Selam kızlar Ben istanbulda yaşıyorum tek başına, annem ve babam misafirliğe geldiler bana şehir dışından 10 gündür bende kalıyorlar bende çalışıyorum memurum 10 gündür çok güzel zaman geçirdik yedik içtik dün akşam annem elin çocukları hayırlı sen hayırsızsın(halbuki evleri var durumları gayet iyi ve bakıma muhtaç değiller ben yeni ev aldım ve binlerce lira borcum var) sen bize sahip çıkmıyorsun biz 1 ay kalalım desek sen istemezsin gibisinden bir sürü şeyler söyledi ve tartıştık haliyle bugüne de yansıdı tartışmamız ve bende bilet aldım onlara yarın için şimdi kendimi kötü hissediyorum annem çok trip atar sürekli söylenir hiç birsey den memnun Kalmaz sürekli babamı eleştirir beni eleştirir yıllarca hep böyle geçirmiş ben onların yanında yaşarken senelerce hep beddualar ederdi hakaretler ederdi aşağılardi gençlik yıllarım ağır depresyonla geçti şimdi de etkisini sürdürmeye çalışıyor napacagimi bilemedim bilet almak la kötü mü ettim bilmiyorum
Ben yanlış yazdım sonra duzeltemedimEve dönmeyi o istedi yazmışsınız başlıkta ama içerikte ben bilet aldım yazıyorsunuz anlamadım ben.
Tamam doğrusu nedir, o mu gitmek istedi sen mi yolluyorsun?Ben yanlış yazdım sonra duzeltemedim
Doğrusunu söyle açıklayayım her gün bir ay sonra gideriz işte 2 hafta sonra gideriz yok yarın gideriz deyip duruyordu bende anne dedim bak burası sizin eviniz siz misafir değilsiniz ne zaman gitmek isterseniz o zaman gidin nasıl rahatsaniz öyle olsun akşamki kavgamızda artık ben taştım geldi dedi bize al biz gideceğiz bende tamam dedim alıyorum siz bilirsiniz belki o sinirle dedi bilet al diye ama bende çok sinirlenmiştim ve aldım biletlerini babam çok masum ve sessizdir hiçbirseye ses çıkarmaz uzulduysem babama üzüldüm böyle bir şeye maruz kaldı diyeTamam doğrusu nedir, o mu gitmek istedi sen mi yolluyorsun?
Anneniz neden böyle peki. Tek size mi bu şekilde konuşur babanıza da mi böyledir ya da herkese karşı. Hep bir beklenti içinde midir meselaDoğrusunu söyle açıklayayım her gün bir ay sonra gideriz işte 2 hafta sonra gideriz yok yarın gideriz deyip duruyordu bende anne dedim bak burası sizin eviniz siz misafir değilsiniz ne zaman gitmek isterseniz o zaman gidin nasıl rahatsaniz öyle olsun akşamki kavgamızda artık ben taştım geldi dedi bize al biz gideceğiz bende tamam dedim alıyorum siz bilirsiniz belki o sinirle dedi bilet al diye ama bende çok sinirlenmiştim ve aldım biletlerini babam çok masum ve sessizdir hiçbirseye ses çıkarmaz uzulduysem babama üzüldüm böyle bir şeye maruz kaldı diye
Annem erkek çocuklarına yıllarca hep düşkündü kız çocuklarını çok sevmezdi abilerim onun herseyiydi bizi hep ezdi hep asagiladi yıllarca depresyon geçirdim hasta oldum hastane de yattım şimdi atandım 3 yıldır çok güzel hayatım var annemde çok iyi biridir aslında ama heralde psikolojisi bozuk çok kalabalık bir aileyiz ve sürekli o herkesle ilgileniyor gelinlerle torunlarla hep eli üzerlerinde maalesef tek bana değil babamı da çok ezer kız kardesimide çok ezdi zamanında hiç simartilarak buyutulmedik babam hep şefkat gösterdi bize ama annem hep acı tarafını sert tarafını gösterdi bizeAnneniz neden böyle peki. Tek size mi bu şekilde konuşur babanıza da mi böyledir ya da herkese karşı. Hep bir beklenti içinde midir mesela
Vicdanım sızlıyor ama Bi tarafımda neden bu şekilde davransın ki diyor eski zamanlar aklıma gelince zaten asla annemi affedemiyorum ama yine de çok seviyorum anne işte ne kadar zor zamanlar yasatsadaYa anneler neden böyle nedeeeen. Çok iyi yapmışsınız. Böylelerine aman annem dedikçe dozajı artırıyorlar.
Çoook iyi anlıyorum sizi. Benim annem de böyle. Hem insanı çileden çıkartır üzer, küser, trip atar. İnsana kendini suçlu hissettirir. Vicdab yaptırır. Sizin suçunuz yok. Kocamab kadın gitmek istemiş gitmiş.Vicdanım sızlıyor ama Bi tarafımda neden bu şekilde davransın ki diyor eski zamanlar aklıma gelince zaten asla annemi affedemiyorum ama yine de çok seviyorum anne işte ne kadar zor zamanlar yasatsada
Evet çok kötü ailelerde yaşayan insanlar var doğrudur ama ilgisiz hep ozguvensiz ve eksik hissetmek bence fiziksel şiddetten çok daha kötüdür çocukken yaşanılan travmalar büyüyünce depresif kaygılı agresif bir insan olmaya itiyor bizi maalesefÇoook iyi anlıyorum sizi. Benim annem de böyle. Hem insanı çileden çıkartır üzer, küser, trip atar. İnsana kendini suçlu hissettirir. Vicdab yaptırır. Sizin suçunuz yok. Kocamab kadın gitmek istemiş gitmiş.
