Annemle sorunumuz,Yardıma ihtiyacım var. :((

Merhaba arkadaşlar bu aralar sürekli tekrar eden annemle bir sorunum var. Buradaki annelere danışmak istiyorum.
16 yaşindayım 1 ay sonra 17 yaşıma giricem ve bazı ihtiyacım olan şeyler var. 2 yıldır epilatör istiyorum. Çekingen biri olduğumdan bunu babamla paylaşamıyorum. Anneme her söylediğinde ya dinlenmiyor, yada başka konu konuşmaya başlıyor. Dinlediğindede tamam alıriz falan diyip geçiştiriyor. 2 yıldır alırız diyor. Annemde babamda çalısıyor. Maddi durum olarak güç yetebilecek birşey zaten. Anneme kuzenim Beyza almış işte bu kadara falan diyorum iyi bakalim diyor. İki uç kez mağazaya gidip baktık annemle annem tamam alalim ama babama soralım bir diyor arıyor babamı babam ben varken aliriz simdi almayin haftaya bakalim diyor haftaya bir daha o konu acilmiyor. Annenin bu ilgisizliği morelimi çok bozuyor. Lütfen yardımcı olun. Annemi bu konuda nasıl ikna ederim.
Geceeer bunlarr sikma tatli canını. Senin yaşlarındayken saclarimda beyazlar var diye fön cektiremiyodum. Annem de boyamama izin vermiyodu. Beyazlarim kapansin diye saclarimi toplamaktan bikmistim cok mutsuzdum. Annemle sürekli kavga ediyodum izin vermiyo diye. Gecelerce uyuyamiyodum saçlarımı guzel yapamiyorum diye. Arkadaslarim beyazlaeimla dalga geciyo diye. son acikli bi mektup yazdim annem izin verdi:D bayagi da dalga gevti ama mektubumla. Şimdi 23 yasindayim ve annem vefat etti. Annem yasasaydi da saclarim bembeyaz gezseydim keske. Sabret. Uygun zamanı kolla öyle bir an bul ki hayır diyemesin. Bu konuda uzuldugunu kendine dert ettigini soyle. Bi de cooook sarıl coookk öp

harclıklarını bırıktır 50 tl ye bıle var
ben lısede okurken hıc babamdan harclık ısteyemezdım cok utanırdım ıstedıgım seylerı almak ıcın evde bıleklık yapıp satmıstım kı cok ıyı durumu olan aılenın kızıyım
komsumdan duymus annem :D kızar sandım geldı optu aferım kızım saklanılacak utanılacak bırsey degıl gurur duydum dedı
okul baslayana kadar calısabılırsın
evde el yeteneklerın varsa bırsey yapıp satabılırsın

Mesele sadece epilatör değil sanırım sana karşı ilgisiz olduğunu düşünüyorsun sanırım.bu yaşlarda gep öyle düşünülür.geçer bu günler canım üzme kendini.
Epilatörle uğraştığına değmez ağda mis gibi:) epilatör batık yapıyor hemen çıkıyor sıkıntı yani.

bence bir kere daha konuş annenle bana belli net bir gün söyle hep erteliyorsun de açıkça konuş. ben biraz atılganım bu tarz konularda çat çat söylerim ama faydası olur bence söyle annen o senin

Back
X