- 10 Haziran 2020
- 145
- 95
- 48
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
Annemle genel olarak çok güzel bir anne kız ilişkimiz vardı bu zamana kadar. Her şeyimi bilir ben de her konuda fikrini alırım. Anlaşamadığımız konular olurdu tabiki ama bir şekilde orta yolu bulurduk hep. Ama son zamanlarda aeamizda anlamsız bir gerginlik çıkmaya başladı. Annem sürekli çok gergin sadece bana değil evdeki herkese sürekli eleştirileri oluyor. Normalde böyle şeyleri önemsemem cevap vermem ama benim de çok stresli olduğum bir dönemdi. Dayanamayıp birkaç kez karşılık verince tartışmaya başladık. Uzun küslükler olmaz hiç aramizda ama yine de çok üzülüyorum bu duruma. Sabah kimseyi sevmiyorum bunaldım artık alıp başımı gidicem dedi sonra sizi seviyorum ama yoruyorsunuz beni dediğimi yapmıyorsunuz hiç dedi. İçime çok dert oldu bu dedikleri. Sabahtan beri aklım orada hiçbir şeye aklımı veremedim. Kimseyi sevmiyorum demesi beni gerçekten cok üzdü. Bu sorunu çözmek için neler yapabilirim. Sevmiyorum bıktım diyor yarım saat sonra dikkat et ıslanma yagmurda diye arıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben de.