aslında hissediyorum. annem eşimi sevmiyormuş, ablama böyle söylemiş. eşim bazen konuşurken bazı şeyleri saptırarak anlatır, kendi haklı çıksın diye. örnek veriyorum aramızda geçen tartışma olabilir bu. ama anneme saygıda kusur etmez. evlenmeden önce ailelerin gerginliği sebebiyle birkaç saygısızlığı oldu. ama evlendikten sonra olmadı. annem eşime karşı görüntüde çok iyi davranıyor, bana da bir şey yansıtmıyor. ama en son tartışmamızdan dolayı ablama eşimi hiç sevmediğini söylemiş. eşime bütün işlerini yaptırıyor annem, her işi düştüğünde arar, eşimde yapar. ama en ufak tartışmamızda annem, eşimin eksi yönlerini bana söylüyor. eşimde bunun farkında artık. aralarının iyice bozulmasını istemiyorum. ne yapmalıyım bu duruma. bende ablamla tartıştım, o normalde bunu bana söylemezdi ama annemle de tartışmış. iki yüzlü olma demiş. şimdi ablamla annemin arası da bozuk. ablama sadece benim hatrıma katlandığını söylemiş. Eşimde bunların farkında, ama bana pek yansıtmıyor.
konuya özet;eşim kavgamızı aileme anlattı. annemde benim tarafımı tuttuğu için eşim ablamı da aramış, saptırarak anlatmış aramızdaki tartışmayı. ablamda onun söylediklerinden yola çıkarak beni haksız bulup, annemle tartışmış tarafsız olması için. bende ablama anlattım doğrusuyla aramızda geçen tartışmayı. eşim farklı anlatmış. ablamda anneme sen karışma demiş. bunun üzerine annemde eşimi sevmediğini söylemiş, ablamda iki yüzlü olma diye tartışmış annemle. bende ablamı aradım bugün beni iki gündür aramadığı için. o da artık çekiniyorum, ben aramaya dedi ve durumu anlattı.
konuya özet;eşim kavgamızı aileme anlattı. annemde benim tarafımı tuttuğu için eşim ablamı da aramış, saptırarak anlatmış aramızdaki tartışmayı. ablamda onun söylediklerinden yola çıkarak beni haksız bulup, annemle tartışmış tarafsız olması için. bende ablama anlattım doğrusuyla aramızda geçen tartışmayı. eşim farklı anlatmış. ablamda anneme sen karışma demiş. bunun üzerine annemde eşimi sevmediğini söylemiş, ablamda iki yüzlü olma diye tartışmış annemle. bende ablamı aradım bugün beni iki gündür aramadığı için. o da artık çekiniyorum, ben aramaya dedi ve durumu anlattı.
Son düzenleme: