- Konu Sahibi isimolmasa
-
Bence çok üstüne gitme annenin. Araya aman girerse o da sakinleşmiş unutmuş olur. Yaş ilerledikçe çocuk gibi oluyorlar. Sabırlı olmak lazım. Üzme kendini ....
gitmek istemiyorsan bir çiçek gönder, anneler bayılırlar boyle seylere
Allah yardımcınız olsun benimde annemle problemlerim var sizi çok iyi anlıyorum.Uzadıkça dahada kötü olacaksa bence gitmeden önce bir telefon aç ben genelde öyle yaparım.Telefonda anne kusura bakma vs.vs. derim gidincede konuya girmemeye çalıştırırım.Ama arayı uzatınca benimkide aynı bedduaları vs. ediyor bence ara canım sonrada git kolay gelsin
Çiçek gönderme fıkrı mantıklı bence , barısmasa da yumusar en azından ...
çok saol, telefonda arasam açmıyor,
ben daha kesin sonuç istiyorum aslında, şuan gidip yalvar yakar sarılsam tam dönmeyecek ama en azından egosunu tatmin edecem, 1ay sonra aynı...
psikologa götürsek gitmez eminim, ben mi gitsem psikologa, tamamıyla herşeyi anlatıp yardım mı istesem diyorum,
acaba özel bi psikolog olsa ben olayı anlatsam eve gelir mi??? annemin düzelmesini çok istiyorum, kendini ve bizi aşırı mutsuz ediyor,
of of(((((((((((((((
Canım psikolog gelirmi hiç bir fikrim yok işin zormuş annen baya sinirli ve kinci galiba canım yaa( çok fazla düşünmemeye çalış seninde ailen var bu konuya takılıp hayatı kaçırma derim.Ben artık çok takmamaya çalışıyorum ve belki çok yanlış gelebilir insanlara ama beni üzen ve huzursuz eden insanlarla 1 derece akrabam olsada arama mesafe koymayı öğrendim.
ay resmen kendi annem gözümün önüne geldi, :) canım aynı benim annemi anlatmışsın...
oda sürekli cevzi kabuğunu doldurmayan sebeplerden küsüverir hemen, günlerce konuşmaz...sadece bana karşı değil ama genel huyu böyle, küsme huyu meşhurdur...
ama annemde olsa haklıysam sırf annemdir diye gidip özür dilemem...haksızsam elbette dilerim ama haklı olduğum konularda küsmüşse dilemem...önceden bekarken küsse de etse de günlerce konuşmasa da bi şekilde laf atardım mecburen konuştururdum, ama artık evliyiz söylemesi ayıp eşşek kadar insanlar olduk, herkes tavrına dikkat etmeli, hep ben küseyim o gelsin olmaz...suçluysa birde kusurunu anlasın o gelsin...
şimdi bana sen evlatsın bu ne böyle diyenler olacaktır ama annesi sürekli küsenler anlar beni,
o bana küstükçe artık bende o arayana kadar aramıyorum...ne olursa olsun ben ona o bana muhtaç, hep bana hep bana olmaz, küsen kişi kaybeder...ana kız arasında küslük oluyorsa, küsen kişi bi zahmet barışmasınıda bilecek...
canım sana tavsiyem, çok fazla da ezik durma, sürekli küstükçe gidip gidip özür dileme....asi ol demiyorum ama, çok da ezik olma...o uzattıkça sende devam et uzatmaya o zaman anlayacaktır...
benim annem şimdi anladı bişeyleri, artık eskisi gibi küs küs küs gelip barışacak nasılsa diyemiyor artık, baktı ki bu da kocaman kadın olmuş, tavrıma dikkat edeyim dedi heralde :) şimdi küsse de bilir peşinde pervane olmayacağımı, kendi küser kendi barışır, :) anlıyorlar ama zor oluyor tabi
canım beni şimdi yalvartçak, barışcaz sonra bir ay sonra yine aynı diyosun, yani bi kısır döngü var, bu döngününde kırılması lazım
senin yalvaracağını bildiği için bu kadar kapris yapıyo, bu sefer bi değişiklik yapta yalvarma, şok olsun
babanla ilişkisi nasıl, genelde böyle kadınlar genelde eşleriyle olan kötü ilişkisinin hıncını çocuklarından çıkarır ama... ya da eşi yok
özel değilse merak ettim neden ip koptu
arkadaşım benim annemde sinir hastası oda çabuk parlar bağırır vs. benimde çocuklarım var bazen bizi çekemiyor
bizde birkere neredeyse saç başa kavga ettik halam geldi aldı beni annemden......sonrada bişey yok gibi oturduk totomuzun üstüne...
annem uzatmaz .....ben uzatırım ama kıyamaz....
sizinkini bilmiyorum ama bişey bekleme çık git otur surat yapar konuşmazsa annene söyle ben adım attım sen bilirsin de
sonucta sende annesin kıyabilirmisin evladına....oda kıyamaz
gıdıp elını opmen yeterlı bence
ana bu evladına kusemez ayrı kalamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?