Annemle telefon konuşmamı bilin bakalım kim duydu :)

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Evet olay dün oldu.. Annemle face üzerinden görüntüsüz konuştuk.. Kv ile annemler aynı şehirde yakında oraya gideceğiz. Konu da burdan açıldı oğlumu uzun zamandır görüşmeyince siz de babaanngil de şımartıyor dedim. Konuda çocuğa telefon tablet izletme olayı işte konuştum konuştum sonra geçen kış bu sebebden kv kp bize geldiklerinde de tartışma yaşamıştık. Kv eşime bize yasak diyor ama kendisi biz gelmeden izletiyordu dalan dediler ben de tek başıma olduğum için anca öyle iş yapabildim dedim eşim de ben istemiyorum o kadar demiş konu kapanmıştı..
Şimdi yine gelirken tableti getirin unutmayın vs diyorlar neyse ben bunları kendi kızgınlığım ıda dahil ederek annemle. Konuştum. Kapadık. Aa karşımda kv.. Watsaptan cam yollamış ben de kabul etmişim kulagım mı değdi noldu bilmiyorum. Şok oldum. Son 32 saniyeyi duymuş sanırım arama kayıtlarına göre.. Akşam eşime de anlattım. Yorum yapmadı..kendime sibel, iftira atmadın yalan konuşmadın, öyle demiş böyle demiş demedin geçmişte yaşadığınız olayı hatırlayıp sinirle annene anlattın.diyorum ama içim huzursuz..

Ay kötü olmuş gerçekten. Bizde televizyon izlettirmiyoruz artık. Ama mesela anneannede ve babaannede kontrolü bir şekilde izin veriyoruz. Ama siz istemedikten sonra buna saygı duymaları lazim. Ama böyle bir gerçek var: ne kadar sevselerde bazı yaşlılar çocukları uzun süre kaldıramıyor. Belki onun için tablet le idare etmeys çalışıyorlar

Doğru aslında bu deda deniz kum vs olacak cokta ihtiyaç yok asıl olay babanın cok otoriter olup benim olamam. Sende ol sen de ol diyoriki tarafda ama bir araya gelinince neye yok desem bu sefalık deniyor bundan derr yanarken feçmiş konuyu açtım işte

Evet işte olay bu o dönem geçen kış ben tek başımaydım iyi yaptım demedim zaten o vakitte anlattım haklısınız hata yaptım ama bıraktırmak istiyoruz demiştim.onlarda küsmüştü akşam da eşim sorunca böyle dediler eşim de ben dedim izlemesin artık demişti.onlar ben olayına gelince ben yemek yaparken 20 dk falan mecbur kalırdım onlar keyfi olarak uyanır uyanmaz izletiyorlardı.. Ama haklısınız arkasından konuşmuş oldum

Şimdi burada sizi tanıyan eden yok değil mi ? Dürüst davranalım bence çocuğu yemek yerken tv açmayan , tablet açmayan kadın hiç görmedim. He çocuğu zaten çok usludur açmaz ,onu anlayabilirim. Ama sizin çocuğunu iş yaptırmadığına göre öyle bir ihtimalde yok. Eğri oturalım doğru konuşalım siz kayın validenizin yerinde olsanız bozulmaz mıydınız ?

Öncelikle ben şunu anlamadım.
Bir konuşmadayken diğerini kabul edemezsiniz.
Mesela ben arkadaşımla telefonda konuşurken kardeşim wpden görüntülü arıyor ama onda "başka aramada" yazıyor. Valla siz bu konuyu açtığınız zaman bizzat denedim aynen öyle yazıyor. Bir aramadayken başkasını açamazsınız ki.

madem oglunuzun tablet izlemesini istemiyorsunuz neden oglunuzun tableti var?

benim 3 yasindaki oglumun tableti yok mesela.

arada esimin benim telefonumu alip youtube a girer oda bizim yanimizda sinirli.

kendine ait internete ulasabilecegi bir cihazi yok.

hem cocuga tablet alip hem ailelere kizmak olmamis.

Biriyle facebooktan konuşuyormuş diğeriyle whatsapp araması

olmaz ki öyle whatsapptan gelen aramayı reddetmişsinizdir büyük ihtimalle.
Bozulurdum evet. Ama hangimiz annesiyle dertleşmez ki benim dertleşmemi kv de duymuş oldu.

Tableti yok benim tabletimden sizin gibi benim gözetimimde bakardı kv o tableti de getirin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…