Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirBu aralar çocuk için büyük istek duyuyorum. Normal de çok hissetmem bu arzuyu ama bu aralar yapmamız gerektiğini düşünüyorum.
2,5 yıllık evliyim. Ben 32 olmak üzereyim eşim ise 38 yani anlayacağınız vakit geldi.
Annem kanser hastası son evre. Ömür ne kadar bilinmez. Babam kendine bakamaz durumda. Temel ihtiyaçlarını kardeşlerimin desteği ile sağlamakta.
Velhasıl ileri ki süreçte annem daha kötü olabilir ya da tıp dilinde olacak.
Ona bakacak onunla ilgilenecek kişi ben olacağım.
Ya gebeliğimin son aylarında kötü olursa ve ben hiç bir şey yapamazsam. Ya da doğumun ilk aylarında. Çocuk, çocuk derken anacığıma bakamazsam.
Kaldım ikilemde. Siz ne yaparsınız?
Dogumuma 1 ay kala anneme kanser teshisi kondu ne ben onun yaninda olabildim ne o benim cok kotu gunlerdi cocugu her zaman yapabilirsiniz anneniz bir daha geri gelmezBu aralar çocuk için büyük istek duyuyorum. Normal de çok hissetmem bu arzuyu ama bu aralar yapmamız gerektiğini düşünüyorum.
2,5 yıllık evliyim. Ben 32 olmak üzereyim eşim ise 38 yani anlayacağınız vakit geldi.
Annem kanser hastası son evre. Ömür ne kadar bilinmez. Babam kendine bakamaz durumda. Temel ihtiyaçlarını kardeşlerimin desteği ile sağlamakta.
Velhasıl ileri ki süreçte annem daha kötü olabilir ya da tıp dilinde olacak.
Ona bakacak onunla ilgilenecek kişi ben olacağım.
Ya gebeliğimin son aylarında kötü olursa ve ben hiç bir şey yapamazsam. Ya da doğumun ilk aylarında. Çocuk, çocuk derken anacığıma bakamazsam.
Kaldım ikilemde. Siz ne yaparsınız?