla affederdi, inan pazar küstük hala da gitmedim evine gitmeyeceğimde, dediğin gibi büyüdüm artık bende bir anneyim, evliyim zoruma gidiyor, hep eziktim karşısında, benle konuşmayınca rahatsız hissederdim ama bu sefer karar verdim, konuşmazsa konuşmasın artık gerçekten onun hal ve hareketlerini, çekemiyorum,
aynen dediğin gibi yapacağım, konuşmayacağım belki anlar hatasını.... tek istediğim tedavi olması...

birde bunları yazıyorum ya, aynı dediğin gibi, diyorum okuyanlar diycek nasıl evlat bu.... ama dediğin gibi yaşayan anlar ancak...

evet biliyor bu gelip yine pervane olacak bana diye,
ama kararlıyım gitmeyeceğim evine....
babamada eziyet ediyor resmen, adamı gerçekten dırdırıyla yedi bitirdi. babam artık ses çıkarmıyor, annem konuşuyo konuşuyor, bakıor cvp yok susuyor.

benle tartışma nedenide ben hep kayınvalidemi savunuyomuşum:))) gelde gülme ey Allahım konuya bak...
kadını kötülüyor bana, yok anne öyle değil diyorum, oluyorum suçlu,
vayyy efendim ben senin annenim, sen onu tutuyosun, tutt tuutt ilerde görürsün gününü, senin evladında aynısını sana yapsın, (laflara bakın ya, konu bu)

ne güzel siz sürdürmüyosunuz, kin tutmuyor annen sana, benimki öyle değil işte.....
evine gidince özür dilemezsem eminim defol bu evden der, onu yaşamak istemiyorum, özür dilesemde yine bana aynısını yapacak....

arkadaşlar şöyle bişey yapmak istiyorum, çok mantıksız ama denemek istiyorum,

kız kardeşimi telefonla arıyacağım, doktora gittim, kanser olduğumu 5-6 ay ömrüm kaldığını diycem,
annemin tepkisini merak ediyorum.. biliyorum çok dengesizce belkide aptalca bişey ama denemek istiyorum,
annemin bana karşı duyguları neler bu şekilde belli eder diye düşünüyorum...

sizce yapmalımıyım böyle bişeyi???

(oldum filmlerde, sevdiği kişi, terketmesin diye hamileyim diyenler gbi(((((((((((((

gıdıp elını opmen yeterlı bence
ana bu evladına kusemez ayrı kalamaz

annem sorunlu arkadaşım, elini öpeyim bana yapacağı tavırı söyleyim,,
git git 4 gün oldu, annen yok senin, haram olsun sana yaptıklarım,, (bu sözlerin üzerine benm abartısız 1 saat yalvarmam ve eski konuları al baştan konuşup, tamam anne bi daha öyle yapmıycam anne, sen haklısın anne diycem ki barışsın..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…