Annen degilim?

temizleseniz ne olacak ki nişanlısınız mulu olur.Yarın evlendiğinizde evi ortak mı temizleyeceksiniz.Çok beklersiniz bence.

Iste simdiden oyle alıştırirsa ileride yapmaz zaten. kendi evini kendi temizlesin bir zahmet. Ikisi de calisacak sonuçta ilerde.

temizleseniz ne olacak ki nişanlısınız mulu olur.Yarın evlendiğinizde evi ortak mı temizleyeceksiniz.Çok beklersiniz bence.

neden ortak temizlemesinler?
siz baştan razı gelip kabul ederseniz tabi ki tüm iş size kalır,
ben de bütün işi eşim yapsa parmağımı kıpırdatmam mesela.
ama normali evde bir işbölümü yapıp bu düzeni devam ettirmektir.

Ben de yorumunuza bayildim.

Çok şaşıracaksınız ama evet temizliğe yardım eden kocalar oldukça fazla.
Benim rahmetli babam haftasonlari yemek de pişirirdi anneme yardım da ederdi. Pilavı annemden güzeldi hatta.
Şimdi işim olmadığı halde temizliği ortak yapıyoruz eşimle mesela. Ben süpürge yapar toz alırım o da yer siler balkon yıkar cami siler. Kendi ütüsünü kendi yapar.
Hayat müşterek ve anlayışlı kibar erkekler de mevcut.
Ve evdeki işlerin hiç biri kadına zimmetli değil. Beraber dağıtılıyorsa beraber temizlenir.
Sen de yapma Aysenaz tabii ki. Kayınvalidem kıyamıyorum ona yaptıracagima kendim yaparım diyorsun. Anneni düşündüğün gibi kendini de düşün. Sinana soyle ya ikiniz yapın yada gündelikçi birini bulun beraber gelsin haftada bir yapsın.

Bence düzenli bir yardımcı tutun. . Yada sen ufak ufak yap ona gidince hadi canım sende şurayı topla bititelim de rahat rahat oturalım de...

Başlığı görünce beynimde çalmaya başlayan..

Boşver ayşenaz pis olsun, siz mutlu olun yeter.
Ya da kadın tutun haftada bir gelip halletsin.
Ulen be uyursam bu güzel espiriyi sana kaptırırım tabi benimde ilk aklıma gelen bu oldu
Aysecim en güzeli yardımcı tutun
Konuyu daha okumadım güzelliğine geldiniz mi

K.validesi evde yok diye hüzün yaşayan bir üye.

Bu not kk tarihine geçsin!

Canım sinancigina söyle ortak yaşam alaninizi birlikte temizleyin ev ortak pisletildigine göre temizlik görevi de sadece kadının olmuyor.

Temizliğini yapmam annen değilim.
O zaman temizlik annenin görevi.
Ama temizlik kadının görevi değil.

O zaman annesi kadın değil?

Kafamda deli sorular

Ama Jennifer e göre annesinin işiymiş? Hollywood standartlarına göre yaşamıyo muyuz? Kimin dedigini dikkate alıcam şimdi
Oo Hollywood standartları kardaşyana selamlar

Neden nişanlından sürekli Sinan diye bahsediyorsun? Sinan aşağı Sinan yukarı, itici duruyor, tanımayız etmeyiz, nişanlım deyip geçsene.. Enteresan

Ayrıca yardımcı kadın alabilirsiniz bu kadar dertlenecek birşey göremedim.
Böylece "evlenince de kadın alırım" mesajını vermiş olursun. Amacın mesaj vermekse..

4 senedir sevgilimle kaliyorum arada. Yemeği o yapar bulasgi ben toplarim. Bunun disinda temizligine, duzenine karismiyorum. Nasil rahat ediyorsa oyle yasiyor, cok kirlenincede kendisi temizliyor zaten. Bu kadar kasmayin bence. İnsanlar calisiyor, okuyor 7/24temiz evde yasamak zor

Cok alakasiz birsey sorucam, kusura bakmayin ama neden nisanlinizin annesini evde gormediginiz icin uzulesiniz ki? Cok garip gedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…