Annen mi ben mi

cimcime91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
17
0
1
Esim annesiyle benim aramda nasil davranacagini bilmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim yardimci olabilirminiz ?

neden? noldu? nasıl oldu? bunları anlatsan derdini yazsaan

Esim annesiyle benim aramda nasil davranacagini bilmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim yardimci olabilirminiz ?

oysaki Türk erkeğinin yüzde doksanı bu konuda nasıl davranacağını çok iyi bilir.
müthiş denge kurarlar.
çok şanssızsın.

Esin seni seçmeli annesini seçerse seninle mutlu olucakmi???
Evlilik iki kişiyle baslar.. Öylede biter..
Eğer annesine seçerse kendi mutsuz olur.
Sende kocani benimsemelisin yani onu kendini benimse ki o zaman mutlu olursun..

Ben konuyu anladim adam nasil davranacagi bilememis yani.
Seni seçmesi lazim eğer ana sözü dinlerse ana kuzucuk yaparsa mutlu olunmuyor.
Yukarda yazdigim gibi belirttim. Kocana sahip CIK ve benimse yani

Konu var, içerik yok.
Neden annesiyle sizin aranızda kalıyor ki?
Normalde anne ve eş iki düşman kuvvet ya da iki ayrı taraf olmadığına, ikisinin de yeri ayrı olduğuna göre, herkese hak ettiği değeri, sevgiyi veren adam dengeyi bulmakta zorlanmaz bence.

Merhaba arkadaslar ... evlilik asamasindayim. Ve surekli stres . Yalniz sorun nişanlim annesiyle eşi arasindaki farki ayirt edemiyor. Ona gore hep ben suclu hep ben alttan alayim. Bir soz soyletmiyor . Uzulen taraf hep ben oluyorum. Nasil bir yol izlemeliyim lutfen yardimci olun..

Bu konuyu bu sabah açmışsın evli misin nişanlı mı karar ver? Saat başı konu açıyorsun ama içerik yok telepati mi yapalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…