Annemle Tartıştım

Annenizin yaptığı çok saygısızca. Kahvaltı sofrasında niye sizinle uğraşıyor? Az bile söylemişsiniz, çalışan siz kazanan siz, ona ne? Hem aşağılıyor, hem de daha şimdiden para muhabbetine başlamış. Ne alaka? Küserse küssün, hem bana terbiyesizlik yapacak hem bi de nazlayacağım. Silmeyin kapı falan da. Kısacık boyunuzla kapı mapı silemezsiniz siz. Bırakın kendi silsin selvi boyuyla.
Az once yıne gıttım anne ben sıleyım kapıyı dedım .Sankı sız okurken bız zorlanmıyoz bızım hıc katkımız her seyı kendınız yaptınız dedı. İçim acıdı bu kadr abartılcak bır sey demedım ben :(((

Daha önceki hakaretlerine bana göre hakaret cevap vermediyseniz hiç bu cevabınız şok etkisi yaşatmış.
Üzülmeyin düşmeyin üstüne düşünsün biraz

Merhaba kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.
Öğretmenim atama bekliyorum daha önce kolejde çalıştım.Kpss den 85 aldım atanmam garanti gibi.Sabah kahvaltıda annem dalga geçtı anneannem in yanında.''Sen zaten nasıl 85 aldın hayret.Çocuklar seninle dalga geçer boyun cok kısa .Arkadan gelir ensene tokat atarlar naber lan derler sana.Nasıl öğretmen olursun bilmiyom valla cok dalga geçerler ''dedi.Görüntüm çocuk gibiymiş cok zayıfımboyum cok kısa .Çok alındım ağlayacaktım nerdeyse .Sonra devam etti atanınca kendıne pahalı çanta felan alma dedi.
Ben de o sinirle kendim kazancam niye bugun benı kafana taktın dedim :KK43:
Keşke demeseydim .Küstü şimdi konuşmuyor.Kötü niyetle söylemedim ama o an o kadar sınırlendım kı aglamamk ııcn kendımı tuttum bı anda ağzımdan kaçtı.Geldi yanıma sakın bana maaşından bir şey alma alırsan hakkımı helal etmem dedı.Ne dedim ki ben bu kadar :KK43: Tamam alınmş olabılır ama bır degıl ıkı degıl sureklı benımle dalga gecıyor bıktım kızlar çocuk degılım kı ben de :KK43:
ben olsaydım dayanamaz ağlardım.
ağlasaydın belki yaptığının yanlış olduğunu seni kırdığını anlardı.

annen çok alınganmış. benim de bir kardeşim öğretmen 160 boyunda 36 kilo. sürekli diyoruz ki sen nasıl öğretmenlik yapacaksın diye.. çocuklar seni ezer diye. aslında kardeşimde anoreksiya var biraz hırslansın yesin diye. anneme demediğini bırakmaz. tabiri caizse yerin dibine sokar bizi. ama bu kadar da abartmayız biz.
anneniz çok alıngansa tamam deyip geçin. sonuçta birbirimizi idare etmek zorundayız aynı evin içinde yaşıyorsak.

Öğretmenim atama bekliyorum daha önce kolejde çalıştım.Kpss den 85 aldım atanmam garanti gibi.Sabah kahvaltıda annem dalga geçtı anneannem in yanında.''Sen zaten nasıl 85 aldın hayret.Çocuklar seninle dalga geçer boyun cok kısa .Arkadan gelir ensene tokat atarlar naber lan derler sana.Nasıl öğretmen olursun bilmiyom valla cok dalga geçerler ''dedi.Görüntüm çocuk gibiymiş cok zayıfımboyum cok kısa .Çok alındım ağlayacaktım nerdeyse .Sonra devam etti atanınca kendıne pahalı çanta felan alma dedi.
Keşke demeseydim .Küstü şimdi konuşmuyor.Kötü niyetle söylemedim ama o an o kadar sınırlendım kı aglamamk ııcn kendımı tuttum bı anda ağzımdan kaçtı.Geldi yanıma sakın bana maaşından bir şey alma alırsan hakkımı helal etmem dedı.Ne dedim ki ben bu kadar :KK43: Tamam alınmş olabılır ama bır degıl ıkı degıl sureklı benımle dalga gecıyor bıktım kızlar çocuk degılım kı ben de :KK43:

