Annen baban seni degersiz hissetse naparsin

Ohoo seninki ne ki :) babam benim hastanede karıştığıma ciddi ciddi inanıyormuş, hatta hala evlilerken anneme baya ciddi bir şekilde karışmadığıma emin mi diye sormuş. Adamda öyle bir kabullenememezlik var yani... Umrumda mı? Değil. :) sen de umursama he de geç, en güzeli.

Yalnız değilsin ki eşin ve çocukların var.Bence bunu düşün ve şükret.

Bence hiç çaba sarfetme.

Gelin kalın deme....

Sık sık arama....

Bayramdan bayrama git, uzun kalma...

Senin çocukları özlemiyorlarsa sebep sorma...

Kendini eşine ve çocuklarına ada....

Sana ihtiyaçları olurda çağırırlarsa muhakkak git...

Insan çocuğunun hatri için idare eder öyle bile olsa, ne demek çocuğundan vazgeçmek. Büyüklük idare etmektir oysaki. Aileler yanlış tutumlarla asıl kendi çocuklarını kaybediyorlar, haberleri yok.

Canım,gitmek zorundamısın bayramda? Gitme kırgınlığının boyutunu anlasınlar, bu şekil çok anlayamıyorlar

Başınızda hiç büyük olmasa anlarım ama kocanizin ailesi sizi seviyormus. Dede nine sevgisini onlarda tatsinlar yeter. Bosverin gelmesinler. Bin tane bahane bulup evinizde huzur kaciracaklarina kirk yilda bir telefonla konusun. Herkesin ailesi uzakta mi yasiyor ki bayram telasini kiskaniyorum demişsiniz. Siz de ailecek tatile gidin bayramda. Bu saatten sonra kimsenin sevgisine muhtaç değilsiniz. Elbette aile olsa daha iyi olur ama siz kendi yuvanizdaki huzuru daha çok önemseyin bence.

Orasi oyle tabi..onlar benim annem babam ihtiyaclari oldugunda hep yanlarinda olurum basimin ustunde de bakarim. Yapacak bir sey yok baska da

Denek ki aynı Şehirde Oturdukları için ilişkileri daha sıcak ve samimiler .
Benimde annem kızkardeşimle hatta kuzenımle bile benle olduğundan yakın . Ama artık takmıyorum çünkü alıştım çünkü

Ben ayni şehir de oturma meselesi olduğunu düşünmüyorum..

Annemler benimle aynı şehirde 9 yil oturdular ama bana hep kırıcı davrandilar, diğer iki kızkardeşime uzaklardi..

Simdi diğer kızkardeşimin ile aynı şehirde, ona da kirici davranıyor...ama en uzaktaki kizkardesim en kiymetlisi...

Çok geçmiş olsun evlat ayrimciligina karsiyim ben de.

Evlat bu sonuçta! Güçlü olun ve çekirdek ailenizi sevin hatta kayinvalide tarafı sağ ve iyilerse Onlar'i basın bağrınıza.
Ailenizden beklemeyin çünkü beklenti hayal kirikligidir. Belki bi gün duzelirler.

Bazen olur böyle yanlış ama anne Babaların hatası işte

Yok artikkk eee boyleyse en guzelini yapmissiniz siz de

Bence de ayni sehirle ilgisi yok anlamiyorum zaten neden boyle davrandiklarini..oysa kirmamak icin ne kadar caba sarfediyorum. Demekki yanlis yapiyorum

Insan çocuğunun hatri için idare eder öyle bile olsa, ne demek çocuğundan vazgeçmek. Büyüklük idare etmektir oysaki. Aileler yanlış tutumlarla asıl kendi çocuklarını kaybediyorlar, haberleri yok.
Buyukluk idare etmektir...ne guzel soylemissiniz..biz de bu yok iste..onkadar kirilganlarki hemen ufacik seyden aliniyorlar ustelik bunu yillaraca da unutmuyorlar

Canım,gitmek zorundamısın bayramda? Gitme kırgınlığının boyutunu anlasınlar, bu şekil çok anlayamıyorlar
Zorunlulugum yok ama o kadarini da yapamiyorum.annem babamdir diyorum ustelik annem hasta uzulmesin diyorum ama biliyorum yine anlamayacaklar benim ne kadar kirildigimi..hep onlari dusunurken onlarin beni bukadar gozden cukartmis olmalari gercekten koyuyor insana

Kesinlikle haklisiniz ama uzuluyor insan iste..elimde degil

helal olsun

Canım ailende bir anormallik var ben olsam gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…