Kesinlikle fiziksel şiddetin acısı geçiyor zaten büyüdükçe dövemiyor da ama şu hareketlerin sonu yok. Tam toparlanıyorsun annen saçma sapan bir şey yapıyor hoop başa. Bütün çocukluğun gözünün önünden geçiyor artık. Sonra uyku yok, hayattan zevk almak yok tahammül desen zaten yok.Evet çok kötü ailelerde yaşayan insanlar var doğrudur ama ilgisiz hep ozguvensiz ve eksik hissetmek bence fiziksel şiddetten çok daha kötüdür çocukken yaşanılan travmalar büyüyünce depresif kaygılı agresif bir insan olmaya itiyor bizi maalesef
Geçirdiğim kötü günleri yazsam sayfalar yetmez evet fiziksel şiddet yoktu ama psikolojik şiddetin alasını yaşadım ev işi yapmazdım ama annem sen Bi işe yaramazsın Allah senin belanı versin vs vs bir suru beddualar küfürler ederdi ben hırs yaptım çalıştım atandım yüksek puanla ve kurtuldum çok şükür evlendim mutlu huzurlu bir evliliğim var annem de mutlu olmamızı çok ister çok yardımcı olur herseyde ama işte gel görki cümleleri çok yaralayıcı fazla konuşuyor ve herseye fazla müdahale ediyorNeye triplenmiş belli bile değil, cidden durduk yere saçmalamış kavga çıkarmış. Allah babana sabır versin egrçekten. Akşam babanla konuş, anneme dayanamadım sen de gördün sen istersen gitme de. babanın biletini geri ver o kalsın, anneni gönder. Şöyle bir anneyle depresyon hastası olmamak mucize zaten iyi bile dayanıyorsun valal elimden bir kaza çıkardı benimle
İyi yapmışsın anneyse anneliğini bilsin bu ne demek öyle.Çalışan insansın gönder gitsin.Babanada acıdım bu kadınlaSelam kızlar Ben istanbulda yaşıyorum tek başına, annem ve babam misafirliğe geldiler bana şehir dışından 10 gündür bende kalıyorlar bende çalışıyorum memurum 10 gündür çok güzel zaman geçirdik yedik içtik dün akşam annem elin çocukları hayırlı sen hayırsızsın(halbuki evleri var durumları gayet iyi ve bakıma muhtaç değiller ben yeni ev aldım ve binlerce lira borcum var) sen bize sahip çıkmıyorsun biz 1 ay kalalım desek sen istemezsin gibisinden bir sürü şeyler söyledi ve tartıştık haliyle bugüne de yansıdı tartışmamız ve bende bilet aldım onlara yarın için şimdi kendimi kötü hissediyorum annem çok trip atar sürekli söylenir hiç birsey den memnun Kalmaz sürekli babamı eleştirir beni eleştirir yıllarca hep böyle geçirmiş ben onların yanında yaşarken senelerce hep beddualar ederdi hakaretler ederdi aşağılardi gençlik yıllarım ağır depresyonla geçti şimdi de etkisini sürdürmeye çalışıyor napacagimi bilemedim bilet almak la kötü mü ettim bilmiyorum
Bu arada anneniz psikolojik hasta da olabilir bence dr gitsin.Evladına beddua eden normal insan olamaz.İyi yapmışsın anneyse anneliğini bilsin bu ne demek öyle.Çalışan insansın gönder gitsin.Babanada acıdım bu kadınla
Valla aklım almıyor bir annenin oğluna ve kızına farklı muamele yapmasını. Bir oğlum ve bir kızım var. Birini sevsek diğerini de severiz öperiz. Kendilerini kötü hissetmesinler diye. O yüzden anlayamıyorum empati kuramiyorumAnnem erkek çocuklarına yıllarca hep düşkündü kız çocuklarını çok sevmezdi abilerim onun herseyiydi bizi hep ezdi hep asagiladi yıllarca depresyon geçirdim hasta oldum hastane de yattım şimdi atandım 3 yıldır çok güzel hayatım var annemde çok iyi biridir aslında ama heralde psikolojisi bozuk çok kalabalık bir aileyiz ve sürekli o herkesle ilgileniyor gelinlerle torunlarla hep eli üzerlerinde maalesef tek bana değil babamı da çok ezer kız kardesimide çok ezdi zamanında hiç simartilarak buyutulmedik babam hep şefkat gösterdi bize ama annem hep acı tarafını sert tarafını gösterdi bize
Eski kafa olmalarına veriyorum ve çok kardeşiz ondan heralde bilmiyorum bende yıllarca sorguladım bunu ama bir cevap bulamadım yıllarca kavga ettik sinir krizleri geçirdim ama cevabını bulamadımValla aklım almıyor bir annenin oğluna ve kızına farklı muamele yapmasını. Bir oğlum ve bir kızım var. Birini sevsek diğerini de severiz öperiz. Kendilerini kötü hissetmesinler diye. O yüzden anlayamıyorum empati kuramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?