Annemmm:(

Allah sendende razi olsun kzum.
Bazen kk toplu olarak linc e niyetleniyor.
Uzerine alinma canim. Sen sadece isine yarayabilicek yorumlara kulak ac.

Bu dedigin durumun ne kdr vahim oldugunu gosteriyor.
Cok endiseleniyosun annen icin, ve galiba yerinde bi endise.
Annen cok cekmis gecmiste, ozguveni kalmamis ve tam toparlanicak diye umit ederken geri bide abinin boyle ypmasi dahada zorlastirmis herseyi.
Annen icin cok uzuldum, hic gun yuzu gorememis anacim yazik.
Bence psikolojik destek sart.
Tek boyle kurtarabilirsin anneni canim.

Kaybet korkusu var ondan.kaynakli.bu kadar ezilmesi cocuklarini kaybetcek saniyor kimsesi yokki onada hak veriyorum hic bir yasama.gayesi yok sisyal bi hayati ekonomik bi gucu .. biz alirsak giyer almazsak o bile yok geceleri vicdanim sizliyor inaninki .. abiminde sorunlari vardir muhakkak anne iste ya kirilsada affeder kiyamaz :( birakip gidebilirdi rtada kalabilirdik basimizda durdu kendi koruyamadi ama bizim icin dunyayi yikti .. olsem unutamam bunlari su siralar cok hassas gecelerden aksamdan cok.korkuyor aglamak geliyimus icinden depresif haller belirtileri umarin rabbimin izni.ilede iglesir bizlerede merhamet verir uzmeyiz:( hakkinizi helal edin annemede dua edin olurmu :(

Kaybet korkusu var ondan.kaynakli.bu kadar ezilmesi cocuklarini kaybetcek saniyor kimsesi yokki onada hak veriyorum hic bir yasama.gayesi yok sisyal bi hayati ekonomik bi gucu .. biz alirsak giyer almazsak o bile yok geceleri vicdanim sizliyor inaninki .. abiminde sorunlari vardir muhakkak anne iste ya kirilsada affeder kiyamaz :KK43: birakip gidebilirdi rtada kalabilirdik basimizda durdu kendi koruyamadi ama bizim icin dunyayi yikti .. olsem unutamam bunlari su siralar cok hassas gecelerden aksamdan cok.korkuyor aglamak geliyimus icinden depresif haller belirtileri umarin rabbimin izni.ilede iglesir bizlerede merhamet verir uzmeyiz:KK43: hakkinizi helal edin annemede dua edin olurmu :KK43:

Ne hakki tatlim,Annen yakin zamanda feraha erer insallah Allah izniyle kzum benim.
Anliyorum ben seni.
Annende boyle olmak istemezdi.
Bence anneni en rahata erdiricek sey namaz ve dualar. Dualar insanin icini rahatlatiyor.Namaza baslasin kilmiyosa, yada beraber baslyin hatta. Annene bi yardimda bulunmak istiyosun. Bunu en guzel kim yaparki? Tabiki rabbimiz. Annenin derman olucak doktora dogru yol almasina vesile ol. Dua ezberleyemez dersen kuran dinlesin. Bol bol kuran dinlesin. Ben kuran dinledikce yuregime uzun zamandir oturan bi ökuzun kalktigini hissederim. Kus gibi hafiflerim.

Ah ah, yine değerli üyeler en alakasız kucucuk bir ayrıntıya takılıp gereksiz yere tartışıp asil konudan uzaklaşmışlar. Neyse
Canım gerçekten duruma çok üzüldüm, anneni çok seviyorsun dünyada ne kadar güzel şey varsa ayaklarının altına sermek istiyorsun. Ona duyduğun bu sevgi gerçekten çok güzel . o anneni azarlayan abine de diyecek bisey bulamadım . adam gibi konuşmaktan anliyorsa bence otur konuş, yoksa nasılsa evlenip gidicekmis zaten...
Baban için malesef yapicak bir şey yok dediğim gibi abin gittikten sonra kaba hareketlerine devam ederse çekip gitmekle tehdit et falan, zaten eski gençlik yıllarındaki gibi gaddarlık edemez.
Annene sen sevgi ver canım , sarıl öp, sevildiğini bilsin. Ha bir de komşu akraba falan varsa eve çağırin iyi gelir ona da sosyallesmek vs.
Hem sana bi şey soyleyim mi senin gibi kendisini seven düşünen bi kızı var bence o kadar da mutsuz değildir.

Ah ah, yine değerli üyeler en alakasız kucucuk bir ayrıntıya takılıp gereksiz yere tartışıp asil konudan uzaklaşmışlar. Neyse
Canım gerçekten duruma çok üzüldüm, anneni çok seviyorsun dünyada ne kadar güzel şey varsa ayaklarının altına sermek istiyorsun. Ona duyduğun bu sevgi gerçekten çok güzel . o anneni azarlayan abine de diyecek bisey bulamadım . adam gibi konuşmaktan anliyorsa bence otur konuş, yoksa nasılsa evlenip gidicekmis zaten...
Baban için malesef yapicak bir şey yok dediğim gibi abin gittikten sonra kaba hareketlerine devam ederse çekip gitmekle tehdit et falan, zaten eski gençlik yıllarındaki gibi gaddarlık edemez.
Annene sen sevgi ver canım , sarıl öp, sevildiğini bilsin. Ha bir de komşu akraba falan varsa eve çağırin iyi gelir ona da sosyallesmek vs.
Hem sana bi şey soyleyim mi senin gibi kendisini seven düşünen bi kızı var bence o kadar da mutsuz değildir.

Saol canim benim annemde bana cok duakundur.bende ona rabbim yokkugunu gostermesin eksik etmesin.basimizdan .. dune.nazarn.bugun.daha iyi komsuda kuran vardi konusmus ici rahatlanis gulmusler cok sevindim. Arada gidicem iyi geliyor dedi. Eve kapanmasida etkiledi onu ama yinede Elhamdulillah bu gunumuze dun cok korkmustum rabbim.icime i ferahlik.verdi.

Ne hakki tatlim,Annen yakin zamanda feraha erer insallah Allah izniyle kzum benim.
Anliyorum ben seni.
Annende boyle olmak istemezdi.
Bence anneni en rahata erdiricek sey namaz ve dualar. Dualar insanin icini rahatlatiyor.Namaza baslasin kilmiyosa, yada beraber baslyin hatta. Annene bi yardimda bulunmak istiyosun. Bunu en guzel kim yaparki? Tabiki rabbimiz. Annenin derman olucak doktora dogru yol almasina vesile ol. Dua ezberleyemez dersen kuran dinlesin. Bol bol kuran dinlesin. Ben kuran dinledikce yuregime uzun zamandir oturan bi ökuzun kalktigini hissederim. Kus gibi hafiflerim.

Annem.oyle.guzel kuran okurki:) ruhu.istiyor insanin tek.varis rabbimizedir. Cok.sukur bugunumuze bugun kuran vardi gitti cok.daha iyi elhamdulillah :) guzel tavsiylerin.icin tesekkur ederim bitanem

Back
X