Gurur duyması gereken yerde neden dalga geçtiğini anlayamadım. Sonuçta sizinde duygularınız var...

sen ağır bir şey dememişsin üzme kendini. trip atması gereken sensin

Az once yıne gıttım anne ben sıleyım kapıyı dedım .Sankı sız okurken bız zorlanmıyoz bızım hıc katkımız her seyı kendınız yaptınız dedı. İçim acıdı bu kadr abartılcak bır sey demedım ben :KK43:((

annen seni iyi sindirmis.. :işsiz:
benimle dalga gecen kim olursa olsun o lafi agzina tikarim,sen burda vicdan yapiyorsun..
hic umursama bile alinirsa alinsin

Hiç takma kafana. Peki almam de geç. Bu nasıl bir anne böyle korku filminden fırlamış gibi. Umursama lütfen. Eminim seni seviyordur ama anne olmadığı çok beceremediği kesin.

halen kötü hissediyorum kendimi :(

annen çok alınganmış. benim de bir kardeşim öğretmen 160 boyunda 36 kilo. sürekli diyoruz ki sen nasıl öğretmenlik yapacaksın diye.. çocuklar seni ezer diye. aslında kardeşimde anoreksiya var biraz hırslansın yesin diye. anneme demediğini bırakmaz. tabiri caizse yerin dibine sokar bizi. ama bu kadar da abartmayız biz.
anneniz çok alıngansa tamam deyip geçin. sonuçta birbirimizi idare etmek zorundayız aynı evin içinde yaşıyorsak.
katılıyorum . ama yine de kırıcı olmamak lazım kilo alsın diye uğraşırken.
umarım kilo alır kardeşiniz de.

halen kötü hissediyorum kendimi :KK43:
o zaman git bi sarıl öp . bi şey diyemeyecektir. dayanamaz anneler

siz de bana artık olumsuz şeyler söylemeyin de. kendimi kötü hissediyorum. ben de uzun boylu olmak istemez miydim dersin

katılıyorum . ama yine de kırıcı olmamak lazım kilo alsın diye uğraşırken.
umarım kilo alır kardeşiniz de.

bilerek yemiyor bizim ki. çok korkuyoruz organları iflas edecek diye. zira organların etrafındaki yağ sınırın altına inerse sıkıntı başlıyormuş. artık tahrik ediyoruz bizde. güzel dille yemek falan getirince kafamıza fırlatıyor.

o zaman git bi sarıl öp . bi şey diyemeyecektir. dayanamaz anneler

siz de bana artık olumsuz şeyler söylemeyin de. kendimi kötü hissediyorum. ben de uzun boylu olmak istemez miydim dersin
Canım ben emınım öyle bir şey desem yıne tersler :( Hani oturulup konusulcak bır anne degıl.Bır kere kızım dıye hıtap etmedı bana :(

bilerek yemiyor bizim ki. çok korkuyoruz organları iflas edecek diye. zira organların etrafındaki yağ sınırın altına inerse sıkıntı başlıyormuş. artık tahrik ediyoruz bizde. güzel dille yemek falan getirince kafamıza fırlatıyor.
Cok zorlamayın cıdden mıde almıyor :( Anlıyorum kardesınızı .Kucuk aralıklara yiyorum bende .Oturup aılemle herkesın yedıgı yemegı yıyemıyorum.Tabagımda kalıyor hep herkesı bıtıyor :(

Anneniz dalga geçeyim derken b.kunu çıkarmış. Taş olsa çatlar o kadar laf karşısın da . Hem laf yapsın hemde tribe girsin oldu canım.

Cok zorlamayın cıdden mıde almıyor :KK43: Anlıyorum kardesınızı .Kucuk aralıklara yiyorum bende .Oturup aılemle herkesın yedıgı yemegı yıyemıyorum.Tabagımda kalıyor hep herkesı bıtıyor :KK43:

o da ilk lokmada öğürmeye başlıyor. keşke doktora gitsse..

anne yerine noktalama işareti koysan cekemeyen bir arkadasın söylemiş diyecegim.anne diye her seyi söyleme hürriyeti yok saygısızlık etmessin ama anlaması lazım bugun bunu söyleyen kimbilir cocukken neler demiştir seni üzmek istemem ama üstünde etkisi büyük olsa gerek bu olumsuz söylemlerinin .baksana sen tabi maaşımla alıcam diyince küsmüş kendine güven duymanın neresi kötü

Back
X