Haliyle şimdi çok tavırlı watsap mesajlarından belli ediyorÇölde kutup ayısımı nedir..bu nasıl tesadüftür..kv mi temiz kalpli siz mi bahtsız anlamadım
Doğru aslında bu deda deniz kum vs olacak cokta ihtiyaç yok asıl olay babanın cok otoriter olup benim olamam. Sende ol sen de ol diyoriki tarafda ama bir araya gelinince neye yok desem bu sefalık deniyor bundan derr yanarken feçmiş konuyu açtım işteAy kötü olmuş gerçekten. Bizde televizyon izlettirmiyoruz artık. Ama mesela anneannede ve babaannede kontrolü bir şekilde izin veriyoruz. Ama siz istemedikten sonra buna saygı duymaları lazim. Ama böyle bir gerçek var: ne kadar sevselerde bazı yaşlılar çocukları uzun süre kaldıramıyor. Belki onun için tablet le idare etmeys çalışıyorlar
Evet işte olay bu o dönem geçen kış ben tek başımaydım iyi yaptım demedim zaten o vakitte anlattım haklısınız hata yaptım ama bıraktırmak istiyoruz demiştim.onlarda küsmüştü akşam da eşim sorunca böyle dediler eşim de ben dedim izlemesin artık demişti.onlar ben olayına gelince ben yemek yaparken 20 dk falan mecbur kalırdım onlar keyfi olarak uyanır uyanmaz izletiyorlardı.. Ama haklısınız arkasından konuşmuş oldumKimse dikkat etmemiş ama siz iş yapamayıp verince oluyor onlar verince olmuyor. Çifte standart bu resmen.
Yanlış bir şey söylemediyseniz de zaten endişelenecek bir şey yok. Ben olsam arkamdan böyle konuşan biriyle arama mesafe koyardım.
Şimdi burada sizi tanıyan eden yok değil mi ? Dürüst davranalım bence çocuğu yemek yerken tv açmayan , tablet açmayan kadın hiç görmedim. He çocuğu zaten çok usludur açmaz ,onu anlayabilirim. Ama sizin çocuğunu iş yaptırmadığına göre öyle bir ihtimalde yok. Eğri oturalım doğru konuşalım siz kayın validenizin yerinde olsanız bozulmaz mıydınız ?Evet işte olay bu o dönem geçen kış ben tek başımaydım iyi yaptım demedim zaten o vakitte anlattım haklısınız hata yaptım ama bıraktırmak istiyoruz demiştim.onlarda küsmüştü akşam da eşim sorunca böyle dediler eşim de ben dedim izlemesin artık demişti.onlar ben olayına gelince ben yemek yaparken 20 dk falan mecbur kalırdım onlar keyfi olarak uyanır uyanmaz izletiyorlardı.. Ama haklısınız arkasından konuşmuş oldum
Öncelikle ben şunu anlamadım.
Bir konuşmadayken diğerini kabul edemezsiniz.
Mesela ben arkadaşımla telefonda konuşurken kardeşim wpden görüntülü arıyor ama onda "başka aramada" yazıyor. Valla siz bu konuyu açtığınız zaman bizzat denedim aynen öyle yazıyor. Bir aramadayken başkasını açamazsınız ki.
olmaz ki öyle whatsapptan gelen aramayı reddetmişsinizdir büyük ihtimalle.
Bozulurdum evet. Ama hangimiz annesiyle dertleşmez ki benim dertleşmemi kv de duymuş oldu.Şimdi burada sizi tanıyan eden yok değil mi ? Dürüst davranalım bence çocuğu yemek yerken tv açmayan , tablet açmayan kadın hiç görmedim. He çocuğu zaten çok usludur açmaz ,onu anlayabilirim. Ama sizin çocuğunu iş yaptırmadığına göre öyle bir ihtimalde yok. Eğri oturalım doğru konuşalım siz kayın validenizin yerinde olsanız bozulmaz mıydınız ?
Tableti yok benim tabletimden sizin gibi benim gözetimimde bakardı kv o tableti de getirin diyormadem oglunuzun tablet izlemesini istemiyorsunuz neden oglunuzun tableti var?
benim 3 yasindaki oglumun tableti yok mesela.
arada esimin benim telefonumu alip youtube a girer oda bizim yanimizda sinirli.
kendine ait internete ulasabilecegi bir cihazi yok.
hem cocuga tablet alip hem ailelere kizmak olmamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?