- 10 Ekim 2018
- 1.066
- 1.517
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Maalesef değil. Babam olsa böyle davranamazdı zaten.Babaniz hayat da mi?
Maalesef değil. Babam olsa böyle davranamazdı zaten.
Abim ve kardeşim var yanında. Abim çoğu zaman yok çalıştığı için. Yalnız bırakmamaya çalışıyorum ama çok bunaltıyor beni.Annenizde o zaman büyük ihtimal ile yalniz kalma korkusu var. Kardesleriniz yok mu?
Evet o beni bunaltmaktan bunu göremiyor.Aslında annenizin siz çalışıyorsunuz diye size arada yaptigi yemekten elinize tutusturmasi daha güzel olurdu.
Anlatıyorum zaten ama annem anlatmaya başladığında başkasını duymuyor öyle bir insan. Sayıp sövüp kapatır telefonu.Annenize cok yoruldugunuzu, hiçbirşeye yetisemediginizi abartarak hatta ağlayarak sık sık anlatip belki vicdan yapmasini sağlayıp geri adım attirabilirsiniz..
Babadan yana şanslıydım ama maalesef ömrü kısaymış. Annemi de çok seviyorum ama gerçekten ömür törpüsü denilen kişilerden.Benim annem de böyle ama ben bekarım.Yapsınlar dedikodu.Her aradığında açmayın sinirleriniz bozulmamış olur.Açtığınızda da çok hastayım bakmadın etmedin diye başlayın konuşmasına fırsat vermeden çok hastayım diyip kapatın.Bazı anneler böyle malesef
Yaşlı başlı belki de hasta kadından yemek beklemek ne kadar doğru? Herkes kendi sorumluluklarına göre evlenmeli annem yardım eder diye düşünerek değil. Burdaki anne hatalı ama sizin düşünceniz de düşüncesizlik.Aslında annenizin siz çalışıyorsunuz diye size arada yaptigi yemekten elinize tutusturmasi daha güzel olurdu.
Evlendim ama annem hala beni huzursuz ediyor. Gelmiyorsun, gitmiyorsun. İnsan bir kere gelir yemek yapar evde diye bir sürü söyleniyor bana. Çalışıyorum kendi evim var işim gücüm oluyor diyorum ama anlatamıyorum. Senin gibi evlat olmaz olsun diye neler neler söylüyor. Bazen geliyorum kendi evimin yemeğini zor yapıyorum.
Arada geliyorum gidiyorum, gelmiyor değilim yani haftada 1 gün mutlaka uğruyorum. Ama kendi işimde oluyor yeni evliyim misafir ağırlıyorum sürekli. Evlenirken eşimi istemiyordu annem seviyor gibi görünüyordu son zamanlarda ama anladım ki hala istemiyor eşimi evlendiğimi kabullenemiyor. Mahalledeki insanlara dedikodumu yapıyormuş duydum bunu birkaç kişiden. Bir anne bunu neden yapar anlamıyorum. Öz annem yani üvey olsa neyse ama üvey anne bile böyle yapmaz.
Yalnız bırakmamaya çalışıyorum erkek kardeşimde olsa beni arıyor farkındayım ama ben de bu dedikoduları duydukça annemden soğuyorum. Ne yapmalıyım? Arama mesafe koymayı düşünüyorum ben ama yine bana bir sürü beddua edecektir.
Evet bu dedikodu olayını duyduktan sonra gitmek istemiyorum.Aşırı bencil annen. Çalışıyormuşsun yeni evlisin. Evine uyum saglamana yardımcı olcagına zorlaştırmak için uğraşıyor. Hepsi neyse de kendi evladının dedıkodusunu elaleme yapması hiç hoş değil. Böyle kadına insanın içinden gelmez ki zaten bişey yapmak. Alın karsınıza konusun sakince.
annesi yaşlı ve hasta diye belirtilmemiş..Yaşlı başlı belki de hasta kadından yemek beklemek ne kadar doğru? Herkes kendi sorumluluklarına göre evlenmeli annem yardım eder diye düşünerek değil. Burdaki anne hatalı ama sizin düşünceniz de düşüncesizlik.
Annem yaşlı ve hasta değil hatta kendisi de çalışıyor 50li yaşlarda.annesi yaşlı ve hasta diye belirtilmemiş..
Kaç defa denedim anlamıyor maalesef.KV görümünde anne yapmışlar
Sorun KV olsaydı mesafe koyabilirdiniz ama anne olunca bu pek mümkün görünmüyor. Konuşup anlatmak anlamasını sağlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?