anneniz, eşinizi seviyor gibi görünse ne yapardınız.

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
aslında hissediyorum. annem eşimi sevmiyormuş, ablama böyle söylemiş. eşim bazen konuşurken bazı şeyleri saptırarak anlatır, kendi haklı çıksın diye. örnek veriyorum aramızda geçen tartışma olabilir bu. ama anneme saygıda kusur etmez. evlenmeden önce ailelerin gerginliği sebebiyle birkaç saygısızlığı oldu. ama evlendikten sonra olmadı. annem eşime karşı görüntüde çok iyi davranıyor, bana da bir şey yansıtmıyor. ama en son tartışmamızdan dolayı ablama eşimi hiç sevmediğini söylemiş. eşime bütün işlerini yaptırıyor annem, her işi düştüğünde arar, eşimde yapar. ama en ufak tartışmamızda annem, eşimin eksi yönlerini bana söylüyor. eşimde bunun farkında artık. aralarının iyice bozulmasını istemiyorum. ne yapmalıyım bu duruma. bende ablamla tartıştım, o normalde bunu bana söylemezdi ama annemle de tartışmış. iki yüzlü olma demiş. şimdi ablamla annemin arası da bozuk. ablama sadece benim hatrıma katlandığını söylemiş. Eşimde bunların farkında, ama bana pek yansıtmıyor.
konuya özet;eşim kavgamızı aileme anlattı. annemde benim tarafımı tuttuğu için eşim ablamı da aramış, saptırarak anlatmış aramızdaki tartışmayı. ablamda onun söylediklerinden yola çıkarak beni haksız bulup, annemle tartışmış tarafsız olması için. bende ablama anlattım doğrusuyla aramızda geçen tartışmayı. eşim farklı anlatmış. ablamda anneme sen karışma demiş. bunun üzerine annemde eşimi sevmediğini söylemiş, ablamda iki yüzlü olma diye tartışmış annemle. bende ablamı aradım bugün beni iki gündür aramadığı için. o da artık çekiniyorum, ben aramaya dedi ve durumu anlattı.

Son düzenleme:
aslında hissediyorum. annem eşimi sevmiyormuş, ablama böyle söylemiş. eşim bazen konuşurken bazı şeyleri saptırarak anlatır, kendi haklı çıksın diye. örnek veriyorum aramızda geçen tartışma olabilir bu. ama anneme saygıda kusur etmez. evlenmeden önce ailelerin gerginliği sebebiyle birkaç saygısızlığı oldu. ama evlendikten sonra olmadı. annem eşime karşı görüntüde çok iyi davranıyor, bana da bir şey yansıtmıyor. ama en son tartışmamızdan dolayı ablama eşimi hiç sevmediğini söylemiş. eşime bütün işlerini yaptırıyor annem, her işi düştüğünde arar, eşimde yapar. ama en ufak tartışmamızda annem, eşimin eksi yönlerini bana söylüyor. eşimde bunun farkında artık. aralarının iyice bozulmasını istemiyorum. ne yapmalıyım bu duruma. bende ablamla tartıştım, o normalde bunu bana söylemezdi ama annemle de tartışmış. iki yüzlü olma demiş. şimdi ablamla annemin arası da bozuk.

Aileler unutmuyorlar maalesef hataları,
ama ablanız neden annenizle tartışıyor ki arada siz varsınız tabikide anneniz gerekirse rol yapacak.

boşverin,sevmek zorunda değil.Ama ikili oynaması,sizi doldurması hoş değil elbet.Eşiniz üstüne düşeni yapsın yeter,çok samimi olsalar ne olacak ki?

aslında hissediyorum. annem eşimi sevmiyormuş, ablama böyle söylemiş. eşim bazen konuşurken bazı şeyleri saptırarak anlatır, kendi haklı çıksın diye. örnek veriyorum aramızda geçen tartışma olabilir bu. ama anneme saygıda kusur etmez. evlenmeden önce ailelerin gerginliği sebebiyle birkaç saygısızlığı oldu. ama evlendikten sonra olmadı. annem eşime karşı görüntüde çok iyi davranıyor, bana da bir şey yansıtmıyor. ama en son tartışmamızdan dolayı ablama eşimi hiç sevmediğini söylemiş. eşime bütün işlerini yaptırıyor annem, her işi düştüğünde arar, eşimde yapar. ama en ufak tartışmamızda annem, eşimin eksi yönlerini bana söylüyor. eşimde bunun farkında artık. aralarının iyice bozulmasını istemiyorum. ne yapmalıyım bu duruma. bende ablamla tartıştım, o normalde bunu bana söylemezdi ama annemle de tartışmış. iki yüzlü olma demiş. şimdi ablamla annemin arası da bozuk.

