benim aynı oldu..babamı hiç sevmezdim gitmişim aynı babam gibi biriyle evlenmişim.yalan dolan kumar..şimdi bu nasıl bir döngü.. ama ben bir yılda geri döndüm annem 30 yıl cektıkten sonra bırakabilmiş...BİLİR MİSİN GÖNÜL DERİN KÜSER YARASINA YARA AÇANA......!öyle mutsuzum ki neye yanacağıma şaşırdım..annememi babamamı yoksa onlar gibi evliliğimemi..yoksa defalrca uyardıgım koca olacak adama mı..bana iyi kıydılar veya kendim ettim kendim buldum..ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi yaa
benim aynı oldu..babamı hiç sevmezdim gitmişim aynı babam gibi biriyle evlenmişim.yalan dolan kumar..şimdi bu nasıl bir döngü.. ama ben bir yılda geri döndüm annem 30 yıl cektıkten sonra bırakabilmiş...BİLİR MİSİN GÖNÜL DERİN KÜSER YARASINA YARA AÇANA......!öyle mutsuzum ki neye yanacağıma şaşırdım..annememi babamamı yoksa onlar gibi evliliğimemi..yoksa defalrca uyardıgım koca olacak adama mı..bana iyi kıydılar veya kendim ettim kendim buldum..ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi yaa
dağıldı bileeee.. dayanamadım..bana zaten dur diyende yoktu..canım annenin kaderi kıza bence saçma gibi geldi bana ama Allah yardımcın olsun hidayet versin rabbim eşine duadan baska yapcak bişey yok sakın yuvanı dağıtma düzelir inşAllah Allah büyük
hayır tutmadı..dava haziranda.nasıl boşandınız mı yani nasıl dur diyen olmadı eşin tutmadı mı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?