• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle sorunlarımı nasil çözebilirim

Mutsuzbiri123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
145
95
48
Annemle genel olarak çok güzel bir anne kız ilişkimiz vardı bu zamana kadar. Her şeyimi bilir ben de her konuda fikrini alırım. Anlaşamadığımız konular olurdu tabiki ama bir şekilde orta yolu bulurduk hep. Ama son zamanlarda aeamizda anlamsız bir gerginlik çıkmaya başladı. Annem sürekli çok gergin sadece bana değil evdeki herkese sürekli eleştirileri oluyor. Normalde böyle şeyleri önemsemem cevap vermem ama benim de çok stresli olduğum bir dönemdi. Dayanamayıp birkaç kez karşılık verince tartışmaya başladık. Uzun küslükler olmaz hiç aramizda ama yine de çok üzülüyorum bu duruma. Sabah kimseyi sevmiyorum bunaldım artık alıp başımı gidicem dedi sonra sizi seviyorum ama yoruyorsunuz beni dediğimi yapmıyorsunuz hiç dedi. İçime çok dert oldu bu dedikleri. Sabahtan beri aklım orada hiçbir şeye aklımı veremedim. Kimseyi sevmiyorum demesi beni gerçekten cok üzdü. Bu sorunu çözmek için neler yapabilirim. Sevmiyorum bıktım diyor yarım saat sonra dikkat et ıslanma yagmurda diye arıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben de.

Sinirle, kızgınlıkla herkes böyle şeyler söyler. Anneniz o sizin sizi sevmemesi mümkün mü? kadın yoruluyordur. Annelik gerçekten çok güzel. Ama aynı zaman da zor ve yorucu da oluyor. Biraz yaşta aldıysa, olur böyle şeyler anne babalarımız yaşlandıkça çocuklaşıyorlar bence. Biraz de bize. İdare etmek düşüyor :)

Sinirle, kızgınlıkla herkes böyle şeyler söyler. Anneniz o sizin sizi sevmemesi mümkün mü? kadın yoruluyordur. Annelik gerçekten çok güzel. Ama aynı zaman da zor ve yorucu da oluyor. Biraz yaşta aldıysa, olur böyle şeyler anne babalarımız yaşlandıkça çocuklaşıyorlar bence. Biraz de bize. İdare etmek düşüyor :)
Haklısınız ama ne kadar sinirli olursam olayım böyle bir şey söylememeye çok dikkat ederim. Bana söylenmesi de beni çok kırar. Nasıl idare edebilirim ne yapabilirim bilmiyorum

Annemle genel olarak çok güzel bir anne kız ilişkimiz vardı bu zamana kadar. Her şeyimi bilir ben de her konuda fikrini alırım. Anlaşamadığımız konular olurdu tabiki ama bir şekilde orta yolu bulurduk hep. Ama son zamanlarda aeamizda anlamsız bir gerginlik çıkmaya başladı. Annem sürekli çok gergin sadece bana değil evdeki herkese sürekli eleştirileri oluyor. Normalde böyle şeyleri önemsemem cevap vermem ama benim de çok stresli olduğum bir dönemdi. Dayanamayıp birkaç kez karşılık verince tartışmaya başladık. Uzun küslükler olmaz hiç aramizda ama yine de çok üzülüyorum bu duruma. Sabah kimseyi sevmiyorum bunaldım artık alıp başımı gidicem dedi sonra sizi seviyorum ama yoruyorsunuz beni dediğimi yapmıyorsunuz hiç dedi. İçime çok dert oldu bu dedikleri. Sabahtan beri aklım orada hiçbir şeye aklımı veremedim. Kimseyi sevmiyorum demesi beni gerçekten cok üzdü. Bu sorunu çözmek için neler yapabilirim. Sevmiyorum bıktım diyor yarım saat sonra dikkat et ıslanma yagmurda diye arıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben de.
Menepoz dönemine girerken duygu durum bozukluğu oluyor kadınlarda.
Genel olarak hepimiz annelerimizle tartıştığımız çokta mutlu olduğumuz zamanlar oluyor bunlar çok normal insansı duygular

Kaç yaşındasınız? Bazen anneler yorgunken böyle sitemler edebilir sizi tabiki çok seviyor belki başka derdi vardır, birikmişleri vardır küçük sorunlar tuz biber oluyordur bilemezsiniz

Biz bile adet öncesi duygusal olarak git geller yaşıyoruz. Menapoz döneminde de hormonlara bağlı olarak kadınlarda gerginlik, duygusal dalgalanmalar vs olması normal. Biraz daha alttan almaya çalışın birbirinizi. Inşallah geçici bir süreç olur. Sizin üstünüzdeki emekleri hatrına onun da bu döneminde siz biraz alttan alıp da destek olsanız belki daha rahatlayacak ve de kolay geçecek. Benim annemin de menapoz dönemini hatırlıyorum da daha tahammülsüz ve gergin oluyorlar. Geçici bir şey.

insanlar kızınca özellikle anneler herseyi söyler ciddiye alma bence öp gitsinnn ben kucağına çıkıyorum annemin :KK49:

Back
X