Annenin çocuğun velayetini istememesi

Anneyle babayı yetiştirme yurduna vermek lazim. Belki yaptiklarina sahip cikacak kadar olgunlasirlar. Al birini vur otekine. Allah çocukların yardımcısı olsun.

Cocuklarin babasinin yiyecek ekmegi neden yok? Engelli mi? Calisamiyor mu? Calisamayacak durumda mi? Bu haliyle evliyken ailesine nasil bakiyordu? Hayretler icerisindeyim yani. Cocuklara bakmak sadece annenin gorevi degildir. Anne almak istemezse babaya verir hakim. Eger o da istemezse yurda gider cocuklar. Yurda giderse anne neden bozuluyor onu anlamadim. Kendi istemedigi cocuklari bari rahat biraksin da yurtta belki dogru durust anne babalari olur,koruyucu aileleri olur. Evlatlik falan verilirler

Ya eve geldim hala.düşünüyorum. üzülüyorum o yavrulara.
Konu sahibi diyor. Halden anlamıyorsunuz. Napalim diye buraya konu açtım. Ne dedeydik O okulonceci bu anne tü kaka. Ama baba ıyi ki spermlerini vermiş mi diyecektik. Ya anne istemiyor baba almasın aman aman mı diyecektik.
Kiradayız. Ben işten çıksam zor zorlanıyoruz diye çocuk yapmayı biraz daha erteliyoruz. Bi de şükürler olsun çoğu kişiye göre maddi durumumuz ıyi. Ama biraz daha toparlanma dersindeyiz. O yavruyu biz getireceğiz bu hayata. Onun ne günahı var. Ama şu hale bak. Önüne gelen bebe yapıyor. Demek ki her çocuk bereketiyle gelmiyor. Anne baba adayları görün.
Mevsimlik işçi 2 tane çocuk yapmış. Neden yok muydu oralarda bi kondom.
Üzülüyorum ya o iki yavru geliyor gözümün önüne. Hale bak bu insancıklar 3 dk da bi iş yapmış diye şimdi ortada bu yavrular. Aman anne almazsa baba ne yaparmış. Niye anne denen zat tek başına mı yaptı.
Yok babanın psikolojisi bozulmuş yok şöyle yok böyle. Ya anne de arızaysa vicdansız baba nerelerde.
Neyse ya valla anlatamıyorum üzüntü mü , kızgınlığı mı?
Siz bizden ne duymayi beklediniz de bu konuyu açtınız?

İsteyerek cocuk sahibi ol sonra cocuklari isteme yazik ya .
Iki tarafinda mazereti kabul edilemez. Çocuk bu ya o istemez digeri durumum yok der. Saksida mi yetişecek bu çocuklar.

Yazık o anneye yazık o babaya!
Boşanmış ve sizin istemediğiniz çocukların iki katı çocuk sahibi olarak diyorum ki;
Ben bakarım o çocuklara...
Çok ciddiyim
Özelden yazın bana ben bakarım
Yurda vermeyin...
Hem vallahi hem billahi ben bakarım...
Yazık ya...

Hiçbir anne çocuğundan vazgeçemez.Belki karşı tarafı pişman edip, barışmaya mecbur bırakmak istiyor olabilir
Yani taktik diyorum

Elimde olsa ben alacagim cocuklari.hani cok uzulunce sanki icinizden taa kalbinizden birsey akip gidiyormus gibi olur ya okuyunca aynen oyle oldu.kuzularim benim ya.hele 4 yasinda sut kuzusu daha yavrum.yarim gun calisiyorum da ona ragmen cocuklarimin kokusunu duyuyorum burnumda.yok anne evlenecekmis.kocayi birak tum dunyayi verseler degismez insan cocuklarini hicbir seye.

Avukatla konuşulması gereken konular bunlar bişey yapmak istiyorsaniz gidin kadınla konuşun burda bu konunun konusulmasinin kimseye faydası yok ayrıca yazıklar olsun o kadına anne sıfatı büyük kalır ona

Kadin adam işsiz diye bıkıp ayrılmıştır. Adam da kadın başkasıyla evlenip mutlu olmasın diye çocukları ona bağ etmek istiyor. Bence kadın çocuklardan vazgectiginden değil adam nafaka ödemek icin ise girsin emek harcasin diye öyle istemem demiş olabilir.
Allah çocuklara yardım etsin ama kendi bakamayan devlet almasın anne baksın diyemez çenesini kapasin

Back
X