her tartışmanızı nasıl biliyor ki anneniz?
siz unutursunuz, affedersiniz ama ailenizde yarası kalır
yansıtmayın bence her tartışmanızı

aileler gercekten unutmuyor annen belkide huzur kacmasın diye belli etmiyor ama kızkardesinizin size gelip bunu anlatmaması gerekirmiş

anneniz sizin hatırınız için sevmediği birine iyi davranıyor. bence bir anne olarak sizin üzülmenizi unutamaması da çok normal. onu eşinizi sevmeye de zorlayamazsınız ki hem :KK64:ayrıca kv niz sizi sevmese eşiniz annesine baskı yapar mıydı sev diye bir de bu açıdan düşünmek lazım

Sevmesin annen şart mı? Bir de annelerin hisleri çok kuvvetli olur.Senin göremediklerini görüyor dur.Ne olmuş annene yardım ediyorsa kızını almış tabiki destek olacak.

Sevmediği insanı işi düşünce kullanmasın madem!
Sevmek zorunda değil yanlış anlamayın saymak zorunda.
Sorun iki yüzlülük etmesi..

Eşinin yerinde olsam senin hatrın bile umrumda olmaz koşturmam işine.
Selam veriyorsam şükretsin.
En nefret ettiğim insan tipi..

Sevmediği insanı işi düşünce kullanmasın madem!
Sevmek zorunda değil yanlış anlamayın saymak zorunda.
Sorun iki yüzlülük etmesi..

Eşinin yerinde olsam senin hatrın bile umrumda olmaz koşturmam işine.
Selam veriyorsam şükretsin.
En nefret ettiğim insan tipi..
Nokta ve virgülüne kadar katılıyorum.Ellerine sağlık klavyen dert görmesin.

bende rahatsız oluyorum artık, işi düşünce arıyor yaptırıyor. sonra da sevmiyorum diyor. eşim de ne yapsa ağzına alır konuşur. iyilik yapsa ağzında lafı.

Esin seninle kavgalarini ailene mi anlatiyor onu anlamadim. Ablan annenin esini sevmedigi kafini niye sana tasiyo? Siz ablanla niye kavga ettiniz? Annenle ablan niye kavga etmis

boşverin,sevmek zorunda değil.Ama ikili oynaması,sizi doldurması hoş değil elbet.Eşiniz üstüne düşeni yapsın yeter,çok samimi olsalar ne olacak ki?
bende bunu istemiyorum, sevmiyorsa samimi olmasın işlerini başkasına yaptırsın. ama bunu nasıl dile getiririm bilmiyorum gerçekten.

Esin seninle kavgalarini ailene mi anlatiyor onu anlamadim. Ablan annenin esini sevmedigi kafini niye sana tasiyo? Siz ablanla niye kavga ettiniz? Annenle ablan niye kavga etmis
eşim kavgamızı aileme anlattı. annemde benim tarafımı tuttuğu için eşim ablamı da aramış, saptırarak anlatmış aramızdaki tartışmayı. ablamda onun söylediklerinden yola çıkarak beni haksız bulup, annemle tartışmış tarafsız olması için. bende ablama anlattım doğrusuyla aramızda geçen tartışmayı. eşim farklı anlatmış. ablamda anneme sen karışma demiş. bunun üzerine annemde eşimi sevmediğini söylemiş, ablamda iki yüzlü olma diye tartışmış annemle. bende ablamı aradım bugün beni iki gündür aramadığı için. o da artık çekiniyorum, ben aramaya dedi ve durumu anlattı.

