Annen degilim?

Ayşenazcım eşinizin valide hanımlarına söyleyin gelsin iki kişi temizleyin. Eve gelince hem karşılıklı oturup iki türk kahvesi içer, bir de cuvara tellersiniz. hem onun oğluşu, hem de sizin sinan sevdiceğiniz yorulmamış olur böylece maşallah.

Ayrıca başlık ve konu uyumunuza bayıldım.

Başlık annen değilim, konuda nişanlının annesine özlem dile getiriliyor ve temizlik yapınca annesi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Ama temizlik kadınların görevi olmamalı?

Temizliğe annesini çağır madem annesinin görevi? Özlem giderirsiniz

başlıkla pek alaka kuramadım da benim eşim tek yaşıyorken onda kaldığım zamanlarda hadi temizlik yapıyoruz derdim 1 saatte bitirirdik evlenince çoğu zaman ben yapıyorum istediğimde yardım ediyor. fazla abartmamak lazım böyle şeyleri o yaptı ben yaptım diye önemli olan anlayış.

Annen değilim diyince bende anne kız kavgası sanarak girdim. Temizlik sorunuyla çıkıyorum çok tutarlisin başlık ve konuda

Sana da iyi haftalar canım.
Zar zor bir araya geliyorsanız yarım saat dahi sürecek olsa bende o zamanı temizlikle geçirmek istemezdim herhalde.

Imm. Arada bir bunu söyleyerek fark ettirmeyi deneyebilirsin, zamanla oda farke der diye umuyorum. Eğer o da olmazsa tek çözüm bu noktada temizlikçi olacak diye düşünüyorum. 15 günde gelse yeterli olur gibime geliyor :)

bu işi profesyonel olarak yapan insanlar var biliyorsunuz değil mi? veriyorsunuz parasını, evinizi temizliyorlar, isterseniz yemek ve ütünüzü yapıyorlar...
bunu bir alternatif olarak değerlendirmemenize şaşırdım...

Başlık ne alaka ?
Annen değilim o yüzden ben temizlemek zorunda değilim ama lütfedip düşünüyorum .
Onda da seninle yapmamız lazım tek başıma yapamam hımm . Bu mudur ? Ben anlamadım

Arada gidiyormuşsun zaten, "hadi temizlik yapalım" de bi kere.
Ona da darlanmaz bence.

Ya da yardımcı bulun arada gelip temizlesin.

Bu arada başlık ne alaka?
Annesi miyim yani evine temizleyeyim? Sizce evi temizlemeli miyim? Asıl sorum bu

İnan ki çok kötü hale gelebiliyo

ev pis ise dünya üzerinde iki alternatif vardır.
1. temizlikçi tutarsın
2. kendin temizlersin.
3. bi alternatif gelmedi aklıma yani toplaşıp biz mi temizleyelim. ev onun düzen onun. kendisi rahatsa siz karışmayın.
Yapar mısınız cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…