- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Komşuyu aradım bir şey mi oldu diye namaz kılıyorum dönerim ben ona demiş ama dönmedi bir şey yok yani.Babaniz evdeyse onu arayın. Anneniz tek yaşıyorsa komşuyu arayın insan telaşlanır. Iyi oldugundan eminseniz cicek sepetinden bir sey yollayın notunuz da olsun.
Sanırım onu yapacağımAnnelerimiz bizleri bırakamaz...
Gönlünü almaya bakın.
Çicek gönderseniz kargoyla sürpriz olarak? Özür dilerim notuyla?
Hiç böyle bir şey yapmazdı ondan telaşlandım aslındaYa bir daha hiç konuşmazsa mi? Yoğurt için mi? Mesaj fln yazın ya da özür için bi çiçek gönderin dünyanın sonu değil ya...
1 lıtre ılık sute (1 lıtrelık cam konserve sıselerınde yaparım ben hep)1 tane aktıvia probıyotık yogurt katın hafıfce soyle bır kasıgı ıcınde dondurup ustunu battanıyeyle ortup bır gun bekletınKızlar üç gün önce yoğurt yapacaktım anneme nasıl yapmam gerektiğini sordum oda benimle dalga geçermiş gibi konuştu bende neden dalga geciyorsun dedim o günde regl olmuştum sanırım biraz fazla alınganlık yaptım ve bağırıp telefonu kapattım suratına şimdide arıyorum açmıyor sanırım konuşmak istemiyor canım sıkıldıAyrı şehirlerdeyiz.Çok arayıp sık boğaz etmek istemiyorum bir kaç kez aradım açmadı ne yapayım sizce ya bir daha hiç konuşmazsa ?
Hahahahahhaah :)) çok tatlı bir mesaj olucak bu ama :) fikir için teşekkür ederim.1 lıtre ılık sute 1 tane aktıvia probıyotık yogurt katın hafıfce soyle bır kasıgı ıcınde dondurup ustunu battanıyeyle ortup bır gun bekletın
ertesı gun dıkkatlıce cok kıpırdatmadan ıcıne kasık vurmadan yogurdu buzdolabına koyun 2-3 saatde oyle beklesın
sonra o yogurdun resmını cekın annenıze gonderın asla senın yaptıgın gıbı olamaz cunku sen sevgını katıyorsun ben cocugum sen anne benım cahıllıgıme ver deyıp opucuk emojısı koyup gonderın
afıyet olsun
Aslında klasik benim beni tanıyor ama ondan bu tepkiyi beklemiyordum tabiki yinede hatalıyımBenim annem ablamin yüzünden günlerce telefonuma cikmadi, bir kere cikti suratdan düsen 1001 parca.bende ondan sonra aramadim dört haftadir beni aramiyor bende aramiyorum. Herkes bana altdan al diyor. Birsey yapmis olsam altdan alirim ama yapmadim. Insanlarin bana bos yere trip atmasindan biktim. Size gelince fazla tepki verdiginizin farkidaysaniz özür dileyin
Benim annem 5 aydır görüşmüyor benle. Tartıştık. 5 buçuk sene evvel düğün ve kına günü kuaföre gitmişim evde durmamışım. Gel de açıkla bunu. Düğün ve kınası için kuföre gitti diye kızıyla 5 yıl sonra tartışıp aramıyor sormuyor merak etmiyor. Artık hiç bir şeye hayret etmiyorum.Kızlar üç gün önce yoğurt yapacaktım anneme nasıl yapmam gerektiğini sordum oda benimle dalga geçermiş gibi konuştu bende neden dalga geciyorsun dedim o günde regl olmuştum sanırım biraz fazla alınganlık yaptım ve bağırıp telefonu kapattım suratına şimdide arıyorum açmıyor sanırım konuşmak istemiyor canım sıkıldıAyrı şehirlerdeyiz.Çok arayıp sık boğaz etmek istemiyorum bir kaç kez aradım açmadı ne yapayım sizce ya bir daha hiç konuşmazsa ?
Bazen birikiyor. Benimde su anda aramamam birikenlerden. Gecen bir videoda (Amerikan bir yazardi, ismini unuttum simdi) diyordu ki: Aile icinde bir cok kavganin temel sebebi insanlar kendilerine saygisizlik edildigini düsündükleri icin cikiyor. Belki annenizde o an öyle hissetti.Aslında
Aslında klasik benim beni tanıyor ama ondan bu tepkiyi beklemiyordum tabiki yinede hatalıyım
Bölüyorum ama ben hep market yoğurduysa ya da yanında satılan hazır mayayla yapıyorum. Aktivia ptobiyotik yoğurtla oluyor mu? Olursa yapacağım da1 lıtre ılık sute (1 lıtrelık cam konserve sıselerınde yaparım ben hep)1 tane aktıvia probıyotık yogurt katın hafıfce soyle bır kasıgı ıcınde dondurup ustunu battanıyeyle ortup bır gun bekletın
ertesı gun dıkkatlıce cok kıpırdatmadan ıcıne kasık vurmadan yogurdu buzdolabına koyun 2-3 saatde oyle beklesın
sonra o yogurdun resmını cekın annenıze gonderın asla senın yaptıgın gıbı olamaz cunku sen sevgını katıyorsun ben cocugum sen anne benım cahıllıgıme ver deyıp opucuk emojısı koyup gonderın
afıyet olsun
cok guzel oluyor deneyın bence sonucta probıyotık daha ıyı olur :) bana cok lezzetlı gelıyor tadı :)Bölüyorum ama ben hep market yoğurduysa ya da yanında satılan hazır mayayla yapıyorum. Aktivia ptobiyotik yoğurtla oluyor mu? Olursa yapacağım da
Teşekkür ederimcok guzel oluyor deneyın bence sonucta probıyotık daha ıyı olur :) bana cok lezzetlı gelıyor tadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?