Annemle Tartıştım

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Merhaba kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.
Öğretmenim atama bekliyorum daha önce kolejde çalıştım.Kpss den 85 aldım atanmam garanti gibi.Sabah kahvaltıda annem dalga geçtı anneannem in yanında.''Sen zaten nasıl 85 aldın hayret.Çocuklar seninle dalga geçer boyun cok kısa .Arkadan gelir ensene tokat atarlar naber lan derler sana.Nasıl öğretmen olursun bilmiyom valla cok dalga geçerler ''dedi.Görüntüm çocuk gibiymiş cok zayıfımboyum cok kısa .Çok alındım ağlayacaktım nerdeyse .Sonra devam etti atanınca kendıne pahalı çanta felan alma dedi.
Ben de o sinirle kendim kazancam niye bugun benı kafana taktın dedim :KK43:
Keşke demeseydim .Küstü şimdi konuşmuyor.Kötü niyetle söylemedim ama o an o kadar sınırlendım kı aglamamk ııcn kendımı tuttum bı anda ağzımdan kaçtı.Geldi yanıma sakın bana maaşından bir şey alma alırsan hakkımı helal etmem dedı.Ne dedim ki ben bu kadar :( Tamam alınmş olabılır ama bır degıl ıkı degıl sureklı benımle dalga gecıyor bıktım kızlar çocuk degılım kı ben de :(

Kızlar şimdi kapı sılccektım bırak dedı sınırlendı benyaparım dedı :(

Uzulme haketmis anne diye kendini ezdirme
Aaa seni hatirladim annen nilsu ayda 1000 tl gönder diyen kadin dimi

Kendini suçlayacak birşey yok ortada bence.
Anneniz haddini aşmış.

İnsan bir sevinir kızı atandı diye, başarılı olmasını ister.
Annenizin kıskanç bir yapısı mı var?

Ben hala inanamıyorum bu lafları annenizin sarf ettiğine, insanın komşusu bile bu şekilde eleştiri yapmaz. Annenizi çok cahil buldum... :KK12:

Anneniz size takılmış fazla alınmışsınız ..
Ama siz onun kızısınız sonucta nelere alınıp takılacağınızı bilmesi gerekirdi hatalı..
Dediğinizde de bişey yok bende kızınca anneme neler söylüyorum biliyor öfkeyle salladığımı bi saat sonra normale dönüyoruz ..
Bence anne kız birbirinizi iyi tanıyamamıssınız.

Kendini suçlayacak birşey yok ortada bence.
Anneniz haddini aşmış.

İnsan bir sevinir kızı atandı diye, başarılı olmasını ister.
Annenizin kıskanç bir yapısı mı var?

Ben hala inanamıyorum bu lafları annenizin sarf ettiğine, insanın komşusu bile bu şekilde eleştiri yapmaz. Annenizi çok cahil buldum... :KK12:
Annem cok dalge geçer benımle sessız kalıyorum .Bir sey desem hemen küser bugün olduğu gibi :(

Annen sana vücutundan dolayi dalga geciyor senin elinde olmayan bir sey icin??
Muhtemelen ya annen ya babaninda boyu kisa ve minyon annene demeliydin anne bende sana cektim napim iste yada babama cektim senin evlendigin babama yani. Bu da nedir tamam anne de cocugunla da böyle dalga gecmek olmazki yani

Tövbe tövbe, annenin içinde canavar bir çocuk mu var ne :) sakalara, alınmalara bak. Canım ya hiç bozma moralini. Alıncak birşey dememissin ki. Hatta senin alinman lazım. Annen suçunu bastırmaya çalışıyor, kaçan kovalanir taktiği uyguluyor. Benim annem de yapıyor arada aynısını. Bence bir çay demle, al karşına güzel güzel konus anlat kırıldığın noktaları. Devam ederse yapacak birşey yok kendi haline bırak.

Annem cok dalge geçer benımle sessız kalıyorum .Bir sey desem hemen küser bugün olduğu gibi :KK43:
Peki annenizi hiç bu konuda uyardınız mı?
"Anne benimle bu şekilde konuşuyorsun ama bak benim gücüme gidiyor, içten içe üzülüyorum"
"Anne bu şekilde konuşmaların beni rencide ediyor, senden soğuyorum" gibi...

Peki annenizi hiç bu konuda uyardınız mı?
"Anne benimle bu şekilde konuşuyorsun ama bak benim gücüme gidiyor, içten içe üzülüyorum"
"Anne bu şekilde konuşmaların beni rencide ediyor, senden soğuyorum" gibi...
Canım ,annem oturup konusulcak bı kadın degıl .Konussam da surdurur huy edınmıs

Tövbe tövbe, annenin içinde canavar bir çocuk mu var ne :) sakalara, alınmalara bak. Canım ya hiç bozma moralini. Alıncak birşey dememissin ki. Hatta senin alinman lazım. Annen suçunu bastırmaya çalışıyor, kaçan kovalanir taktiği uyguluyor. Benim annem de yapıyor arada aynısını. Bence bir çay demle, al karşına güzel güzel konus anlat kırıldığın noktaları. Devam ederse yapacak birşey yok kendi haline bırak.
konusulcak bır kadın degıl maalesef annem :(

senin dediğinde bir şey yok

neyse, annen bunları deyince "haklısın, insana anası bunu derse el ne yapmaz" deyip bozsana onu

alacağına vereceğine de belki başka ortamda nasihat gibi söylese hak verirsin de böyle söyleyince şık olmamış

yani tüm paranı öyle şeylere yatırma ayrı kendine pahalı bir şey alma demek ayrı

Annem en son solak olduğum icin elime is yakismadigini vs benimle dalga gecti. Ben ne dedim? Vermeseydin o zaman genlerini dogmasyadim. Kendi solakmis alistirmislar saga bu arada.

Annem en son solak olduğum icin elime is yakismadigini vs benimle dalga gecti. Ben ne dedim? Vermeseydin o zaman genlerini dogmasyadim. Kendi solakmis alistirmislar saga bu arada.
Aılede herkes iri yarı ıın ılgınc yanı.Herkes uzun boylu kilolu bir ben böyleyim.Ondan bir sey dıyemıyorum da

Annenizin yaptığı çok saygısızca. Kahvaltı sofrasında niye sizinle uğraşıyor? Az bile söylemişsiniz, çalışan siz kazanan siz, ona ne? Hem aşağılıyor, hem de daha şimdiden para muhabbetine başlamış. Ne alaka? Küserse küssün, hem bana terbiyesizlik yapacak hem bi de nazlayacağım. Silmeyin kapı falan da. Kısacık boyunuzla kapı mapı silemezsiniz siz. Bırakın kendi silsin selvi boyuyla.

Back
X