aslında hissediyorum. annem eşimi sevmiyormuş, ablama böyle söylemiş. eşim bazen konuşurken bazı şeyleri saptırarak anlatır, kendi haklı çıksın diye. örnek veriyorum aramızda geçen tartışma olabilir bu. ama anneme saygıda kusur etmez. evlenmeden önce ailelerin gerginliği sebebiyle birkaç saygısızlığı oldu. ama evlendikten sonra olmadı. annem eşime karşı görüntüde çok iyi davranıyor, bana da bir şey yansıtmıyor. ama en son tartışmamızdan dolayı ablama eşimi hiç sevmediğini söylemiş. eşime bütün işlerini yaptırıyor annem, her işi düştüğünde arar, eşimde yapar. ama en ufak tartışmamızda annem, eşimin eksi yönlerini bana söylüyor. eşimde bunun farkında artık. aralarının iyice bozulmasını istemiyorum. ne yapmalıyım bu duruma. bende ablamla tartıştım, o normalde bunu bana söylemezdi ama annemle de tartışmış. iki yüzlü olma demiş. şimdi ablamla annemin arası da bozuk. ablama sadece benim hatrıma katlandığını söylemiş. Eşimde bunların farkında, ama bana pek yansıtmıyor.
Sevmek zorunda değil ki. Ama bunu eşinize yansıtmaması düşünceli bir davranış. Annenizin yaptığında kızılacak bir şey bulamadım ben..

eşim kavgamızı aileme anlattı. annemde benim tarafımı tuttuğu için eşim ablamı da aramış, saptırarak anlatmış aramızdaki tartışmayı. ablamda onun söylediklerinden yola çıkarak beni haksız bulup, annemle tartışmış tarafsız olması için. bende ablama anlattım doğrusuyla aramızda geçen tartışmayı. eşim farklı anlatmış. ablamda anneme sen karışma demiş. bunun üzerine annemde eşimi sevmediğini söylemiş, ablamda iki yüzlü olma diye tartışmış annemle. bende ablamı aradım bugün beni iki gündür aramadığı için. o da artık çekiniyorum, ben aramaya dedi ve durumu anlattı.
Oooo olay simdi boyut degistirdi iste. Dort duvar arasinda yasanan dort duvar arasinda kalir ne bicim adam o yahu sizin mahreminizi annene anlatiyo yetmiyo ablana anlatiyo hepinizi birbirinize dusuruyo. Evlat olsa sevilmez valla annen sevmemekte cok hakli

Bence bu sorunlar,sevmemezlik ailenizin esinle aranizda gecen tartismalari bilmesinden kaynaklaniyor.neden sorunlarinizi yansitiyorsunuz ailenize,hos birsey degil bence,es arasinda ne kadar siddetli tartisma olursa olsun,küslük olmuyor,unutuluyor ama aileler unutmuyor iste.

Bence bu sorunlar,sevmemezlik ailenizin esinle aranizda gecen tartismalari bilmesinden kaynaklaniyor.neden sorunlarinizi yansitiyorsunuz ailenize,hos birsey degil bence,es arasinda ne kadar siddetli tartisma olursa olsun,küslük olmuyor,unutuluyor ama aileler unutmuyor iste.
ben anlatmıyorum, eşim arayıp detaylı şekilde anlatıyor

kusura bakma ama kocan resmen sizi birbirinize düşürmeye uğraşıyor. şimdi önemli bir mesele yok, belli ki seviyorsun da o yüzden sanki önemsiz gibi söyleyiveriyorsun "olayları saptırarak anlatmış" diye. annenin bir suçu yok, senin de damadın sana başka kızına başka konuşsa onun yüzünden kızınla aran açılsa sen de sevmez, sinir olurdun. valla ben şahsen sinir oldum olayla alakam olmamasına rağmen. benim de kızkardeşim var, böyle birşeyi kocası anlatsa direk arar kardeşimi sorarım sen anlat bana birşey duydum diye. ablan da hatalı, onun kardeşi sensin tepki vermeden önce senden dinlemeliydi

ben anlatmıyorum, eşim arayıp detaylı şekilde anlatıyor
Garip gercekten,kendi zararina halbu ki haberi yok.konusun bu durumu bende senin aileni arayip seni sikayet etsem hozuna gider mi hoslarina gider mi,gitse bile, sen onlarin cani cigerisin,ben gelinim,bir yerden sonra tabi kide seni hakli bulurlar,beni haksiz bulurlar,benim aileminde bana yaptigi gibi de.kendi kendine kuyusunu kaziyor,iyi yapayim derken haberi yok

Rol yapabılıyor en azından sevmek zorunda degılki.ama annen eşinin kotu yanlarını sureklı soyleyıp duruyorsa anneye bi dur demeli cunki kırk sefer soylerse kırkbirincide senınde kafan karısmaya baslayabılır.
Bide çok fazla yüz göz olmamak lazım kendi ailen olsa bile.

Back
X